bu koltuklar ne ya, adam gelcek terli islak, deri ustune oturcak, yapis yapis
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
burasi yuvamiz olacak
cok seye göz yumulabilir, yumulmalida
lakin bu odadan cikip destanlar yazilacak, burada oyuncumuz zihinsel son hazirligini yapacak...
özel takimlarin soyunma odalari hep özeldir
bu oda icin baski yapmaliyiz, bunu böyle birakamazlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburasi yuvamiz olacak
lakin bu odadan cikip destanlar yazilacak, burada oyuncumuz zihinsel son hazirligini yapacak...
bu oda icin baski yapmaliyiz, bunu böyle birakamazlar--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburasi yuvamiz olacak
bu oda icin baski yapmaliyiz, bunu böyle birakamazlar
Yorum
-
965ef639_d062_4fdc_8ed3_2adb4f40.jpg
Beşiktaş'ın soyunma odasından çok daha güzel ve daha havalı.
Kıyaslamadan yorum yapmam gerekirse beklediğimden daha iyi olmuş, göze hoş geliyor.
Yorum
-
Koltuklar yeter de artar bile masajlı koltuk takacak halleri yok ya! Bence fazla bile önemli olan tribün koltukları onlar iyi olmalı. Birde çatının alçaklığı çok iyi daha iyi atmısfer yaratır. Çatı ile trübün aralarının kapalı olması lazım yoksa ses dışa kaçar ve içerde kalmaz rize stadı atmosfer olarak çok kötü inşallah bizimki öyle olmazHAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
bu oda icin baski yapmaliyiz, bunu böyle birakamazlar
Basit kısmı TOKİ hallediyor bana kalırsa.Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum