Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu sizin söylemeniz de çok ironik olmuş...
    Beni tanımadığınız için ''İronik'' olarak algılamanız çok doğal.
    Tanımadığınız insanlar hakkında kafanızda olur olmaz şeyler kurduğunuz için böyle ters köşe oluyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adamlar gecen sene Trabzona yklasik 400 milyon yatirim yapti, önümüzdeki 10-15 yilda 5milyar dolar daha yatiracaklar

sadece arakliya planlanan disneyland tarzi eglence parki 800milyon dolar tutyor

birakta acilisda selam versinler
      Yav hocam millet stada heykel dikmek gühahtir diyo sen Arakli'ya Disneyland tarzi eglence parki diyosun

Trabzon'dan önce gelen 10 tane sehir var.

Yorum

• view-source:https://twitter.com/TS__Fans/status/810503873379049477 bu yanıltıcı değilse eğer akustik efsane.

Yorum

• Milli bankasiymis, o zaman qnb ile imza attigimizda gelseydi... ve simdi qnb yetkilileri var mi açilista, saniriml yok, ee ne is bu emir memir ?
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Stad dünyada kendini temizleyen ve havayı temizleyen özelliği ile 5. sırada adam ortalama toki stadı diyor arkadaş benimde cumhurbaskanına ve şike konusunda siyasilere kızgınlığım var ama yiğidi öldürmeyip hakkınıda vericeksin boş yorum yapmayın.

Yorum

• Stad dolmaz ise recep kriz gecirir.Nasil olurda benim icin stad dolmaz der hahah.Bugün dolmaz ise hic dolmaz.

Yorum

• Orada değiliz çok şükür

Yorum

• Stad dolu gibi.

Yorum

• evet bu ortalama bir toki stadı ulan şu atmosfere bak heyt beee

Tadını çıkartın arkadaşlar tadını azıcık pozitif olun.

Yorum

• Real Madrid stadyumu getir yap onada bir kulp bulur söyler bazıların hayatı ki görevi eleştirmek o kadar ota boka eleştiri oldu ki artık kabak tadı veriyor tadını çıkarın tadını bitti artık eleştirmenin bu saatten sonra bir faydası yok tadını çıkarın

Yorum

• Bakan göz de önemli bu kadar bordo maviyi görmek beni heyecanlandırıyor şurada 40 bin kişi şb gs bjk maçları olacak Avrupada mücadele edeceğiz bana göre Dünyanın en muazzam manzarası..
                        Deniz ve ışıklandırma da stadın güzelliğine güzellik katmış
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Stadyumun ismi Turkcell ya da Spor toto olsa devletin sayesinde denilip laf edilecekti.

QNB vs gibi büyük şirketler olsa CB ya da Bakan sayesinde oldu denilip laf edilecekti.

Adam görüşmeleri yapmış belki istenilen rakamlar teklif edilmeyince kendisinin düşük paylı ortaklığı olup CEOsu olduğu şirketin ortaklarını ikna ederek sponsor yapmıştır.Bu duruma laf etmeyin en azından.

Yeter ki bahsedilen bedel doğru olsun.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tribünlere bakınca TOKİ imzası net bir şekilde belli oluyor. Malesef iç yapı olarak ortalama bir TOKİ stadı.
                            Bana kalirsa 2000 sonrasi dünya üzerine yapilmis en iyi stad hem de Türklerin elinden cikmis olan Krasnodar Stadyumu'dur.

Yorum

• 3lüde çok iyi ses yankısı oluyor.
                              En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 18:23.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet bu ortalama bir toki stadı ulan şu atmosfere bak heyt beee

Tadını çıkartın arkadaşlar tadını azıcık pozitif olun.
                                tışıkkırlar sayın cımhırbışkınım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X