Beni tanımadığınız için ''İronik'' olarak algılamanız çok doğal.
Tanımadığınız insanlar hakkında kafanızda olur olmaz şeyler kurduğunuz için böyle ters köşe oluyorsunuz.
Stad dünyada kendini temizleyen ve havayı temizleyen özelliği ile 5. sırada adam ortalama toki stadı diyor arkadaş benimde cumhurbaskanına ve şike konusunda siyasilere kızgınlığım var ama yiğidi öldürmeyip hakkınıda vericeksin boş yorum yapmayın.
Real Madrid stadyumu getir yap onada bir kulp bulur söyler bazıların hayatı ki görevi eleştirmek o kadar ota boka eleştiri oldu ki artık kabak tadı veriyor tadını çıkarın tadını bitti artık eleştirmenin bu saatten sonra bir faydası yok tadını çıkarın
Bakan göz de önemli bu kadar bordo maviyi görmek beni heyecanlandırıyor şurada 40 bin kişi şb gs bjk maçları olacak Avrupada mücadele edeceğiz bana göre Dünyanın en muazzam manzarası..
Deniz ve ışıklandırma da stadın güzelliğine güzellik katmış
Stadyumun ismi Turkcell ya da Spor toto olsa devletin sayesinde denilip laf edilecekti.
QNB vs gibi büyük şirketler olsa CB ya da Bakan sayesinde oldu denilip laf edilecekti.
Adam görüşmeleri yapmış belki istenilen rakamlar teklif edilmeyince kendisinin düşük paylı ortaklığı olup CEOsu olduğu şirketin ortaklarını ikna ederek sponsor yapmıştır.Bu duruma laf etmeyin en azından.
Yorum