Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar akyazı projesi onaylanmıştır ve 2011 yılına yetiştirilmesi için çalışmalar yapılmaktadır.. ve başkanın da istedigi şekilde yani trabzonsporun cebinden 1 kuruş bile çıkmayarak tamamen devlet imkanlarıyla yapılacaktır. inşallah hayırlı olur.
    arkadaş, biz bu hikayeyi yıllardır ezberledik .lütfen başka hikaye anlat...

Yorum

• Akyazi bildigim kadariyla kosu pistli olacak. Pek yararini göremiyorum...
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Yıl: 2034

Akyazı projesi nihayet tamamlanıyor. İlk kez 2000'lerin başında futbol stadyumu olarak düşünülen proje, diğer kulüplerin yeni stadlarından sağladıkları yüksek meblağlarla başedemeyen ve kötü yönetimlerle iyice zayıflayan Trabzonspor futbol şubesinin kapatılmasıyla yeni bir soluk kazandı. Yetkililer yaptıkları açıklamalarda yapılacak yeni Akyazı kapalı sutopu tesisinin bölgeye büyük yararlar getireceğini, projelerin hazır olduğunu, yatırımcı aradıklarını belirttiler. Tesisin en geç çıkmaz ayın son çarşambasına yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ben kimseye hikaye anlatmıyorum. ayrıca bu sitemlerinizin muhattapı da ben değilim. burası bir forum herkes diledigi şeyi kabul edilebilecek bir anlatımla söyleyebilir. ki benim paylaştıgım bilgi kulaktan dolma "medyatrabzon" haberi değildir. ben bildiğim birşeyi sizinle paylaşmak istedim, gerisi bürokrasi..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başlık yanlış anlaşılıyor,stad değil basketbol salonu şubat ayında bitecek,stadın temeli ise daha atılmamış
            olsun abi adamlar bişiler yapıo ha basket sahası ha futbol sahası bizimliker daha bi çivi çakamadı mı ona yanalım biz
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• önce kayseri sonra ,bursa ,fener .g.saray ,şimdide ankara.....trabzonspor yarışta çok geri kalıyor ilerde bu daha da açılır.
              TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• Trabzon kent olarak henüz böyle bir projeyi kaldırabilecek seviyede değil. belkide şu anda yapılmamasının daha hayırlı olacağanı düşünüyorum.

Yorum

• TFF'DEN İNCELEME!..

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahipliğine aday Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, UEFA'ya verilecek adaylık dosyasında, stadyumlar konusunda danışmanlık hizmeti verecek 5 kişilik heyet, İzmir'de incelemelerde bulundu.

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Örnekköy'de yapımı düşünülen stat yerinde incelemelerde bulunan heyete, Karşıyaka Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Nilüfer Varlı, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Akif Ersezgin ve TFF İzmir Bölge Müdürü Hamdi Kutval bilgi verdi.

Gazetecilere açıklama yapan TFF 2016 Avrupa Şampiyonası Adaylık Proje Ekibi Üyesi Rauf Eraksan, 4 Alman ve 1 Hollandalı'dan oluşan heyetin, TFF'nin, Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı için 2010 yılının Şubat ayında göndereceği dosyada yer alacak stadyumlar konusunda incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Bugüne kadar İstanbul'dan başlayarak Bursa, Eskişehir, Ankara, Kayseri ve Konya'da 4 gün incelemelerde bulunan heyetin, İzmir'den sonra Antalya'ya geçeceğini ve burada çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen Eraksan, şunları kaydetti:

''Buradaki amaç, Futbol Federasyonu'nun Türkiye adına 2016 adaylığı adına UEFA'ya göndereceği dosyada bize stadyumlar konusunda hem yol göstermek, hem danışmanlık yapmak. İzmir'deki stadyum yerini çok beğendiler. Konumu dolayısıyla güzel bir manzaraya sahip. En önemli özelliği de şehir dışında olması. Çünkü şehir içindeki yapılacak stat yenilemelerine pek sıcak bakmıyorlar. Bir de onun dışında, büyük bir arazi olması. Onların gönlünde 8 hektar ve yukarısı yatıyor. Burası, halihazırda 10 hektar olarak düşünülmüş ve belediyenin imkanlarıyla 16 hektara kadar genişleyebilecek. O yüzden çok memnunlar. Önümüzdeki 3 ay içinde İzmir'in, Karşıyaka'nın ihtiyaçları doğrultusunda proje hazırlayacaklar.''

Eraksan, heyetin tüm şehirleri beğendiğini, ancak Bursa'daki stadın şehir içinde olması nedeniyle kafalarında soru işaretleri kaldığını, buna rağmen mimarlarla görüşmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

TFF'ye danışmanlık hizmeti veren 5 kişilik heyette, 2012 Polonya ve Ukrayna'da gerçekleştirilecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da danışmanlık yapan Thomas Speck dışında mimarlar Arnold Hoevers, Lothar Simonis, Peter Knocbel ve spor pazarlama uzmanı Thomas Schrader yer alıyor.

maraton.com.tr
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sandıkta görüşürüz Faruk Bey..
                    Geçiniz efendim geçiniz...

Bu millet sandıkta hiç kimseyi görüşemez, özellikle bizim oralar hiç bilmez o huyu...

Sandıkta görüşülecek o kadar mevzuyu kenara ittik de, kaldı stad meselesi...

Yorum

• seçim zamanı yeni bir resim çizilir atılır önümüze ,yine kandırılırız...

Yorum

• bu stad isinde faruk ozak kadar sadri senerde sucludur.baskan populizm yapip gununu kurtarma derdinde olan bir sahsiyet malesef,hatirlayin gokdenizi nasil kamuoyunun onune attigini yada yattarayi ve yenildigimiz sivas macindan sonra yine ersun yanali nasil taraftara yem ettigini.. baskan bu isleri iyi beceriyo topu saga sola taca kornere atmak ve tepkileri baska yone cekme konusunda oldukca basarili,,isler sarpa sarinca da ver topu gidiyorum kustum oynamiyorum tiriplerini de unutmamak lazim,,siz devlet yetkilisi olsaniz bu isler icin kimi muhattap alirsiniz? bana ne kardesim bu sizin sorununuz ama yaparsaniz ben o stadi kullanirim olmasa da sizi taraftarin onune atarim diyen sadri baskanin bu islerde hic mi sucu yok.. gazetecileri basina toplayip deniz uzerine yapilabilecek stadyum resim ve maketlerini ayni nuri albayrak in yaptigi gibi halkin gozunu boyamak icin kullanmadi mi? bi de bunun uzerinden cok az bir zaman gecmesine ragmen stad benim isim degil demedi mi? .. baskan bizi saf yerine koyup, siyasileri bize havale eder bizde onlari allaha havale ederiz.. bir baska secimde yine birisi gelir stad yapicam 61000 kisilik olucak der bizde bu populizmin pesinde bi kere daha surukleniriz..

faruk ozaka gelince o sahsiyete zerre kadar bir guvenim kalmadigi gibi kendisini gordugumde nuri albayrak a duydugum nefret ve ofkenin aynisini ona da duydugumu da soylemeden gecemicem.. secimde hergun Trabzonspor uzerinden propaganda yapan ve her mac mercedes silecegi gibi protokolden millete el sallayan bakamayan bakanimiz , gittigi yer sehire " cok farkli " stadyum sozleri vermeye devam etmekte...

ne diyelim bu taraftar bu insanlara gereken tepkiyi koymuyor ,koyamiyorsa ve kitle olara agirligini hissettiremiyorsa hak ve mustehaktir,,,

yillardir stad icin sabreden ve hicbir macta bir pankart dahi acmayan taraftarimizdan bir futbolcunun alinmasi icin gosterdigi tepki ve gayreti neden gostermez o da basli basina baska bir konudur..
                        En son ESER tarafından düzenlendi; 06.10.2009, 13:38.

Yorum

• Ne takımımız ne kentimiz ne taraftarlarımız avni aker in şu halinden daha iyi ve büyük bir stadı kaldırabilecek kapasitede ve seviyede değil. bence yeni bir stad için bir kaç sene daha beklenmesi daha hayırlı olur.

Yorum

• Daha iyi ve daha büyük stadyumu kaldıracak kapasite ve seviye nasıl bir şeymiş merak ettim.

Ne takımımız ne kentimiz ne taraftarlarımız avni aker in şu halinden daha iyi ve büyük bir stadı kaldırabilecek kapasitede ve seviyede değil. bence yeni bir stad için bir kaç sene daha beklenmesi daha hayırlı olur.
                            En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 06.10.2009, 14:15.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha iyi ve daha büyük stadyumu kaldıracak kapasite ve seviye nasıl bir şeymiş merak ettim.
                              merak edilecek bir durum yok renkdaş.. şöyle biraz şekle objektif bakıp aklı selim düşündünmü sende anlarsın.

Yorum

• İlk olarak ikizcelimoro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                merak edilecek bir durum yok renkdaş.. şöyle biraz şekle objektif bakıp aklı selim düşündünmü sende anlarsın.
                                Bir kaç sene sonra ne değişecek peki??
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X