Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence logomuz yeterince sade ve çağdaş.Kurumsal firmaların logoları sık sık değişmemeli.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Matematik aslında evrenseldir ama sizin matematik anlayışınız farklı sanırım.. Arkadaşa örnek verirken 68x105 diyip 2 cmde bir demişsiniz bende 68x105 oyun alanı tamamı değil dedim ki hadi içi dışı sağı solu önemsemesen bile %4 çıkmıyor hangi işlemi yaparsanız yapın. Sizin buna verdiğiniz cevap; yüzde verince içi dışı sağı solu fark etmez.

Kusura bakmayın ben bu cevabınızdan sonra mavi ekran verdim.
      Fatal error.
      pisa sonuclarini dün inceledim
      dogal sorun

basitlestireyim

zeminde hibrit uygulamasi yapilan her bölümde 100 dalden 96 si dogal cim dali, 4ü sentetik lif(u seklinde dikildigi icin zemin üzerinde 8 dal gibi gözüküyor)
      --------------------------------------------------

buna göre sikebahce akyaziya geliyor
      dogruysa
      Muharrem Usta: Akyazı'da 18 Aralık'ta muhteşem bir açılış olacak. Ardından Trabzonspor burada maçlarına başlayacak.

--------------------------------------------------------------------

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoba şikecilerin maçında açılıyor stat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      sanirim daha önce kupada kizilcabölüke karsi
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 19:43.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• tayıp reıs 18 aralık dedıyse iş bitmiştir
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hoba şikecilerin maçında açılıyor stat

Yorum

• cok sevindim vallah, yurtdisindan onca gelen vardi fener maci icin.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çimler için hiç meraklanmayın.Nasılsa açılışa TFF başkanı geliyor.Bu kendinden menkul uğursuzu gören çimler hemen dirileceklerdir.
              Başta BMN olmak üzere bütün taraftar gruplarına bu soytarının şehrimize ve stadımıza gelmemesi adına kamuoyu oluşturmak için büyük görev düşüyor.
              BMN'den bu konuda bildiri bekliyorum,inşallah bu gerçekleşir.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başta BMN olmak üzere bütün taraftar gruplarına bu soytarının şehrimize ve stadımıza gelmemesi adına kamuoyu oluşturmak için büyük görev düşüyor.
                BMN'den bu konuda bildiri bekliyorum,inşallah bu gerçekleşir.
                Kardeş sen iyi misin ben bile kalkıp Ankara dan küfür etmeye gelirim eğer maça gelirse. Bu fırsat kaçar mı diyecem de Trabzon da kim tepki koyacak ki buna. Haklısın valla gelmesin daha iyi

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardeş sen iyi misin ben bile kalkıp Ankara dan küfür etmeye gelirim eğer maça gelirse. Bu fırsat kaçar mı diyecem de Trabzon da kim tepki koyacak ki buna. Haklısın valla gelmesin daha iyi
                  Valla gelsin eğer cesaret ediyorsa,o stada o tüp kafa gelemez.
                  • Memento mori

Yorum

• fener maçında stadı bir fenerli mi açacak şimdi?!
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla gelsin eğer cesaret ediyorsa,o stada o tüp kafa gelemez.
                      eğer erdoğan gelecekse yanında değil tüpçü,aziz yıldırım olsa kimse çıtını çıkarmaz o statta hatta alkış tufanı bile kopar...kimse de bunun aksini iddia etmesin...kim sallar trabzonsporu...acı ama gerçek...

Yorum

• Stad sponsoru sportoto olmus diolar varmi birseyler ogrenen son 9 gun ama hala sponsor bulamadik mi ??
                        Baskan 3 ay once tvde yakin zaman aciklanacak demisti ama daha yakinda olamazdik bence tam zamani
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stad sponsoru sportoto olmus diolar varmi birseyler ogrenen son 9 gun ama hala sponsor bulamadik mi ??
                          Baskan 3 ay once tvde yakin zaman aciklanacak demisti ama daha yakinda olamazdik bence tam zamani
                          Sportoto olmaz bence, diğer takımlar çamura yatar.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://wowturkey.com/t.php?p=/tr758/...1_IMG_0173.jpg

Bu tabelada ne yazıyor??Tahminleri alalım
                            Ne yazıyormuş
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sportoto olmaz bence, diğer takımlar çamura yatar.
                              Baskanimizin bize sunduğu uluslararasi sponsor sportoto galiba
                              Hayir ileride cikip ne diyecek merak ediyorum.
                              Acikca ciksin desinki kardesim sponsor bulamadik yalan attik oyalamak zorunda kaldik milleti en sonunda sagolsun devlet erkanindan destek alarak bu ismi yapabildik.. desin tamam derim eyvallah..

Ama yine goz boyamalarla gelecek laflari simdiden hayal edebiliyorum..

Baskani seviyorum ama cok yanlisi oldu olmaya devam ediyor biraz daha dikkatli olmali..
                              En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 23:32.
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baskanimizin bize sunduğu uluslararasi sponsor sportoto galiba
                                Hayir ileride cikip ne diyecek merak ediyorum.
                                Acikca ciksin desinki kardesim sponsor bulamadik yalan attik oyalamak zorunda kaldik milleti en sonunda sagolsun devlet erkanindan destek alarak bu ismi yapabildik.. desin tamam derim eyvallah..

Ama yine goz boyamalarla gelecek laflari simdiden hayal edebiliyorum..
                                Arkadaşım siz neyin tribindesiniz anlamıyorum. Yıllık 10 milyon gelsin de gerekirse OMO olsun. Bu kadar sığ düşünmeyin yahu. Bu çark para ile dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X