Akyazı Stadyumunda her şey planlandığı şekilde devam ediyor, dikkat çekici olan her zamanki gibi Trabzonspor camiasının bir kesimi olan malum her şartta sürekli muhalefet, hep muhalefet anlayışı da devam ediyor.Akyazı muhteşem oldu Trabzonspor a yakışır bir eser, emeği geçen herkese teşekkürler, yeni mabedimiz Akyazı da nice şampiyonluklara, nice güzel başarılara hep birlikte, muhalefetimizle birlikte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
An itibariyle Akyazı
20161110_135854.jpgO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Mantıklı eleştiri yapanlara saygı duyulmasından yanayım. Eleştiriyi afaroz edersek gelişemeyizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
cimlerle ilgili sikintiyi ilk dile getirenlerden biri benimdir ilk cim serildiginde belliydi kalitesiz bir iscilik olacagi bunu dile getirince bile tahammulsuzluk hat safhadaydi bisey goruyoruz soyluyoruz suanda hala bile elestirileri kisisellestirmeye calisanlar var arkadaslar bizde trabzonsporluyuz baska takimimiz yok baba cocugunu hep severmi elbet yeri gelir doverde burda biri bisey dedimi birde onun gozunden bakmayi denesek hersey cok guzel olucak.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantıklı eleştiri yapanlara saygı duyulmasından yanayım. Eleştiriyi afaroz edersek gelişemeyiz
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı Stadyumunda her şey planlandığı şekilde devam ediyor, dikkat çekici olan her zamanki gibi Trabzonspor camiasının bir kesimi olan malum her şartta sürekli muhalefet, hep muhalefet anlayışı da devam ediyor.Akyazı muhteşem oldu Trabzonspor a yakışır bir eser, emeği geçen herkese teşekkürler, yeni mabedimiz Akyazı da nice şampiyonluklara, nice güzel başarılara hep birlikte, muhalefetimizle birlikte.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Yeni_Trabzonspor_Stadyumu
bu guzel stadi daha ilk macta mahvetmeye kimsenin hakki yok. 15 senedir bu stadi bekliyoruz. gencligimiz gitti hocamu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElestirenin agzina biber suruyorlar diye yazmaya cekinmistim ,Allah razi olsun sendenaynen tumsek tumsek les gibi cim sermisler.
Yorum
-
An itibariyle Akyazı
20161110_141527.jpgO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Sıkıldım artık su elestirilere sert cevap yazanlara.
Ne yani her şey mükemmel mi? Koridor mükemmel mi? İç kısma gizlenmeyen localar mükemmel mi? Çim serim işçiliği mükemmel mi? Şantiye pisliği mükemmel mi?
her şeyi geçtim planlama yok be planlama.. Sadece çatı için adamlar 10 gün kala ilk defa 10 gün sonra bitiyor dediler o bile %250 sapıttı
kanul edin artık ya. Deniz dolgusu ile başlayan her imalatta kim iş almışsa herkes para kazandı ama çoğu rezil iş çıkardı hem zamanlama hem ortaya çıkarsıkları iş ile.
Sadece kulup yöneticilerinden tokisine kadar stadı övmek için bir tek "hava temizleme özelliği" nden bahsedilmesi bile Türkiye'de ilk 5'e dünyada ilk 100 e bile giremeyeceğinin ispatı
şimdi herkes bu ilk 5 ve ilk 100 stad için yüklenecek ya bana. Ben cevabını ilerki aylarda yabancı kaynaklardan dünyanın en iyi stadları bilgisi ile alıntılar yaparak çok bilmişlere azıcık eleştirilere saygı duymayı öğreteceğim.
Türkiye'nin en büyük 4. Kulubü ile en büyük 2. Futbol şehrine stad yapılıyor bırakında beklentilerimiz Antepten, Eskişehirden, Konya'dan ve diğerlerinden biraz daha fazla olsun.
Beğenmediğim eskişehir stadını bile şu an değişirdim bize yapılan ile.
Yorum
-
Sözde pazartesi bitecekti. Biz bekleriz ama cimlerin kalitesi düştü. Bunu anlamak için uzman olmaya gerek yok. Ve onlar pazartesi bitecek dediğinde hiç inanmadım çünkü adamlar sürekli yalan söylüyor. Bunların yaptıkları işe güven olmaz. Bizim göremediğimiz daha çok sorun vardır muhakkak.
Yukardaki fotoğrafta bile cimlerin üzerinde sayısız adam var, ne işleri var orada. Baştan sağma olduğu ordan belli. Ciddiyetle iş yapılmıyor.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 14:48.
Yorum
-
Beyler iş bitsin görelim. Uzaktan konuşmak kolay. Sorun her zaman çıkar, kaliteli insanlar bu sorunları çözer. Bakalım ne kadar kaliteli insan varmış orada. Ama öncelikle iş bitsin.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak myalmanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar onlar kum kum sulanınca temizlenir
hele bekleyin çim bir kendine gelsin hibrit işlemleri yapılsın o zaman bakalım ne denilecek. rulo halinde gelen çimler altüst oldu elbette düzelecek2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum