Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar, bahsettiğiniz mesajlar silindi çünkü arka sayfada konuştuğumuz siyaset mevzusu hortlamaya başladı.
    Sadece sizin değil, o mesajlara cevap olarak yazılan bazı tartışma çıkaracak mesajlar da silindi.
    Yani, sıkıntı yazdığınız mesaj ve isimlerde değil,onlara yönelik gelen cevaplarda...
    Dediğimiz gibi malesef bu tarz konular söz konusu olunca karşılıklı ithamlar başlıyor.
    Bunları çok yaşadık,az önce de yaşadık hatta.
    Anlayışınıza sığınıyoruz...
    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 15:42.
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Başakşehir maçını kazanabilirsek(zor bir ihtimal) hava yakalamak adına şb maçında açılmalı bence Akyazı...
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hizmet toplumu olduk. Benim olmayan sermaye ile şehirleşiyorum, bayındır hale geliyorum ya da öyle olduğunu zannettiriliyorum. Yarın sermayedar "ben sıkıldım bro, hadi eyvallah" dediği zaman -ki demeye başladı- yatırım dediğimiz şeyler sadece beton yığıntıları olacak.

Elimizde taşlar; ardımızda kültür, doğal kayıplar ve uzmanlaşamamış(mesleki) bir toplum kalacak. Yoz bir toplum...

Yoksa Trabzon'da da dağların denize paralel uzandığı inkar edilemez bir gerçek. Ama benim kastım o değil
        Trabzon gibi arazi sıkıntısı olan bir bölgede hizmet sektörünün gelişmesi doğal.
        Özellikle ülkenin en eski üniversitelerinden biri olan KTÜ'nün çok etkisiz kaldığını düşünüyorum,Teknik Üniversite olarak özellikle bilişim sektörüne yatırım yapılmasına,buna bağlı tekno kentlerin kurulmasına ön ayak olması gerekirdi.
        Şehrin bir şekilde yeni çağa ayak uydurması şart.Bunun öncüsü de KTÜ ve Belediye olmalı.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar, bahsettiğiniz mesajlar silindi çünkü arka sayfada konuştuğumuz siyaset mevzusu hortlamaya başladı.
          Sadece sizin değil, o mesajlara cevap olarak yazılan bazı tartışma çıkaracak mesajlar da silindi.
          Yani, sıkıntı yazdığınız mesaj ve isimlerde değil,onlara yönelik gelen cevaplarda...
          Dediğimiz gibi malesef bu tarz konular söz konusu olunca karşılıklı ithamlar başlıyor.
          Bunları çok yaşadık,az önce de yaşadık hatta.
          Anlayışınıza sığınıyoruz...
          Valla anlıyorum sizi doğru tartışma ortamına zemin sağlamak istemem. Burada Mustafa Kemal Atatürk isminin veya 15 Temmuz isminin tartışam çıkartacak olması çok üzücü.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla anlıyorum sizi doğru tartışma ortamına zemin sağlamak istemem. Burada Mustafa Kemal Atatürk isminin veya 15 Temmuz isminin tartışam çıkartacak olması çok üzücü.
            Malesef...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon gibi arazi sıkıntısı olan bir bölgede hizmet sektörünün gelişmesi doğal.
              Özellikle ülkenin en eski üniversitelerinden biri olan KTÜ'nün çok etkisiz kaldığını düşünüyorum,Teknik Üniversite olarak özellikle bilişim sektörüne yatırım yapılmasına,buna bağlı tekno kentlerin kurulmasına ön ayak olması gerekirdi.
              Şehrin bir şekilde yeni çağa ayak uydurması şart.Bunun öncüsü de KTÜ ve Belediye olmalı.
              Ortak bir noktada buluşacağız ama "yabancı sermayenin ülke ekonomisine bodoslama sokulması" kısmını atlamamak lazım. Bütün problem orada.

Trabzon'daki tüm düzlükler fabrika olsun demiyorum. Ama üretim namına hiçbir şey yok. Coğrafi özelliklerden fazlası var.

KTÜ kısmına katılıyorum da belediye olayına kısmen katılabiliyorum.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ortak bir noktada buluşacağız ama "yabancı sermayenin ülke ekonomisine bodoslama sokulması" kısmını atlamamak lazım. Bütün problem orada.

Trabzon'daki tüm düzlükler fabrika olsun demiyorum. Ama üretim namına hiçbir şey yok. Coğrafi özelliklerden fazlası var.

KTÜ kısmına katılıyorum da belediye olayına kısmen katılabiliyorum.
                Benim bildiğim veya bana öğretilen Trabzon da toprak çok verimlidir.

Trabzon da fındık ve mısır dışında ciddi olarak ekilen tarım ürünü nedir.

Balıkçılık hariç bu kadar çok yaylası olan bir şehir de hayvansal üretim ne durumdadır.

Her yerde fabrika olacak diye birşey zaten yok ama tarımda bitti.

Bütün Trabzon a fındık ekilmiş. Fiyatını gavur belirliyor. Ya bu topraklarda başka bir şey yetişmez mi?

