şu batıdaki loca üstü, ufak tribünden görüş açısı nasıl bilen var mı? çok mu yüksek ve uzak acaba??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahçe maçına gidenler dışında geri kalan herkes o maça gidebilecek.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepasso.com.tr den baktım da acaba bu bazı türibünlerin üst tarafı veya köşeleri dolu gorunuyor. acaba oralar satışa çıkmadımı yoksa rastgele kombinemi veriliyor?
birazdan resimle kombine durumunu çıkartacağım.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Şenol Güneş'e 2002 de yapılanı şuan sen başkalarına yapıyorsun. Neden bu kadar ezilmişlik psikolojisine büründünüz. Yaptığınız yorum ve verdiğiniz cevaplarda bu psikoloji doğrultusunda. Önce yöneticileri küçümsüyorsunuz ardindan alın teriyle çalışanları. Küçük gördüğün inşaat ameleleri sayesinde bir evde oturuyorsun ve onlar sayesinde yeni stadin yapılıyor unutma. Küçümsediğin bekçi günümüzde güvenlik görevlisi bir çok yerde sen rahat oldu diye güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Çok zeki, çok iyi giyinen ve poz veren biri olabilirsin. Bu durumda senin yönetimde olman ve başkana yardım etmen gerekir. Ancak kendini kaf dağının tepesinde gördüğün sürece yapabileceğin tek şey biryerlere gelmiş insanları klavye başında ezmeye çalışmak olur. Bu insanlarin bir hataları, zararları, yanlışları vs. varsa delilinle gelir burda açıklasın bunun uzerine tartışılır bir kamuoyu oluşturulur yönetim de varsa ciddi birşey mudahale eder mutlaka. Artık kendi içimizdeki kavgayı bırakıp guzelliklerin tadina bakmalıyız. Eksikler yok mu var tabi ki. Bunlarda nasıl düzeltilir bunu düşünelim.
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim sınavlara 2. Kez hazırlanıyorum öğrenci indiriminden yararlanamıyor muyum yardımcı olur musunuz?
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bildiğim liseden mezun olunca belli bir süre öğrenci sayılıyorsun. Gidip mezun olduğun liseden belge istemelisin.
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMezun olduğum lise sadece diploma belgemi verdi ama klüp öğrenci belgesi istiyor sanırımEn son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 10.09.2016, 15:18.
Yorum
-
Kombineleri Güney Kale Arkası K Blok'tan alıyoruz arkadaşlar!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen liseyi bu sene bitirdim sınavlara 2.kez hazırlanıyorum öğrenci indiriminden yararlanamıyor muyum yardımcı olur musunuz
eger ogrencilik devam etseydi, askerlige basvurup tecil etme durumun olmazdi. demekki ogrenci degilsin artik.
bir an once universiteye kapak atmaya bak.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleliseden mezun oldugun an, ogrencilik hayatin biter. ta ki universiteye kayit yaptirana kadar.
eger ogrencilik devam etseydi, askerlige basvurup tecil etme durumun olmazdi. demekki ogrenci degilsin artik.
bir an once universiteye kapak atmaya bak.sanırım ortaokulda okuyan küçük kardeşime kombine alıp maç günleri kendime aktarma yapıcam. Not:Rizeliyim ve Rize'de yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim zaten bu sene tek amacım üni kazanmak ama madem bi sene daha buradayım ozaman klübüme destek olayım diye kombine alıcaktım ama öğrenci olmadığımı öğrendimsanırım ortaokulda okuyan küçük kardeşime kombine alıp maç günleri kendime aktarma yapıcam. Not:Rizeliyim ve Rize'de yaşıyorum.
u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum