Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
boyarken renkler tutarsa efsane durur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Muhammed_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar başından beri takip edemediğim için ve genel olarak eksikliğimden dolayi soruyorum. Stadın üstü açılır kapanir olacak mı? Olmayacaksa buna engel teknik bir durum mu söz konusu?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet, para"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaslar burası neresi acaba loca falan mi?O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO derece ekstra maliyet mi yani, bu kadar paranın harcandiığı bir projede eklenemez miydi o da
frankfurtda
bütün spor tesisleri insaasi ~80milyon€
yani projenin %25i demek olur..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünyadaki en ucuzu simdiye kadar 20milyon€ patladi
frankfurtda
bütün spor tesisleri insaasi ~80milyon€
yani projenin %25i demek olur...
Yorum
-
13265840_1108963905816176_2672592668387967957_n.jpg
Bu çatının alçaklığına tribün için nasıl bi önlem alınacak cam-mika paneller var öyle bişey mi koyacaklar çıkılmasın diye.. Bizim taraftardan illa ki bi akıllı oraya tırmanıp kedi yolunda yürümeye falan çalışır.
Hatırlarsınız belki kocaeli maçındaki arkadaşı
cati_3.jpgO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkada cam falan var loca diyecem ama loca degil orası böyle nüansları yapamk hoş ama bjk gibi haddini vererek kalite şekilde yapmak daha önemli inşallah malzeme ve işcilik kalitesi yüksek olur
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız cidden o çatı alçaklığı başımıza sıkıntı açar söyleyeyim. O çatıya sırf meraktan tırmanacak olan yüzlerce kişi vardır
altina protokol tarafinda yayin odalari dikildi
yinede güvenlikci olmali oralarda"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum