sadece taraftarın fikri soruldu.seçim değil anket bu. anketler farklı yorumlanır. açık ara seçilen bir şey olsa uygularlardı. birbirine yakın seçenekler varsa kendi seçimlerini yaparlar.bütün komplekste uygulanacak bir tasarım birlikteliği daha iyi olurdu.işi ehline vermek lazımdı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ayni koltuk, sadece dikissiz olan örnek modeldir
localarin kapisi, duvarlarda ve korkuluklardaki armalardada yildiz kullanilmadigindan koltukdanda kaldirilmistir
2 fotograf makinesinden renk degisik cikmasi normal, ayrica biri icerde cekilmis digeri acik havada
bu sorunu gecdigimiz yillarda formalarimizdada yasadik hatirlarsan● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapalı olan oturma yerinden itibaren birinde 2 birinde 3 tane yatay çizgi var. Son çizgi ile koltuğun başı arasındaki mesafe aynı değil. Yanlara doğru giden çizgiler aynı değil.
yoksa adam üretmedigi koltugumu sitesine koydu demek istiyorsun, anlamadim
Akyazı Arena â€@AkyaziArena
İlkhaber Gazetesi Spor Müdürü Celal Kadıoğlu, Akyazı Stadı'nın isim sponsorunun yabancı firma olacağını açıkladı.
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.06.2016, 14:15."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesag arkada mavi version
ayni sirketin tribün koltuk modeli
ama en alttaki kesinlikle bizim rengimiz değil,inşallah üstteki ton lar kullanılır.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
şu koltuk rengini neden taraftardan saklıyorlar anlamıyorum hiçbir anlamı yok bununTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi benim de nacizane bir elestirim olacak.
Esasinda bilim tarihi ile ilgili yanlis bir bilgiye sahipsiniz ki siz de bilimi icat edenlerin bilimi pazarlayanlar oldugu yanilgisina dusmussunuz. Konusunu acip devam etmek isterseniz baska bir platformda konusabiliriz.
Benim asil deginecegim konu,cevap verdiginiz arkadasin "asil niyetinin" ne oldugu. Anlamaya calistiniz mi?
Ben sizin ne demeye calistiginizi gayet iyi anladim bir coguna da katiliyorum.
Ya arkadas ne demek istedi keske onu da anlasaydiniz.
Teknik detaylarla niyetleri golgelemeyelim.
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilim tarihiyle ilgili yanlış bir bilgim varsa doğrusunu öğrenmek isterim; bilgi yığınında bozulmamışını süzmek zor olabiliyor.
Ve fakat, bilimi icat edenler bilimi pazarlayanlardır. Pazarlayamayacak olsa icat etmezdi. Dilbilimde de aynı şekilde geçerlidir. İcat edip doğaya salayım naifliğinde hiç kimse yaşamadı bugüne kadar, gerekirse milyarlarca insan üzerinden tartışırım. Dilaçan Agop için de Tesla basıp defansa yatan Nikola için de bu geçerlidir. Altında derin bir huşu, vakar var diye teknik dehasını önemsemediğimiz Sinan için de bu geçerlidir. Ama herkes bilimi farklı şekilde pazarlar dersiniz, katılırım. İlla ki parasal anlamda değerlendirmemek lazım tabii.
Şimdi ciddi konuştuğumuz için konudan sapıldığını düşünüp modere edebilirler. Asıl niyetlere gelirsek diyeceğim şu ki: Stadyumun adının stadyum olması kadar doğal bir olaya takılacağımız yerde dış cephenin kırmızı olmasına atarlanmamız lazım. Bir müslüman da beni anlamaya çalışsın.Naber?
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar da gerizekalı olunmaz heralde kırmızı nedir arkadaş kör müsünüz??Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribün koltuğunu diyosan onun bizim stad için olduğu bile kesin değil.
Neyse ki yanlış anlamışım bi an o renk olacak diye düşündüm
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar da gerizekalı olunmaz heralde kırmızı nedir arkadaş kör müsünüz??
biraz okusan anlarsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda tek tek, satir satir, her satira cevap yazmayi düsündüm ama burayi okuyanlara ayip olmasin. Kisa kesiyorum.
(Not: Kisa olmadi galiba)
Öncelikle alttan alttan gelen göndermelerinizi bir kenara birakiyorum. Benim buna karsilik vermem ikili tartismaya yol acacagi icin, saygisizlik yaptiginiz halde, yazilanlari görmezden geliyorum.
Arena bir isimdir, dil bilimi bakimindan ekdir manasinda bulunmadim.
Bir yapiya bir isim verilecek, ve o verilecek ismin eki olacagini söylemeye calistim.
