İçerden tanıdıkları olan Trabzon Medyası.
Trabzonspor'a İstanbul medyasından daha büyük kesik atan Trabzon Medyası. Kazandıkları her kuruş haram olsun onlara. Yalan haber yapa yapa para kazanıyorlar.
Tahmin etmiştim zaten, bu yerel medyayı bitirecek adam Ts yi açık ara şampiyon yapar aha da burya yazıyorum.
Bu kadar da iddialı konuşuyorum
Tahmin etmiştim zaten, bu yerel medyayı bitirecek adam Ts yi açık ara şampiyon yapar aha da burya yazıyorum.
Bu kadar da iddialı konuşuyorum
Yazı içeriğini düzenledim belki görmemişsinizdir.
İçerden tanıdıkları olan Trabzon Medyası. Trabzonspor'a İstanbul medyasından daha büyük kesik atan Trabzon Medyası. Kazandıkları her kuruş haram olsun onlara. Yalan haber yapa yapa para kazanıyorlar. Hele o Nurgül Günaydın adlı bir içerde ajan var. Kulübün fotoğrafçısı. Kendini iyi gösterip içerden bilgler alıp kendi oluşturduğu medyada satan ahlaksız kadın. İsterseniz akrabanız olsun o kadın. Tam bir fitne insan. Gram sevmem kendisini. Trabzonspor'un kasasından ekmek yiyip doymuyor bide kendi sitesinde/gazetesinde yazarlık yapıyor. Trabzonspor adında değişik değişik haberler çıkarmalarına ön ayak oluyor.
Ya hakaret etmiyoruz. Hakaret zaten olmamalı. Ama bu konu şu an yersiz ve yakışıksız bence.
Tabi ki sonuçta şahsi fikrim. Katılan olur katılmayan olur orası ayrı.
Çocukluk ve Gençlik yıllarım onun başarıları ile mutlu geçiyordu, bu sevgi ondan bu da bizim fikrimiz.
Buraya gelip kendi gibi düşünmeyen herkesi siyaset çukuruna sokarak "vatan haini" ,"batı uşağı" ,"hristiyan" vs benzetmelerle aşağılamaya çalışan aklı evvel trollere karşı son uyarımdır; bu forumda o haltları yemenize müsaade etmem!
Kumda oynamak isteyeni kumsala, başka alanlarda mücadele etmek isteyenleri de ilgili mecralara davet ediyorum. Takma adlar arkasından "kimlik dağıtıcılık" oynayan tuhaf kuşların kanadını çok kırdım. Yine kırarım... Alenen "tehdit" ediyorum. HODRİ MEYDAN!
"EnjoyTheGame" ...
Klavyene sağlık.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Ya bi renkdasim yukarılarda yazmışlar taraftar oylamasına sunulsun diye.
En mantiklisi bence bu gibi.
Böyle taraftarın yarısının sevmediği yarısının sevdiği isimlerle ya da başka takımın Td si olan kişiler madem isim hakkını alacak o zaman bi seçim varı bisey olsun.
5 sene önce kurulan başarısı, efsanesi olmayan bir takım mıyız ki futbol kulübünün stadına padişah ismi koyacağız.
Nasıl bir kafa yapınız var anlamak güç. He şimdi batı uşağı oldum ben
Ne alaka o isimleri salt padişah olarak gordugumuz için mi yazdık? Bu anlayisiniz Trabzon tarihini bilmemenizle alakalı
Kanuni nin buyudugu yer ve fatih in İstanbul sonrası hemen fethine giriştiği bölge Trabzon.
Zaten bu önerileri Şenol güneş olacaksa olsun diye söyledim.
Onun yanında kalkınma için Trabzona bir suru fabrika actiran Atatürk, Ömer Halisdemir, ilk Trabzon milletvekilimiz Ali Şükrü Bey, ve Huseyin Avni Aker dedim
En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 13:22.
engelli vatandaşlarımız için keşke bi tribünde yer yapılsaydı bütün tribünlerin en ön sırasına yaymaları saçma sapan bişey olmuş, bu şeklin bi örneği varmı merak ediyorum.
Yorum