Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Okumakta olduğum kitaptan bir kesit. Dejavu oldum.[emoji6]

Kitabın sonraki sayfasında anlatılan vahamet giderek artıyot. Ancak paylaşıpta forum konusunun dışına daha fazla çıkmak istemedim.
    Erzurum'da yaşanan olay tam skandaldı.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Stadyum için önerilerin bulunduğu rapor kulübe 23.12.2015 tarihinde mail yoluyla ulaştırılmıştı. Ne yazıkki rapora 7 aydır olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadı.

Raporu Okumak için: http://akyazistadi.com/rapor/

t @Selim_Turan

Yorum

• nekadar'da politikaya merakli kisiler var yahu.
        her 50 sayfadabir / 2023 / akp / erdogan okumak insani harbiden yoruyor...

Mainz bile copy+Paste olmadigini söyluyor, birisi geliyor bu stadin projesi calindi, kahrolsun erdogan diyor. bukadar basit olmamasi lazim...

Yorum

• Şu stada göz göre göre yetişecek diyenlere de helal olsun... Ya her gün geçiorum yanından bu hızla devre arasına yetişmesi bile zor...ama olur bişeyler değişir hızlanır belki aralıkta biter... Bir de sadece stad inşaatına bakmamak lazım... O çevre yolların bitmesi çok uzun bi süreç,en azından bazı bağlantı yollarının bitmesi lazım yani çok iş var çoook...

Yorum

• O kadar bekledik yarım sezon daha bekleriz,
            sponsorlar sorun etmeyecekse,gelir kaybı yaşamayacaksak benim için sorun yok,
            koç gibi A.Akerimiz var,
            çok fazla problem etmenin gün saymanın gereği yok,
            yeter ki ölü doğum olmasın,
            layıkıyla bitirip teslim etsinler,
            çevre yolları,çevre düzenlemesi,stadın işlevi ve makyajı istediğimiz gibi olsun,
            nasıl olsa son 100 metreye girdik,dönüşü yok artık,
            adam gibi yapıp teslim etsinler,zararı yok devre arası teslim etsinler.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ne transferden ses var ne de stattan hadi transfer yaptık diyelim ama bu stadın 3 ay içinde bitmesi için işçilerin çoğalması ve arı hızında çalışmaları lazım. Bitse bile bazı şeyler eksik kalacaktır görünen köy uzakta değildir

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Celtic'in bu olayı gayet iyiymiş, bizde de olsa fena olmaz.
                ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• Bu da mı tesadüf? PSG'nin sponsorları. Ayrıca Huawei de sponsorlar arasında.

Yorum

• wowturkeyden alıntı.

koltuk dizilimi merdiven boşlukları ve de yan pist için bilgi
                    Koltuk dizilimi bordo mavi beyaz Maviden bordoya bordodan beyaza pixel olcak
                    Merdiven boşlukları sarı denilmiş ama Trabzonspor Turuncusu olcakmış
                    Yan taraflardaki boş alanlar (SAHA KENARI) tokiden aldığım bilgi mavi olucakdı .

pixel istemiyoruz ya zorla yapıcaklar.

Yorum

• Sizofrenik hastasi bi arkadas yazmistir herseye inanmayslim.
                      Onur Recep Kivrak

Yorum

• Trabzonspor turuncusu ne abi ya kim uydurmuş bunu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          wowturkeyden alıntı.

koltuk dizilimi merdiven boşlukları ve de yan pist için bilgi
                          Koltuk dizilimi bordo mavi beyaz Maviden bordoya bordodan beyaza pixel olcak
                          Merdiven boşlukları sarı denilmiş ama Trabzonspor Turuncusu olcakmış
                          Yan taraflardaki boş alanlar (SAHA KENARI) tokiden aldığım bilgi mavi olucakdı .

pixel istemiyoruz ya zorla yapıcaklar.
                          Trabzon turuncusu biraz zorlama olmuş sanki.
                          Wowturkey uçmuş.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon turuncusu biraz zorlama olmuş sanki.
                            Wowturkey uçmuş.
                            Zaten inanmayın trabzonspora mail atmışta mailine cevap vermişler ayrıca komşuları yönetimdeymiş filan öyle diyor kurumsallaşmaya odaklanan klup bunları yapmaz yaptıysada kurumsallıktan bahsedemez yani balon bir yorum dediğinz gibi

Yorum

• anlatilan bu tasarimi animsatiyor bana

tabiki inanmiyorum

En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.07.2016, 02:16.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                anlatilan bu tasarimi animsatiyor bana

tabiki inanmiyorum

Bence bunu yapıcaklar yukarıda paylaştıgım alıntıda uğur diye bir arkadas paylaşmıştı wowturkey de oda akyazı stadının maketini yapan bir arkadasdı sanırım bu şekilde iletişime geçmiş maketi boyaması gerekiyordu bu şekilde cevap vermişler bilmiyorum yalan konuscak bir neden bulamadım bence dogru konusuyor bakalım bu olursa çok kötü olucak gibi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X