Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• açılsın artık ,açıldıktan sonra tokiden alıp kendi eksiklikleirmizi kendimiz daha çabuk gideriririz,
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arka arkaya oldu kusura bakmayın...

Aşağıdaki linkte "wowturkey.com" da "Türkiyenin En İyi Stadyumu Oylaması" var.

Biliyorum çok önemli değil fakat Trabzonspor'u biraz daha yukarılara çıkarmamız gerek diye düşünüyorum.

Siteye üye olarak hemen oy kullanabilirsiniz. Belki oraya üyeliği olup oylama hakkında bilgisi olmayan vardır.

Oy verirsek en azından taş atıp kolumuz ağrımaz

http://wowturkey.com/forum/viewtopic...9900&start=530
      Önce passoligte geçelim ankette geçeriz hala Konya'yı geçemedik. Staddan bahsediyoruz.

Yorum

• Son serilen çimlerin toparlanması epey zor olacak gibi görünüyor, havalar soğumaya başlıyor artık. Bakımı işin uzmanı olan SIS'in yapacak olması kaygılanmamamızı sağlıyor.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu boş bırakılan kısıma neden bir türlü koltukları takılmıyor, yetmedi mi oraya?
          Bende merak edip dururum orayı acaba logo felanmı yapılacak o alana bilgisi olan varmı?
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet bir arkadaş da bahsetmiş zaten martı demiş. Martı ve kargalar membran için büyük düşmandır. Görmeyenler için açıklamak gerekirse yemek icin bildiginiz cati üstüne atarlar kemik parcalarını yüksekten. Kargalar bildiginiz kırık gazoz camlarını tasırlar catı üstüne. İstanbul esenyurt hadımköyde horoz lojistik var orayi eroğlu firmasi icin 2014 senesinde muhendisi oldugum firmayla yapmistik. 2016 senesi subat mart ayı gibi firmadan bizi arayip akinti oldugunu söylediler. Tamirat icin gittigimizde yaklasik 30 000 metre kare cati alanindan 2 kamyon bu ve buna benzer pvc membrana zarar verebilecek malzeme toplamisti isci arkadaslar. Nerdeyse 700 800 arasi membran yaması yapilmisti. Bilen esenyurtun o bolgesinim rüzgar aldigini bilir bu kesikler rüzgarin membrani sisirmesiyle daha buyuk yirtiklara sebebiyet vermisti.

Yani kisaca arkadasa aynen katilmakla beraber mevcut hava durumlarinin bizim bölgede de olabileceginden e marti karga da var bir önlem alinmasi şarttir.
            katkınız için teşekkürler, zaten mesajın altında beşiktaşın stadından çekilmiş bir video da görünüyor..birkaç hafta önce membranların üzerinde sürüyle dolaşan martılar vardı bu sistemi yaptılar ve artık bir tane bile yok. stadın etrafında çok sayıda verici yerleştirmişler.. eminim bu sistemi yeni stada da yapacaklardır, yoksa delinme kaçınılmaz.
            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• şimdi de ikinci yarı açılsıncılar çıktı. devre arasında da "devre arasında stad mı açılır zaten takım kötü seneyi bekleyelim"ciler çıkar
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Akyazı yıkılsın yerine avm yapılsın
                Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  katkınız için teşekkürler, zaten mesajın altında beşiktaşın stadından çekilmiş bir video da görünüyor..birkaç hafta önce membranların üzerinde sürüyle dolaşan martılar vardı bu sistemi yaptılar ve artık bir tane bile yok. stadın etrafında çok sayıda verici yerleştirmişler.. eminim bu sistemi yeni stada da yapacaklardır, yoksa delinme kaçınılmaz.
                  Hali hazırda akyazının çatısında 3 verici var
                  sanırım bunun önlemi alındı

Yorum

• Resmi açılış olarak 18 Aralık dıyorlar.Cumhurbaşkanı buna gelecek değilmi? Adanaspor maçında sadece çıkıp maç oynayacagız.Konuşma faslı falan 18 Aralıkdakınde olacak.

Adana maçı için uçak bileti alabilirim.İnşallah sıkıntı çıkmaz

Yorum

• kimse ikinci yarı açılsın diye bayılmıyor zaten
                      stadın şu haliyle bile tonla eksiği var
                      yaptırabildiğimiz bir çok şeyi TOKİ'ye yaptırmaya çalıştık
                      onlarda bezdi artık alelacele yapıp teslim edip kaçmak istiyorlar
                      dünya masraf üzerimize kalacaksa eksikler tamamlansın ikinci yarı masrafsız açalım herkes bunu söylüyor
                      sanki bunu diyenler kulübün zararını istiyorda açılsın diyenler kulübü düşünüyormuş gibi bir düşünce hasıl oldu
                      bir tek siz düşünüyorsunuz zaten kimse düşünmüyor
                      koordinasyon eksikliğinden bir çok şey yarım yamalak hızlı yapıldı kabulümüz
                      o zaman niye eksik devralalım ve ek masraf yapalım
                      bu bahsettiğimiz masraflar öyle ufak tefek masraflar değil
                      milyon TLlerden bahsediyoruz
                      fazla zarar etmeden açalım
                      para harcanacaksa asıl eksiklere harcansın
                      stadı güzelleştirecek en güzel makyajlar için harcansın
                      eksiklerle açarsak yığınla dert buluruz önümüzde
                      asıl işlere sıra gelmez
                      sonra bu niye yapılmıyor bu olmamış be bekleniyor diye yazacak olan yine sizlersiniz

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahsi kannatim şudur ki Stadyumun sadece içi değil etrafıda tam hazır değil....

Alelacele eksikler bitmeden stadyumu açmak yerine 2.yarıda açalım tam olarak bitmiş olarak açalım...
                        Şu fikri okuyorum haklı diyorum,aynen öyle 2. yarı açılsın diyorum.

İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala 2.yarı açılsın muhabbetleri var...eksik olsun ama yeter ki açılsın...dünyanın her köşesinden fb veya adana maçı için bilet alanları düşünün,akyazı için kombine alan ve sabırsızlanan o kadar adam var...7.haftadan beri oyalanıyor insanlar,onu geçtim o maç bu maç ertelendikçe herkese malzeme oluyoruz...ha bir de şu an deseler ki 2.yarı açılacak işler yine yavaşlar aynı hesap olur...işleri hızlandırmanın yolu bir an önce açılmasıdır...ondan sonra zaten mecburen hızlı yapılmak zorunda olacak...
                        Bu fikri okuyorum bu çok daha haklı diyorum

Ne yapıp edip Adanaspor ile açalım stadımızı,
                        eminim,son kararım
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önce passoligte geçelim ankette geçeriz hala Konya'yı geçemedik. Staddan bahsediyoruz.

Onun için de ayrıca bir icraat gerek...
                          Herkes "Passolig" ini alacak.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okumak için göz yerine farklı bir yer kullanıyorsun galiba... Terör propagandası hem de burada nasıl bir kafadır bu ?
                            Biri diyor ki terör propagandasi yapiliyor,digeri de altta kalmiyor hem de burada diyor.
                            Terim olarak "Terör Propagandasi" Zaten basli basina bir problem! Terörün propagandasi mi olur gibi bir soru gelmiyor kimsenin aklina. Ülkeye mahsus bir durum. devletin eliyle halka sundugu bir kavram. terör Propaganasi. Kim yapiyor bunu, devlete karsi gelen birey, devlet kim, bireylerin olusturdugu bir yapi.

He terör Propagandasi var,gel sen de al bir kilo. Kandin mi simdi teröre. Sen de mi terörist olacaksin bu propagandayla.? Terörist olmak icin dahi belirli bir zeka katsayisina ihtiyac var diye biliyorum ben halbuki.

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende merak edip dururum orayı acaba logo felanmı yapılacak o alana bilgisi olan varmı?
                              takıldı orası da sonunda, düz mavi diğer tarafta olduğu gibi. Ya da gördüğüm foto shoplanmış da olabilir.
                              En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.11.2016, 16:40.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hali hazırda akyazının çatısında 3 verici var
                                sanırım bunun önlemi alındı
                                görselini paylaşırmısınız? ben vodafonunkini bulmaya çalışıyorum.
                                ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X