Alintiladigim kisimin ilk kisminda bana göre meselenin ne oldugunu dogru bir sekilde yazmissiniz. Kelimenin nereden geldigi önemli degil. Tam isabet.
Yanlis olan kisim ise keyfime göre bu durumun sekillendirilmesi ve Ingiliz veya Fransizlarin "kötü" olmasi.
Hayir, yukarida dedigim gibi, nereden geldiginin dil bakimindan bir önemi yok.
Örnek olarak meydan kelimesini önüme sundunuz. O Arapca oldugu icin sorun yokmus, ama arena Avrupa dilinden oldugu icin kötüymüs. Yani benim sorunum buymus güya. Tekrar etmek gerekirse, hayir. O degil.
Siz verdigim soruya cevap vermediniz. Soru su: ne alaka?
Simdi meydan kelimesi Arapca kökenli. Tamam. Peki bizim kültürümüzde meydanlar var midir? Vardir. Yani oldu da meydan ismi/eki kullanildi, bizimle alakasi olan bir sey. Bu kelimenin Rusca, Ermenice veya Arapca olmasi bir önem teskil etmiyor. Meydanlarimiz var midir? Vardir. Bizden olan bir sey midir? Evet. Yani oldu da o eki kullandin, mantigi var arkasinda.
Simdi gelelim arenaya. Tekrar soruyorum. Ne alaka? Diyelim bu kelime Arapca'dan gelme. Benim dedigimi degistirmiyor ki bu. Ne alaka? Arenalar biz de ne arar? Bizimle ne alakasi var? Onu soruyorum. Adam gitmis kendi kültürüne uygun bir sifat cikarmis ortaya.
Farz et bizimkiler arena yerine dojo kelimesini kullanmak isteyecekler. Benim Japonya ile ilgili bir sorunum yok, ama NE ALAKA?
Koskoca Karadeniz'de, findik bahcelerinin arasinda, yayladan görebilecegimiz bir yapi: BILMEM NE ARENA.
Ne alakasi var? Siz hala olaya linguistik/dil bilimciligi acisindan bakiyorsunuz. Saniyorsunuz ki o kelimenin Latince olmasi beni rahatsiz ediyor. Hayir efendim. Latince olmasi degil, bizimle uzaktan veya yakindan alakasi olmamasi rahatsiz ediyor.
Anlamadiginiz kisim su, bir yapiya bir isim veriyorsunuz. Yani belki de bir yüzyil o ismi tasiyacak. Bir önem arz ediyor bu. Benim keyfimin durumu degil bu. Ve kendinizi kültürlü bir insan olarak görüyorsaniz, bu ciddiyeti anlarsiniz.
Bakın 3. kez yazıyorum artık okuyup anlarsınız umarım: ""Yeni stadın adı < Sponsor İsmi > Stadyumu olacaktır büyük ihtimalle. Kompleks de ismini H. Avni Aker'den alınacaktır. Bence doğrusu da budur." yazmışım. " yazmışım. Evet, yazdığımı bile yazmışım. Gerekirse bir kez daha tırnak içine alır tekrar yazarım. Sponsor adı başka bir kelimeyle tamamlansın arzusu mevcut değil. Cumhuriyet kurulduğundan beri bu yapılara su ad verilmişse, 19 Mayıs'ın, Atatürk'ün peşi sıra stadyum yazılmışsa yıllar boyu, bizdendir. Egemenlik bayramları stadyumlarda kutlanmışsa 10 yıllarca, bizdendir. Bizden olması için illa ki Osmanlı'dan kalması gerekmiyor.
Top oynayacağımız yerin adının park, arena olamayacağını zaten idrak edebiliyoruz. Ecnebide farklı olabilir ama Türkçede park oturulan alandır, arena siyaset yapılan alandır, saha amatör spor yapılan alandır. Madem bunların alakasız olduğunu anlatmakta ısrarcısınız tekrar edeyim de rahatlayıverin. Bunları zaten biliyoruz. Konu bu değil ki. Konu sizin stadyum kelimesine karşıtlığınızın altını çizebilmek için zaten saçmalığı herkesin malumu olan kelimeler üzerinden gelmeniz.
"Arena yabancı kelimedir, stadyum da öyle. Akyazı'da arena olması saçmadır o zaman stadyum da saçmadır." Ya iyi de Aristo bunu düşüneli kaç bin sene oldu, hala mı aynı mantık
Diğer ısrarınıza cevaben: "Ne alaka?" sorusunun benim lügatımda karşılığı yok. Lakayıt buluyorum çünkü.Naber?
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo renkin bizlen alakasi yok
biraz okusan anlarsin
Dış cephe boya renginin de bizle ilgili olmadığını biliyorum mesela
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum