İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stadyum için önerilerin bulunduğu rapor kulübe 23.12.2015 tarihinde mail yoluyla ulaştırılmıştı. Ne yazıkki rapora 7 aydır olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadı.
Raporu Okumak için: http://akyazistadi.com/rapor/
Yorum
-
Şu stada göz göre göre yetişecek diyenlere de helal olsun... Ya her gün geçiorum yanından bu hızla devre arasına yetişmesi bile zor...ama olur bişeyler değişir hızlanır belki aralıkta biter... Bir de sadece stad inşaatına bakmamak lazım... O çevre yolların bitmesi çok uzun bi süreç,en azından bazı bağlantı yollarının bitmesi lazım yani çok iş var çoook...
Yorum
-
O kadar bekledik yarım sezon daha bekleriz,
sponsorlar sorun etmeyecekse,gelir kaybı yaşamayacaksak benim için sorun yok,
koç gibi A.Akerimiz var,
çok fazla problem etmenin gün saymanın gereği yok,
yeter ki ölü doğum olmasın,
layıkıyla bitirip teslim etsinler,
çevre yolları,çevre düzenlemesi,stadın işlevi ve makyajı istediğimiz gibi olsun,
nasıl olsa son 100 metreye girdik,dönüşü yok artık,
adam gibi yapıp teslim etsinler,zararı yok devre arası teslim etsinler.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ne transferden ses var ne de stattan hadi transfer yaptık diyelim ama bu stadın 3 ay içinde bitmesi için işçilerin çoğalması ve arı hızında çalışmaları lazım. Bitse bile bazı şeyler eksik kalacaktır görünen köy uzakta değildir
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
wowturkeyden alıntı.
koltuk dizilimi merdiven boşlukları ve de yan pist için bilgi
Koltuk dizilimi bordo mavi beyaz Maviden bordoya bordodan beyaza pixel olcak
Merdiven boşlukları sarı denilmiş ama Trabzonspor Turuncusu olcakmış
Yan taraflardaki boş alanlar (SAHA KENARI) tokiden aldığım bilgi mavi olucakdı .
pixel istemiyoruz ya zorla yapıcaklar.
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewowturkeyden alıntı.
koltuk dizilimi merdiven boşlukları ve de yan pist için bilgi
Koltuk dizilimi bordo mavi beyaz Maviden bordoya bordodan beyaza pixel olcak
Merdiven boşlukları sarı denilmiş ama Trabzonspor Turuncusu olcakmış
Yan taraflardaki boş alanlar (SAHA KENARI) tokiden aldığım bilgi mavi olucakdı .
pixel istemiyoruz ya zorla yapıcaklar.
Wowturkey uçmuş.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon turuncusu biraz zorlama olmuş sanki.
Wowturkey uçmuş.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlatilan bu tasarimi animsatiyor bana
tabiki inanmiyorum
Yorum
Yorum