Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadlarda ne kadar bütçeli stad yaparsanız yapın, bir o kadar işletme zorluğu vardır. Bursaspor için çok lüks bir stad yapıldı. Belediye'de işletmesini akıllıca davranıp bursaspora devretti. Bursaspor zaten borç kıyısında, bir de bu tarz lüks bir stadı işletmesi olanaksız. Bu yüzden sıkıntı çekiyorlar. Bizim şenol güneş stadının işletme giderleri, çok üst rakamları içermiyor orta ayarda çok güzel bir stad yapılmış bizimkiler akıllı davranmış, parayı stad yerine hibrit çim, led ekranlar, panolar, localar ve koltuk kalitelerinde harcadı. Çok akıllı bir politika uygulandı benim görüşüme göre.
    3 istanbul takimi saymazsak, en üst limitte yapilacak stad kapasitesi 25 bin olmali. Bize bile bu kapasite fazla.

Biraksinlar avrupa kupasi finali alma hayallerini.

20 bin öteden fazlasi her yönden zarar.

Konya, Samsun, Antep, Bursa,.... stadlarini gördükce midem bulaniyo.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 istanbul takimi saymazsak, en üst limitte yapilacak stad kapasitesi 25 bin olmali. Bize bile bu kapasite fazla.

Biraksinlar avrupa kupasi finali alma hayallerini.

20 bin öteden fazlasi her yönden zarar.

Konya, Samsun, Antep, Bursa,.... stadlarini gördükce midem bulaniyo.
      Passolig zımbırtısı olmasa stadlar bu şekilde boş kalmazdı. Bunu 3 sene öncesine bakarak rahatlıkla söyleriz. 25 bin az ama şimdiye göre değil 3 sene öncesine göre. 5 sene sonra ne olacağı da bilinmediğine göre kapasite tartışmaya hiç gerek yok.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ulan ne stadmış ne sponsormuş hala sponsoru açıklamadılar yuh be kardeşim

Yorum

• Açılan ama açılmayan stadımız var.

Aslında siyasi taraftan bakınca stad en önemli 1. görevini yaptı. İkinci görevi de eski stadın yerinin "en iyi" şekilde değerlendirilmesi Bakınız; diğer tüm yeni yapılan stadlar.
          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• en temizi yeni sezonda acmak..aceleye gerek yok stad var zaten..burda acılsın dıyenlerın cogu gıtmyecek...1 kere gıdıp sonrasında yollar olmadı trafık var dıye gıtmeyecek..gerek yok..yenı sezın yenı heyacanla daha ıyı olur

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en temizi yeni sezonda acmak..aceleye gerek yok stad var zaten..burda acılsın dıyenlerın cogu gıtmyecek...1 kere gıdıp sonrasında yollar olmadı trafık var dıye gıtmeyecek..gerek yok..yenı sezın yenı heyacanla daha ıyı olur
              10yıl oldu aceleye gerek yok , bu kış kıyamet taraftar avni akerde neden ıslansın? yeni stada geçilecek diye kombine alan vatandaşa haksızlık değilmi? hazır yapılmış bitmiş stad var işte nedir bu seneye açılsın seneye açılsın lahavleya

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Passolig zımbırtısı olmasa stadlar bu şekilde boş kalmazdı. Bunu 3 sene öncesine bakarak rahatlıkla söyleriz. 25 bin az ama şimdiye göre değil 3 sene öncesine göre. 5 sene sonra ne olacağı da bilinmediğine göre kapasite tartışmaya hiç gerek yok.

hiç sorma ya.ara sıra youtube den eski maçları izliyorum ,kayseri her maç evinde full oynardı.eski stadında en az 30 bin seyirciye.şimdi 2.3 bine oynuyor...
                yeni yapılan stadların uzaklığı passo ve artık futbolun eskisi gibi zevk vermemeye başlamış olması,aynı zamanda teknoljinin ilerlemesi,yeni yapılan avm ler
                futbol artık eğlence olmaktan çıktı,kimse eskisi gibi stadlara gitmiyor,
                cep telefonları bile futbola ağır darbe vurdu
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hiç sorma ya.ara sıra youtube den eski maçları izliyorum ,kayseri her maç evinde full oynardı.eski stadında en az 30 bin seyirciye.şimdi 2.3 bine oynuyor...
                  yeni yapılan stadların uzaklığı passo ve artık futbolun eskisi gibi zevk vermemeye başlamış olması,aynı zamanda teknoljinin ilerlemesi,yeni yapılan avm ler
                  futbol artık eğlence olmaktan çıktı,kimse eskisi gibi stadlara gitmiyor,
                  cep telefonları bile futbola ağır darbe vurdu
                  Kayserinin futbol şehri olmadığını düşünüyorum ama eski stadında bile stadı baya dolardı. Diğer söylediklerine aynen katılıyorum. İnsanlar futboldan heyecan almamaya başladı ve stada gitmek dışında yapabileceği bir çok şey var.

Yorum

• Gökhan Saral : "Biz yönetim ve takım olarak Gaziantepspor maçını Şenol Güneş Stadı'nda oynamaya odaklandık"

Akyazı Arena ‏@AkyaziArenaa Akyazı'da bugün.

Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi, face

acilisdan beri "yapilmayanlardan" örnekler

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.01.2017, 17:03.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökhan Saral : "Biz yönetim ve takım olarak Gaziantepspor maçını Şenol Güneş Stadı'nda oynamaya odaklandık"
                      inşaallah ya hadi bakalım
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Gökhan Saral : "Biz yönetim ve takım olarak Gaziantepspor maçını Şenol Güneş Stadı'nda oynamaya odaklandık"
                        Odaklanmak ne demek, eksiklikler giderildi mi? Yada giderilecek mi? 10 gün bu eksiklikleri gidermek için yeterli bir süre mi? Bunları açıklayın artık.

Yorum

Yönetim en son Antalya maçını akyazıda oynamaya odaklanmıştı ,bizim yöneticiler taraftara siyaset yapmayı bırakmalı artık.

Yorum

• Rant sezonu acilmis...

k_Mehmet_BERBER_IMG_0959.jpg
                            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 16.01.2017, 15:12.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Bizim 1 senedir sona yaklaştığımız stad sponsoru ne alemde acaba? Diğer sponsorluklarla ilgili söylediklerini görmezden geliyorum.
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rant sezonu acilmis...

[ATTACH=CONFIG]12017[/ATTACH]
                                "Run"t dırırırırırırırırırırırırı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X