İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukarıda bir arkadaş
martı tehlikesinden bahsetmiş.
aferin kardeş !
tuttum seni.
zeki adam her yerde kendini belli ediyor.
bana böyle ilginç konularla gelin ki ,
biz de bir kaç bir şey karalayalım.
martı için ne yapılabilir mesela ?
ilk aklıma gelen
martların malum yerlerine torba bağlayabiliriz mesela .
ama lastikli olmalı ki ,
hareket halindeyken alnınızın çatısına malzemeyi bırakmasın.
hatta eskiden annelerimizin yaptığı ,
rengarenk kanefçe desenleri bile bu torbalar için desen niyetine düşünülebilir.
sonra kuşça konuşan muhabbetçiler statta görevlendirilebilir.
muhabbet kuşları ile nasıl konuşuyorlarsa ,
bu martı sürüsünü de pekala terbiye edebilirler.
afedersin
'sıçın . ama dışarıya . stata doğru değil, denize doğru...' nun kuşçasını
uçan arkadaşlara bit tabi anlatabilirler.
ayrıca
şehirde bi sürü eli değnekli ,
kafadan iki tahtası eksik cengaver var.
bi simit , bi çay , bir de bi fırt cigaraya ,
çıkartırsın çatıya , verirsin eline bi haydar ,
turlasın dursun ,
işi ne ?
sen gazı ver , sırtını sıvazla ,
çayını, sigarasını eksik etme,
bak o çatıya o martı sıçabiliyor mu , sıçamıyor mu ?
bir de şu var .
bırakın sıçsınlar . bırakın ihtiyaç gidersinler.
kimyasal çözünmeye uğrayacak membranlar
bu şekilde bir tepkimeyle
delik deşik olacakları için ,
o deliklerden sızacak güneş ışığı ile
en azından çimlere yapay güneş veren ışık düzeneğini fazla kullanmaktan kurtulmuş oluruz.
adamlar. sıçarken bile bize yardımcı olabilirler bir bakıma .
anlatabiliyor muyum dostlar ?
bi tarafımızda pireler uçacağına ,
martılar uçsun ne zararı var .
bu geceki eyyorlamam bu kadar .
umarım kafanızdaki zihin bulanıklığı ,
yapmış olduğum tespitlerle bir nebze olsun gitmiştir.
unutmayın.
torba önemli .
ama lastikli ve kanefçeli olması herşeyden önemli.
herkese iyi geceler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala bir tarih verememeleri çok can sıkıcı artık.
Şehir dışından geleceğiz uçak bileti alacağız.
1 kere verdiler akhisar maçı için 10 tane bilet aldık avni akerde izledik geldik. Stad nerdeyse bitti hala şu tarihte oynayacağız diyemiyorlar, o stad dolmazsa hiç sızlanmasınlar artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
[MENTION=50540]revolution[/MENTION] yazılarını beğenmesem de ben seni baya bi adam zannediyordum,
son zamanlardaki uslubuna gördükçe nesin,necisin,yaşın kaç gerçekten merak etmeye başladım,
sıçmakla başladın,sıçmakla bitirdin,
cocuk desem değilsin,ergen desem ergenler senden daha oturaklı,
yazık yaa,gerçekten yazık,ilgi çekmek mi amacın,ben farklıyım demek mi bilemedim ama insan kendini niye bu duruma düşürür kiŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahce maci icin takima guvenmedigim icin ya adana ya adana maci olmasi lazim. nedeni nedir bilinmez yenemiyoruz adamlari gol bile atamiyoruz. ilk mactan boyle bir rezilligi kaldiramam...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anlamıyorum niye inatla acele ediliyor? İlk yarı bitmeden 2 maç kala falan açılmasının amacı ne temiz temiz 2. yarı güzel bir organizasyonla açılsın yani işte
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anlamıyorum niye inatla acele ediliyor? İlk yarı bitmeden 2 maç kala falan açılmasının amacı ne temiz temiz 2. yarı güzel bir organizasyonla açılsın yani işte
Ben garanti ceza almayız diyemiyorum, diyebilen var mı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç günü hasılatı için. örneğin fener maçında niye kullanmayalım hazır stadı?
Sanki şampiyonluğa oynuyoruz bir şey. 2. yarı ilk maçı neyse içerdeki ona kadar bütün eksikleri gidermeyi ön görüyorlarsa ben 2. yarı açılması taraftarıyım.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener maçındaki hasılatını 2. yarı başındaki açılış maçında da yaparlar. Bunun 2 kere olması atıyorum Adana'yla açtık Fener'le 2. kez dolması garanti gibi bir şey vs. kulübü kurtarmayacak yani o hasılat. Ama bu iş aceleye getiriliyor gibi hissediyorum. Şöyle bakınca Fener maçında kullanılması güzel olabilir ama Fener maçıyla hiç açılmasın.
Sanki şampiyonluğa oynuyoruz bir şey. 2. yarı ilk maçı neyse içerdeki ona kadar bütün eksikleri gidermeyi ön görüyorlarsa ben 2. yarı açılması taraftarıyım.
şikebahçe maçında ceza almayacağımızın garantisi var mıdır? Sonra en az 2-3 maç daha beklemeyelim.
Ben garanti ceza almayız diyemiyorum, diyebilen var mı
Yorum
-
Ben bu stadın ikinci yarının ilk haftasında açılmasının taraftarıyım..Toki tüm eksiklikleri gidersin buna anrenman sahalarının çimi,5000 bin kişilik portatif tribünü,peyzaj alanları,restaurantları,dükkanları,Ts club mağazaları,müzesi dahil..Karayolları yolları tünelleri köprüleri dahil..Bugüne kadar hiç bir iş yapmayan büyükşehir belediyesi mümkünse iki çiçek diksin..Toki teslimatı yaptıktan sonra Allahın bir kulunu bulamazsınız..Bu acele niye..Sanki şampiyonmu olacağız..Bir şikeci maçını Avni Aker'de oynayarak o stadyuma veda etsek kötümü olur...Allah aşkına biraz mantık biraz düşünce..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu stadın ikinci yarının ilk haftasında açılmasının taraftarıyım..Toki tüm eksiklikleri gidersin buna anrenman sahalarının çimi,5000 bin kişilik portatif tribünü,peyzaj alanları,restaurantları,dükkanları,Ts club mağazaları,müzesi dahil..Karayolları yolları tünelleri köprüleri dahil..Bugüne kadar hiç bir iş yapmayan büyükşehir belediyesi mümkünse iki çiçek diksin..Toki teslimatı yaptıktan sonra Allahın bir kulunu bulamazsınız..Bu acele niye..Sanki şampiyonmu olacağız..Bir şikeci maçını Avni Aker'de oynayarak o stadyuma veda etsek kötümü olur...Allah aşkına biraz mantık biraz düşünce.....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
sen Trabzonda olabilirsin, 5 dakikada stada gidebilirsin.. ama benim gibi gurbette olupta, butun planlarini stadin acilis tarihine gore yapan, yillik tatil hakkini bu zamana denk getiren, binlerce dolar masraf edip su maci izlemeye gelenlerin zevkine mani olamazsiniz.
ikinci yari sen izlersin, ben o maci o tribunde izle ye cem !!!! 26 Aralik !!u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum