Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapın yapın stadı! Anca taş yapın. Taş fetişistleri!
    Kalan maçlarda kimi kiminle yeneceksin de kimi o stada çekeceksin merak ediyorum.
    Fanki tonki zonki...

Yorum

• Bu kadroya bu stadı açmak Trabzonsporun tarihini geçtim, geleceğine ihanettir. Bence bu sezon açılmamalıydı.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Loca katlarındaki bordoya boyanan duvarlar alacalı görünüyor. Buralara şık kaplama filan yapılmayacaksa bu tribün duvarları komple koyu griye boyansın daha iyi. Bir de camlı bölümlerde maviler var. Cam profilleri beyaz. Perşembe pazarına çevirdiler.
        En son merdeme tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 13:29.

Yorum

• https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadınız sizin olsun....

Ben Trabzonspor'umu geri istiyorum.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Öldürücü soruyu soralım,diyelim ki birşeyler kötü gitti adana maçında stad açılmadı sizce fener maçında açılır mı veya açılsın mı ?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öldürücü soruyu soralım,diyelim ki birşeyler kötü gitti adana maçında stad açılmadı sizce fener maçında açılır mı veya açılsın mı ?
                Bu futbolla hiç açılmasın ....!!!!!!!!!
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 14:26.
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öldürücü soruyu soralım,diyelim ki birşeyler kötü gitti adana maçında stad açılmadı sizce fener maçında açılır mı veya açılsın mı ?
                  Bu takımın şikecileri yenme imkanı olmadığı için kesinlikle bu soruya cevabım hayır olurdu çünkü o kanı bozuklara fırsat vermek istemezdim,hemde hiç.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• içimizdeki yeni stad heyacanını yok ettiler.
                      çok samimi söylüyorum açılmasada olur.
                      **
                      zeki ?
                      akbaş?
                      yumlu?
                      ekici?
                      güray?
                      ndoye?
                      suk?
                      m.demir?
                      yusuf?
                      bero?
                      castillo?

11 hafta geçti
                      ne verdiler?
                      aldıkları para bunlara haram olsun.

Yorum

• 2. Yarı açılsın stad. Bu topcularla bu takımla avni akere bu burukmveda ile olmaz
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• En kisa zamanda acilmasi gerektigini düsünen biri olarak (ki maddi anlamda bu en mantiklisi yinede) su anii kadroyla Adana macina yetisse bile ilk derbi olacak Fenerbahce macini düsündügümde, ikinci yari acilmasi taraftariyim.
                          En azindan az bucuk kendimize gelip, kadroyu yenilersek bir sansimiz olur, böyle olursa, hele hele adana maci olmayip şikebahçe maciyla acilirsa, tarih'e kara bir leke olarak kazinabilir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En kisa zamanda acilmasi gerektigini düsünen biri olarak (ki maddi anlamda bu en mantiklisi yinede) su anii kadroyla Adana macina yetisse bile ilk derbi olacak Fenerbahce macini düsündügümde, ikinci yari acilmasi taraftariyim.
                            En azindan az bucuk kendimize gelip, kadroyu yenilersek bir sansimiz olur, böyle olursa, hele hele adana maci olmayip şikebahçe maciyla acilirsa, tarih'e kara bir leke olarak kazinabilir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            yönetimin çokta umrunda adamların yönetiminde 6-0 lar 7-0 lar gördük ne oldu sonuç bu günkü kadroyu kurdular işte

Yorum

• atatürk tamamda cumhurbaşkanı ve başbakan ne alaka ?
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadınız sizin olsun....

Ben Trabzonspor'umu geri istiyorum.....
                                Ben de
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X