bende ikinci yarı açılmasından yanayım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuklara Spor Toto yazılması zorunlu muydu bilemiyorum ama çok gereksiz oldu.
Sponsor değişince ne olacak?Yeni koltuk mu koyacaklar?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad açılışını umarım Ersun Yanal, Nevzat Aydın ve kolpa scout ekibi görmez!
Yorum
-
Alin stadinizi basina calin bu rezillikle acsan ne acmasan ne..seneye kalsin ersunsuz vizyonsuz zagorsuz acilir insallah..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
bjk nin sürecini ekranlardan takip etmiş ve sıklıkla Akyazı'dan geçen biri olarak stadın ligin ikinci yarısının sonuna yetişebileceğini söylüyordum(yakın çevreme). Hemen her konuda tutar dalı olmayan yönetimin kombine satmak için bir oyunuydu ve yalancının mumu buraya kadar...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuklara Spor Toto yazılması zorunlu muydu bilemiyorum ama çok gereksiz oldu.
Sponsor değişince ne olacak?Yeni koltuk mu koyacaklar?
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad açılışını umarım Ersun Yanal, Nevzat Aydın ve kolpa scout ekibi görmez!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum