Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumla alakalı içimde en ufak bir istek kalmadı.

Kulübe hergün mail atıyorum döneceklerini sanmıyorum ama kulübü arıyorum insan kaynaklarına ulaşamıyorum.

Böyle kulüp mü olur?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buraya gelip kendi gibi düşünmeyen herkesi siyaset çukuruna sokarak "vatan haini" ,"batı uşağı" ,"hristiyan" vs benzetmelerle aşağılamaya çalışan aklı evvel trollere karşı son uyarımdır; bu forumda o haltları yemenize müsaade etmem!

Kumda oynamak isteyeni kumsala, başka alanlarda mücadele etmek isteyenleri de ilgili mecralara davet ediyorum. Takma adlar arkasından "kimlik dağıtıcılık" oynayan tuhaf kuşların kanadını çok kırdım. Yine kırarım... Alenen "tehdit" ediyorum. HODRİ MEYDAN!

"EnjoyTheGame" ...
      Helal olsun yigit..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bir Öneri;

Trabzon'lu çok zengin insan var, sanayici müteahhit vs vs..

Bir bağış kampanyası yapılsa isimleri de böyle bir anıtta yaşatılsa?

Biliyorum bu fikir pek tutmaz PARA sözkonusu olunca ama, Istanbul'da adını AVM'lere yazdıran Trabzonlular var..sözkonusu Trabzonspor olunca neredeler? Hele böyle bir maddi sıkıntı içindeyken.
        ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Hadi resmi anladık, bütçe ödenek meselesi, kızcağız da kendi çapında sanatını icra ediyor. Buraya kadar herşey normal.

Yahu şu kalorifer boruları nedir Allah aşkına? Hiç mi utanma arlanma yoktur.

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            OSMANLI ile ilgili isimler paylaşma, yoksa forumdaki BATI UŞAKLARI seni linç eder burda )
            SİLKELEN VE KENDİNE GEL !
            Başka bir şey söylemiyorum.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              SİLKELEN VE KENDİNE GEL !
              Başka bir şey söylemiyorum.
              Bence arkadaş çok eğlenceli, yazdıkları silinmesin, mümkünse ceza da almasın. İbret timsali dolansın ortalarda.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence arkadaş çok eğlenceli, yazdıkları silinmesin, mümkünse ceza da almasın. İbret timsali dolansın ortalarda.
                İbret ))

Yorum

• Birisi seni uzun yıllar sırtlayıp sonra yere bırakmak zorunda kaldığında onun hakkını unutmak ne kadar etiktir.
                  hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                  .

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birisi seni uzun yıllar sırtlayıp sonra yere bırakmak zorunda kaldığında onun hakkını unutmak ne kadar etiktir.
                    Ona gelene kadar çok ADAM var.

Yorum

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla taraftarımızın bilinci artık tamamen kapanmış.
                      Şenol Güneş nedir ya hu ?
                      Bir kere yaşayan birinin adı bu tip yapılara verilmez. Bu ayıptır. Görmemişliktir.
                      Bir de şu an bjk teknik direktörlüğü yapan adamın adının ne işi var stadın tabelasında.
                      Stadın adı bellidir. Hüseyin Avni Aker.
                      Gerisi boş tartışmadır.
                      Evet abi aynen katılıyorum.
                      Yaşayan birinin verilmesi tam bir gorgusuzluk.
                      Zaten halı hazırda Ts yi çalıştırmayan bir adamdan bahsediyoruz. Bu da eziklik yaratacaktır.
                      Bu kadar mantıksız iş yapılmaz.
                      Hakkaten bu isim olayını ortaya atan kim?
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Ona gelene kadar çok ADAM var.
                        o ayrı mesele ama hakaret etmemek gerek. Onunla hem Trabzonspor adına hem Türk futbolu adına çok sevindik ve gurur duyduk
                        Ben bu açıdan üzülüyorum gerçekten.
                        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                        .

Yorum

• Hüseyin Avni Aker Stadyum Komplesi ................

Konu bu kadar basit macera aramaya gerek yok, galatasaray kadar vefalı olamıyor muyuz? Yazıklar olsun ozaman bizlere.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet abi aynen katılıyorum.
                            Yaşayan birinin verilmesi tam bir gorgusuzluk.
                            Zaten halı hazırda Ts yi çalıştırmayan bir adamdan bahsediyoruz. Bu da eziklik yaratacaktır.
                            Bu kadar mantıksız iş yapılmaz.
                            Hakkaten bu isim olayını ortaya atan kim?

İçerden tanıdıkları olan Trabzon Medyası.
                            Trabzonspor'a İstanbul medyasından daha büyük kesik atan Trabzon Medyası. Kazandıkları her kuruş haram olsun onlara. Yalan haber yapa yapa para kazanıyorlar.
                            Hele o Nurgül Günaydın adlı bir içerde ajan var. Kulübün fotoğrafçısı. Kendini iyi gösterip içerden bilgler alıp kendi oluşturduğu medyada satan ahlaksız kadın. İsterseniz akrabanız olsun o kadın. Tam bir fitne insan. Gram sevmem kendisini. Trabzonspor'un kasasından ekmek yiyip doymuyor bide kendi sitesinde/gazetesinde yazarlık yapıyor. Trabzonspor adında değişik değişik haberler çıkarmalarına ön ayak oluyor.
                            En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 13:06.
                            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o ayrı mesele ama hakaret etmemek gerek. Onunla hem Trabzonspor adına hem Türk futbolu adına çok sevindik ve gurur duyduk
                              Ben bu açıdan üzülüyorum gerçekten.
                              Ya hakaret etmiyoruz. Hakaret zaten olmamalı. Ama bu konu şu an yersiz ve yakışıksız bence.
                              Tabi ki sonuçta şahsi fikrim. Katılan olur katılmayan olur orası ayrı.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyin Avni Aker Stadyum Komplesi ................

Konu bu kadar basit macera aramaya gerek yok, galatasaray kadar vefalı olamıyor muyuz? Yazıklar olsun ozaman bizlere.
                                Gs ninki Ali samiyen degil ki.
                                Ama bence de Huseyin Avni Aker kalabilir
                                Anacak bir yanım da yeni bir heyecan için farklı bir isim olmasını da istemiyor değil
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X