Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]11668[/ATTACH]

İşaretli alanların bol bol ağaçlandırılması lazım.

İşaretlemediğin alanlara da lazım. Mesela o dağ kenarda güzel bir şekilde belediye tarafından düzenlenebilir. Sadece Mavi ile yeşil görmek istiyorum. Şahsi görüşüm.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yine stadyumlan komplksin ismini karistirdi gidiyor

arkadaslar stadyumun ismi satilacak, bunda tartisilacak bir konu yok, masadaki tartisma tesisler/ kompleksin ismi
      ya insanların aklıyla dalga geçmeyin stad değil kompleks diye Allah aşkına yapmayın ya memlekette adam mı kalmadı KOMPLEKSE ismini verecek

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadın ismi değil arkadaşlar önce bunu ayırt edelim Stadyumun ismi sponsor ile belli olacak.
        o stadın olduğu kompleks işte ne farkederki. kompleksin ismi olunca sorun olmuyor mu

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim Osmanlı tarihini benden çok okuduğuna inanmıyorum. Sana sadece Avrupalılarca Fatih Sultan Mehmet'e "karga burun", Yavuz Sultan Selim'e "katil", Abdulhamit'e "kızıl sakal" diye hitap edilirken neden Kanuni'ye "muhteşem" dendiğini araştırmanı öneririm. Açıkcası ben stadıma Kanuni isminin verilmesinden utanırım. Sadece yüzeysel filmlerden tarihi öğrenenler için Kanuni çok büyük işler yapmış padişahmış gibi gösteriliyor. Kanuni, emektar babanın hovarda oğlundan farklı değildir. Kadere inanırım olacağı varmış ama kazara o değil de başka biri Yavuz'dan sonra tahta geçseydi ya da Yavuz Sultan Selim'in bire bir vasıflarına sahip Şehzade Mustafa'yı öldürtmeseydi de o geçseydi tahta tarihin seyri çok ama çok farklı bir şekilde ilerleyebilirdi. Bu konunun bu başlıkla hiç alakası yok, daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Bence tanımadığın insanlara da hakkında filmler dışında hiç bir şey bilmediğin insanlar için hakaret etme ve kırıcı olma. Saygılar.
          O nasıl bir hovardalık. Adam 30 dakikada, döneminin en büyük ve en güçlü Avrupa ordusunu toprağa gömdü.

Bu arada başlık cılkından çıkmış. Fotoğraf istiyoruz.

Yorum

• Alanın ismi Kazım Koyuncu olabilir. Bir seçim olsa tartışılmaz oyum onundur.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Kim bu erol egemen

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşaretlemediğin alanlara da lazım. Mesela o dağ kenarda güzel bir şekilde belediye tarafından düzenlenebilir. Sadece Mavi ile yeşil görmek istiyorum. Şahsi görüşüm.
                Stadın önündeki ve arkasındaki beton alanlardan ben de çok rahatsız oluyorum ama oralar sonranın işi. Öncelik yeşil alan olarak düşünülen yerlerin gerçekten yeşillendirilmesi olmalı.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umarım Şenol Güneş ismi dedikodudan ibarettir. Hani şu an faal görevde olmasa bi derece ama rakibinin hocasına stadının ismini vermek saçmalığı tarihe geçer herhalde. Fener de aziz gittikten sonra stadına "Ersun Yanal Spor Kompleksi Mutluluk Fenerbahçe'de Olmaktır Stadı" ismini versin o zaman.
                  stad değilya kompleksmiş ismini verileceği ver normal yani stad olsa sıkıntıydıda komplkes olunca sıkıntı yok normal yani !!!! Bildiğin billur geçiyorlar koca camia ile burdakilerde senye hocamız olacak değerimiz meğerimiz bişeyler uyduruyor kafasına göre hoca olsun diye artık Kompleks ismini veriyoruz adam yakında şehrin ismini de şenol güneş city yaparız

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o stadın olduğu kompleks işte ne farkederki. kompleksin ismi olunca sorun olmuyor mu
                    Hocam ben bilgilendirme amaçli söyledim
                    Ben Şenol Güneş 'e babamdan sonra saygı duyduğum 2.afam gözüyle bakardım bjk gitmesi onun bize kazandırdıklarını gölgelemez ancak yaptığı yada yapamadığı açıklamalar beni son derece üzmüştür ve saygınlığını yitirmiştir benim nazarımda

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadın ismi değil arkadaşlar önce bunu ayırt edelim Stadyumun ismi sponsor ile belli olacak.
                      Haklısınız Mesut Bey ama vurgulamak istediğim durum farklıydı tartışmanın temel noktası ismin nereye verileceği ile ilgili değil tartışma daha çok verilecek ismin nasıl verildiği ve hassasiyetlerin dikkate alınıp alınmaması ile ilgili idi tabi ki bu benim yazıyı yaparken yaptığım hatayı ortadan kaldırmaz.

Yorum

• Tamam Şenol hocayı seviyoruz da komplekse adını vermek saçmalık olur... Trabzonsporla bütünleşmiş birinin adı verilmeli.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bir grup var, bana stichus'u hatırlatıyor valla. Son dönem Türkiye'sinin (Yeni Türkiye) modası bu. Bariz hata/yanlış olsa bile bunu cilalayıp gıcır gıcır jelatinleyip doğru/güzel diye yutturmaya çalışmak.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya insanların aklıyla dalga geçmeyin stad değil kompleks diye Allah aşkına yapmayın ya memlekette adam mı kalmadı KOMPLEKSE ismini verecek
                            burada dalga gecende , demagoji yapanda sensin

ben sadece neyin ne oldugunu yazdim

biraz aklin varsa gider senol günes basliginda neler yazdigimi okursun

nedir bu,her baslikta konu ne olursa olsun saldiri tavriniz
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Komplekse ad verilecekmiş ha. O ada Şenol Güneş olacakmış yemin ederim biz daha çok hak ediyoruz.
                              !BORDOMAVİNET SPOR KOMPLEKSİ OLSUN!
                              En azından onca çabamız yaptırdığımız değişiklikler ve yorumlarımız boşa gitmez.
                              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Bordo-Mavi olan renklerine aylar süren karakolluk kavgalar sonucu karar vermiş bir camiadan stadyum ismine şak diye karar vermesini beklemediniz herhalde?
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X