Neyse stad konusunun iyice dışına çıktık.

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi belediye?

Geçen hafta Trabzon'daydım. Toplu ulaşım gibi oldukça basit bir şeyi bile beceremeyen belediyeden hiçbir şey beklemeyin. Güya Büyükşehir, yahu koca şehirde Trabzon Kart denen ulaşım kartını bulmak neredeyse imkansız. Hadi buldun diyelim bu kartlar nerede doldurulur kimse bilmiyor. Belediyenin internet sitesine giriyorsun toplu ulaşımla ilgili saatler dışında hiçbir bilgi yok. Kartlar nerede doldurulur bununla ilgili hiçbir bilgi yok hiçbir yerde. Yahu duraklara asmayı da mı akıl edememişler. Trabzon Kart'a temmuz ayında geçilmiş, dört ay olmuş hiçbir şey yapılmamış. Yahu bu mudur belediyecilik. Resmen insanlar dolmuşa binsin diyorlar. Anadolu'daki birçok belediye akıllı durağa ve otobüs takip sistemine geçmiş bizimkilerden tık bile yok. Dört sene önce duraklara göstermelik monitör taktılar 15 gün çalıştı ya da çalışmadı sonra hepsi kapandı en son öğrendiğime göre de monitörlerin hepsini sökmüşler. Biz bu zihniyetten tramvay yapmasını falan bekliyoruz, çok daha bekleriz.

Sivas'ta bile var ya, hiç mi utanmanız yok adamlar internetten bakiye dolumu bile yapabiliyor.

Çorum'da bile var arkadaş. Şunu yapmak çok mu zor.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 16:16.

Yorum

• Bunları unutmadım ben valla #TŞYS diye hastag açıp diyen adamlarla yanyana durmak zor.Ülke ayrı bu ayrı.

Yorum

• Şöyle bir çalışma yaptım;
                      +
                      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim bildiğim veya bana öğretilen Trabzon da toprak çok verimlidir.

Trabzon da fındık ve mısır dışında ciddi olarak ekilen tarım ürünü nedir.

Balıkçılık hariç bu kadar çok yaylası olan bir şehir de hayvansal üretim ne durumdadır.

Her yerde fabrika olacak diye birşey zaten yok ama tarımda bitti.

Bütün Trabzon a fındık ekilmiş. Fiyatını gavur belirliyor. Ya bu topraklarda başka bir şey yetişmez mi?

Neyse stad konusunun iyice dışına çıktık.
                        birde tütün var

toprak verimli ama cografi anlamda plantaj kuracak alan yok

mecbur agac meyvelerine yöneliyorsun, yoksa heyelan tehlikesi cogaliyor

seneye ins. findikliklarda yan üretimlen baslayacak projemiz var, findikliklarin gelirini 5 yilda % 100 artmasi icin, ins tutar

bitkisel tarimdan cok insanlar hayvanciliga geri dönmeli, her evin agiri, inegi ve tavugu olmali
                        isvicrede bu konuda örnek alinmali, parali insanlar bile hayvan tutuyor, bizde cok az
                        sütünü, yogurdunu, peynirini, yumurtani kendin üretmelisin

yogurtu bulan ülkeyiz, Türkiyede en cok yogurt satan sirket fransiz danone
                        utanilacak durum
                        mercimeki bile kanadadan aliyoruz, adamlar dünyada mercimek denilen bir seyin oldugu daha 40 yil önce ögrendi, bizim 600 yillik ürünümüzü dünyanin öbür ucundan getirtiyoru...

akyazi facebook

En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 17:39.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• SPONSORLUK KONUSUNDA AÇIKLAMA;

Mehmet Yiğit Alp ; "Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Sürdürülen pazarlıklarda dolar yükseldiği için fiyat konusunda sorunlar yaşanıyor."
                          Mehmet Yiğit Alp ;"Görüşmelerin devam ettiği firmalar arasında yabancılar da var. 18 Aralık’a kadar bir sonuç alınacağını umut ediyoruz."
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şöyle bir çalışma yaptım;
                            +
                            Yerli turisti Trabzon'a çekmek için "yeşilin her tonu" cümlesi sık kullanılır... Yeni statla beraber Trabzonsporlular'ı stada çekmek için de "mavinin her tonu" diyeceğiz sanırım.

İktidar ve federasyonun muamelesine bakarak da "grinin elli tonu" diyebiliriz herhalde.

Neyse... Alıştık zaten...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Bir arkadaşım söyledi yapabilseler çok güzel olurdu.
                              Stadın İsmi "3 Temmuz Stadı" olsa
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Arkadaşlar, futbolcuların ücretlerini ödemek için stada sponsor ismi arıyorlar.
                                Parayı veren düdüğü çalacak.
                                Bukadar basit
                                Ama halen Şenol Güneş, Şamil Ekinci, Kazım Koyuncu, Dozer Cemil, siyasilerin ismi, 15 Temmuz gibi isimler burda dillendiriliyor.
                                Gereksiz yere tartışmalara yol açılıyor.
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X