Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.

Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.
    Medeni bir insanın yapacağı iş değil elbette...
    Trabzon şehrinde kışın fazla sürmediği de bir gerçek...koltukların malzemesi de en ucuzundan ve dayanıklı olması ile ekonomik de olan, ancak seyirci konforunu düşünmeyen bir akıl ürünü plastik malzeme (meşin isterdik elbette) ile yapılmış...
    Ama şu da bir gerçek ki kimse 0 (sıfır) derece civarında seyreden bir havada o plastik koltukların kıçlarına yapışmasını istemez...
    Oranın soğunu burdan hissettim...
    (seyirci maça gelmiyor...gelmez tabi...başkaları seyircisi için UFO teknolojisini bile getirmiş stadlarına)
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Videoyu izlemeye üşenenlere.
      Screenshot_2017-02-01-00-14-35.jpg

Akıllarda iki soru;
      Membran aralarına biriken kar bi sıkıntı yaratır mı ?
      O kar o zeminden nasıl kalkacak ?
      En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 01.02.2017, 00:17.
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Videoyu izlemeye üşenenlere.
        [ATTACH]12307[/ATTACH]

Akıllarda iki soru;
        Bizim Selcuk nerede?Selcuk bilir cevabini.

Yorum

[ATTACH]12307[/ATTACH]

Akıllarda iki soru;
          1 niye sorun yaratsin ki, 2 eriyerek
          alttan isitmayi yaktin mi 9° celsius´a isitip zemini eritir

İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok komplo teorisi üretmeyi severiz ya akıllara gelir şimdiden cevaplansın diye yazdım 1. Soruyu. Birde pek bir bilgim yok bu konuda ama alttan ısıtmalar +4 derece olarak biliyorum 9 fazla değil mi ? Ya da kaç dereceden sonra kökler zarar görmeye başlar acaba ? Teşekkürler.
          9 abi

antifriz 30°C
          toprak 9°C

yazin direk günes vurdugunda toprak rahat 20°C bulur, eskiden avni akerde yanmadi...

tabi artik ozamanlar antifrizlen topragi sogutacagiz, hep ideal 9°c kalacak
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.02.2017, 01:28.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 niye sorun yaratsin ki, 2 eriyerek
            alttan isitmayi yaktin mi 9° celsius´a isitip zemini eritir
            Yok komplo teorisi üretmeyi severiz ya akıllara gelir şimdiden cevaplansın diye yazdım 1. Soruyu. Birde pek bir bilgim yok bu konuda ama alttan ısıtmalar +4 derece olarak biliyorum 9 fazla değil mi ? Ya da kaç dereceden sonra kökler zarar görmeye başlar acaba ? Teşekkürler.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• [QUOTE=muammer_TS;1920642499]
              İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.

Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.[/QUOTE

insanlardaki rahatlığa bak arkadaş çoğu taraftarımız stadın hayalini kurarken önemserken bunlar bize çok mu diyorum içim acıdı resmen Trabzonda yaşasam da o koltukları tek tek ben temizlesem bu kadar olmaz
              sorun koltuga basanda degil. Problem oturma yeri almalarina ragmen, maci ayakta izleyenler. O yüzden arkadaki insalarda mecburen ayaga kalkmasi lazim birsey görmek icin. Herkes planlandigi gibi oturursa, o zaman kimsede ayakla basmaz koltuga.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Koltuklara basanların olduğu fotoğrafı twitter üzerinden başkana ve Nevzat Aydın'a ve Medical Park Arena resmi twitter hesabına gönderdim. Umarım biri görür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kırılan koltuklar kimin üstüne kayıtlıysa, o koltuğu kim satın almışsa hemen belirlenir zaten. Koltuğu kırılmış olan kişi yaptırıma tabi tutuldu mu milletin aklı başına gelir.

Yorum

• Bugünden beri şu fotoğraflar dönüyor, gördükçe küfür makinesine dönüştüm. Yıllarca beklediğimiz stada gözü gibi sahip çıkacağına, kendini ahırda sanıyor hala. Ulan eski usül betonun üstüne yerleştirilmiş olsa anlayacağım katlanır koltuk zaten, katlayarak da ayakta durabilrsin. Bunları uyarsan üste de çıkar dallamalar. Hay ayakta durarak tezahürat sevdanıza sizin.
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• yilin stadyumu secimleri

medical park arenya 5 yildizi yapistiralim

allian stadion icinde 4 yildiz öneririm
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

[ATTACH]12307[/ATTACH]

Akıllarda iki soru;
                        Kar yükünden esneme yapar ama tekrar gerdirilebilir. Aynı şey çok sıcak yaz aylarında da mümkün. Ama düzeltilebilecek sorunlar bunlar. Kuşları uzak tutsunlar yeter. Bence en büyük sorun kuşlar.

Yorum

• 5 puan: Medicalpark
                          4 puan: Krasnodar
                          Diger 3 puani fakir fukaraya dağıttım
                          Ama bana kalirsa dünya üzerindeki şuanki en iyi stad Krasnodar'ın.
                          Muhteşem bir yapıt.
                          şbnin maclarinda da görücez zaten.
                          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 01.02.2017, 03:07.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            " Koltuğa basan öküzdür" sloganı daha etkili olur kanımca.
                            "Koltuğa basan fenerli olsun " bak biri basiyirmu daha [emoji1]
                            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• taraftar guruplarının olduğu yerde kimseyi bulamazsınız kulüpden alınan kombine 5tlye satılıyor dışarda kombinenin adı olduğunu bile sanmıyorum .
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• bunlar oraya onları koyan olmadığı için rahat bas üzerine görünce atacaksın stadın dışına şerefsizleri

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X