Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosyal medya önemli bi de TS Club bi revize edilse çok güzel olacak.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bilmiyorum farkediliyor mu ama 500 bin küsürlük takipçisi olan twitter hesabı kısa zamanda 780 binlere çıktı.
        Yaklaşık 200 bini yumurta onun. Twitter bir ara yaptığı gibi yumurta hesapları yine kapatırsa gerçek sayı ortaya çıkar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• tek tek saydın mı?

Yorum

• senın 20 000 yumurta varsa dgerlerının 200 000 yumarta vaardır
            İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaklaşık 200 bini yumurta onun. Twitter bir ara yaptığı gibi yumurta hesapları yine kapatırsa gerçek sayı ortaya çıkar.

....

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Perşembe belli olacak dendi, biraz daha beklemekte fayda var, maç ptesi ne de olsa.
              Ne diyorsunuz yahu Ben bileti aktardım valla.. Ceza kalksın yeterki. Bi şekilde bilet alırız yine.

Yorum

• Geçen sene takipcimiz 430 bin civarlarindayken başkan sosyal medyada takipcimizin artması gerektiğini söylediğinden beri ara ara bakıyorum. Her baktigimda son gelen takipçilerini 3 te 2'si yumurta. Hatta şimdi bile girip bakarsanız kendiniz görebilirsiniz.
                Trabzonspor'un taraftar kitlesini göz önünde bulundurursak bu sonuç şaşırtıcı değil. Taraftar profilimizin yogun olduğu kısım 30, 40 yaş üstü. Gerçek 1 milyon takipcimizin beklemek hayal olur.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen sene takipcimiz 430 bin civarlarindayken başkan sosyal medyada takipcimizin artması gerektiğini söylediğinden beri ara ara bakıyorum. Her baktigimda son gelen takipçilerini 3 te 2'si yumurta. Hatta şimdi bile girip bakarsanız kendiniz görebilirsiniz.
                  Trabzonspor'un taraftar kitlesini göz önünde bulundurursak bu sonuç şaşırtıcı değil. Taraftar profilimizin yogun olduğu kısım 30, 40 yaş üstü. Gerçek 1 milyon takipcimizin beklemek hayal olur.

Diğer kuluplerde de durum çok farklı değil.Gsnin hesabı bir gecede 100 bin artmıştı..
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Başkan sponsorluk konularında takipçi sayısının önemli olduğunu söylüyordu bot alınabilir yani bence iyi yapıyorlar
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bunda normal olmayan ne var, diğer kulüpler alasını yapıyo yumurtanın. takipçi sayısını önemsiyorum kendi adıma, doğru yoldayız

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Devir ve sponsorlukla ilgili halen resmi bir gelişme yok mu?
                        Yok borsa yok sirket falan diyordu herkes sponsordan ne geldigi bile belli degil. Nasil is anlamadim. Baskan biseyler dedi ama sozlesme aciklanmadigi surece ne dediginin bi onemi yok.

Benim bildigim resmi bir aciklama olmadi. Ozaman nasil medikal park arena adini kullaniyorlar biletlerde falan onu da anlamis degilim. Tam turk isi dicem simdi millet yine laf etcek.

Yorum

• Diğer kulüpler de yapıyor olabilir tabii ki ancak sosyal medyayı dikkate alan kurumlar takipci sayısından ziyade bu sayıyla hesabın aktivite oranini göz önünde bulundururlar. Bu konuda çalışma yapan bir çok sosyal medya ajansı var. Hesabin sosyal medyadaki profilini ayrintilariyla dokuyorlar. Yani bence botlar orda rakamsal değerden başka bir şey ifade etmiyor.

Yorum

• Kulüp daha ne yapsın taraftarı getirmek için helikopter mi kiralasınlar gerçe gene gelmezler.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilmiyorum farkediliyor mu ama 500 bin küsürlük takipçisi olan twitter hesabı kısa zamanda 780 binlere çıktı.
                              Geldiklerinde 450 bin civarındaydılar...nerdeyse 2 ye katladılar sayıyı.. sosyal medyayı çok etkin kullanıyorlar...
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Nurgül Günaydın ‏@NurgulGunaydin 3 sa.3 saat önce

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, cezalı taraftarların cezalarının kaldırılması için önemli bir çaba sarfetti. Görünen o ki bu ceza kalkar
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X