Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

?????
    ) komediye bak hadi jest olsun diye kendi bayraginla beraber misafir ulkenin bayragini asmak neyse de herifin resmini asmislar yol kenarindaki direge bu kadar yagcilik biraz fazla degil mi?

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ) komediye bak hadi jest olsun diye kendi bayraginla beraber misafir ulkenin bayragini asmak neyse de herifin resmini asmislar yol kenarindaki direge bu kadar yagcilik biraz fazla degil mi?

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

eski filmlerde köyü ağalara satıyorlardı ya bizim köyün yeni ağası da bu adam olmuş galiba!
      En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.12.2016, 23:34.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

?????
        İyice b*kunu çıkarmışlar. Utanmasalar stadı adamın üstüne yapacaklar. Sahi Allah'dan adamın ismini vermediler stada düşününce Şenol Güneş iyiymiş diyor insan
        Ağasarlı_61

Yorum

• Cumhurbaşkanınında onayıyla Trabzon şehri Katar şeyhlerine satıldı..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

?????
            yuh artik, söylenecek söz bulamiyorum

Yorum

• Söylesek tesiri yok, sussak gönül razı değil

610806
              Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Gördüğünüz fotoğraf şehrin her tarafında var arkadaşlar, burda olmayanlara söyliyim. Ayrıca hemen peşinde katar bayrakları da asılıyor.

Yorum

?????
                  Su resimlerden ve asilan bayraklardan sonra Siyasal Islamin Mide Bulandirici ve Igrenc yüzünü iyice görmüs olduk, Mustafa Kemal, 1. Dünya Savasinda, Filistin Cephesi kurulurken, Enver ve Talat Pasalara, Ingilizleri Sina da durdurma planina bir tarafiyla gülüp, Beyler imkansizi hayal ediyorsunuz, Oralar zaten gitti, Cepheyi Sam' a cekelim teklifi geldi aklima, simdi bakiyorum, Sam' i gectik, Cephe Trabzona kadar kaymis.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• yazıklar olsun
                    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gördüğünüz fotoğraf şehrin her tarafında var arkadaşlar, burda olmayanlara söyliyim. Ayrıca hemen peşinde katar bayrakları da asılıyor.
                      Hemşehrilerimizin bunlara olan değerli yorumları nelerdir acaba?
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Devletin yaptığı açılışlar böyle oluyor. Katar emiri için de ufak sürprizler hazırlamışlar gelmişken bir şeyler koparırız diyerek. 5 yıldızlı oteli yapacaklar ve Trabzon'a kayak merkezleri geliyor bu işten anladığımız bu. Bizim Trabzonlu sözde sermaye sahiplerinin memleketlerine en ufak bir katkıları olmadığı için elin arabına yaptırılıyor bu işler. Sonra da yok Trabzon Araplara peşkeş çekiliyor vs diye yakınıyorlar. Paranın rengi olmaz Arap sermayesi Avrupa kulüpler oteller vs alırken adamlar bir şey diyemiyor size ne oluyor. Bu açılış olayını da bu yüzden Katar emirine jest olsun diye böyle saçmaladılar.

Neyse artık önemli olan kulübün yapacağı açılış. Oraya bakmak lazım.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Trabzon'un bu denli dalkavuklaştırılmasını hazmedemiyorum. Biatçı ve Arapperest bir düşünce yapısına paldır küldür ilerliyoruz. Forumda siyaset yasağı gereği çok fazla da konuşmak istemem ama cumhurbaşkanı, Katar emiri ile Trabzon'un dağlarında kayak merkezi vb. şeyleri konuştuklarını söylemişlerdi. Parsel parsel satmasını iyi bilir bizi yönetenler. Trabzon'un geleceğinden korkuyorum bu anlamda.
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• Trabzon ölmüş gömmeyi unutmuşlar.
                            Yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Devletin yaptığı açılışlar böyle oluyor. Katar emiri için de ufak sürprizler hazırlamışlar gelmişken bir şeyler koparırız diyerek. 5 yıldızlı oteli yapacaklar ve Trabzon'a kayak merkezleri geliyor bu işten anladığımız bu. Bizim Trabzonlu sözde sermaye sahiplerinin memleketlerine en ufak bir katkıları olmadığı için elin arabına yaptırılıyor bu işler. Sonra da yok Trabzon Araplara peşkeş çekiliyor vs diye yakınıyorlar. Paranın rengi olmaz Arap sermayesi Avrupa kulüpler oteller vs alırken adamlar bir şey diyemiyor size ne oluyor. Bu açılış olayını da bu yüzden Katar emirine jest olsun diye böyle saçmaladılar.

Neyse artık önemli olan kulübün yapacağı açılış. Oraya bakmak lazım.
                              Yani ne üzüme ne bağcıya diyeyim derken baştan aşağı tutarsızlıkla dolu bir mesaj..

Paranın rengi olmaz.
                              Arap sermayesi avrupa da kulüpler alıyor adamlar bişey demiyor size ne oluyor.

Yani nerden baksan bir hezeyan.

Oldu olacak satalım istersen kulübü araplara he ? Nası hoşuna gider daa..

Böyle Trabzonsporluluk olmaz..
                              Paraya karşı emeğin savaşının geldiği hale bak..

Siz ve sizin gibi düşünen herkes üstüne alınabilir Trabzonsporun üstünden ellerinizi çekmeniz dileğiyle.

İşte ondan sonra niye bu hale geldik niye sadece yol yaptılar muhabbeti dönüyor işte bu yüzden.

Siz otel kayak tesisi bilmem ne içi değerlerinizden ödün vere vere değelerinizin içi boşaltıla boşaltıla bu hallere geliyoruz.

Sonra gayet doğalmış gibi noldu yani resmini goduysa oraya herifler odel yabdi. Mantığı memleketin her köşesine sirayet etmiş.

Bir an önce silkelenip kendimize gelmemiz dileğiyle son bulsun. Cevap hakkınız sizde saklıdır 2.bir cevap kesinlikle yazmayacağım.
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• * MertcaN.K.*61

Burada önce neyi eleştirdiğinizi net olarak belirtin. Stadın açılış şekline mi kızıyorsunuz yoksa Arap sermayesinin Trabzon'a yatırım yapacak olmasına mı. Stadın açılış şekliyse sorun onu herkes eleştiriyor zaten. Ancak devlet yaptığı statların açılışında hep aynı görüntüler oluyor, Trabzon'daki açılışa da fazla şaşırmamak lazım. Ne bekliyordunuz anlamadım ki. Ortada Karadeniz'i ilgilendiren bir yatırım var açılışı yapılıyor, devlet veya hükümet bu işin reklamını yapmak ister böyle bu işler.

Gelelim Arap sermayesine, Trabzon'da otel kayak tesisi yapacak olmalarından neden rahatsız oldunuz. Genel olarak Arap sermayesine mi karışısınız ya da yatırım yapılmasına mı. Mesela Ağaoğlu gelse Maçka'da yapılacak kayak tesisine öncülük etse yine karşı çıkar mısınız. Trabzonspor'un iktidara güçlüye karşı duşunu yanlış anladınız herhalde. Bu duruş devlet hükümet düşmanlığı değil sportif bir direniş bu.

Trabzonspor'dan elini çekme olayına gelecek olursak ben daha elimi sürmedim, elimden geldiğince destek verdim sadece. Ama emin ol elimi sürdüğümde farkımı hissedeceksiniz

Ayrıca Trabzonspor üzerinden ne prim yaptım ne bu vesileyle orada burada yazı yazdım ne de sosyal medyada kullanıcı kastım. Bu kulüp üzerinden prim yapanlar ortada.
                                Selametle.
                                En son Emorfo tarafından düzenlendi; 25.12.2016, 13:29.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X