Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu trabzon da ne kadar zengin var lan ulan akyazı nın çıkışı, ktü nün orası ve akçabaatta ne binalar yapiyor adamlar sorsan kimse de bilete verecek para yok
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• trabzonsporu sadece gurbetteki taraftarlar kurtarır. yerel halkta eski hava yok
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Qnb nin finansbanki alimi onaylanmis. Sponsor yakinda aciklanor ve QNB olur. Sadece tahmin.

Yorum

• Tamam, mavi denizin yanında karaya oturmuş gemiye benzeyen bordo bir stadımız olmayacak. Kabul.

Bi ara Karadenizin incisi dediğimiz Trabzonsporun stadyumunun dış görüntüsü pırlantayı andırıyor. İçimize gömdük kabul ettik, ona da tamam.

Ama şu içerden bile kabak gibi gözüken demirleri ne yapacağız? Duracak mı oralar öyle bi ömür?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Neden hep ayni tarz koltuk yerlesimi calisiliyor? Bence kale arkasi alt kati mavi , ust kati bordo ve loca tarafinda bunun tersi denenebilir.
            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• 13423860_989917597724400_7490787697115565428_n.jpg
              13466163_989917694391057_6352781347215470946_n.jpg

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Seyirci Koltuğu Sayısı: 38.001

VIP Seyirci Koltuğu Sayısı: 2.954

Protokol Koltuğu Sayısı: 196

Loca Sayısı: 122

(12 x 122=)1464 + 196 + 2954 + 38001 =42615

385 koltuk icinmi stres yapacaklar
                41461 sayisi sadece bir pazalama araci
                maratonun en üst tarafina ilave tribün yapilarak seyirci koltuk sayisi 40 bin olmali.
                En son altuntastelfs tarafından düzenlendi; 16.06.2016, 03:51.

Yorum

• Devre arasına ancak yetişir gibi duruyor.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 20 yıl sonra şehrin büyüyüp avrupa şehiri seviyesine geldiğini, stadın üstüne bir kat daha çıkartılıp 55-60 bin haline getirildiğini hayal ediyorum
                    2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                    2021-2022
                    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• bu stadi sezon basina nasil bitirmeyi dusunuyorlar Allah askina ? birde yani agiz yapiliyordu ilk maclarimizi taraftar sayesinde yeni stadda seyircsiz oynucaz vs diye . fakat Taraftarin yedigi halt bu duruma tepkiyi azalticak gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak altuntastelfs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maratonun en üst tarafina ilave tribün yapilarak seyirci koltuk sayisi 40 bin olmali.
                        benim 2 yil önce bir iddiam vardi
                        bu tribün genisliginlen bu stadyum rahat 50bin kisiyi kaldirir
                        bunu koltuk aralarinda birakilacak araylan rahat görecegiz
                        normalde 1santim ara birakilir, ondan sonra her santim 3000-4000 koltuk demek
                        toki stadyumlarinda arastirmamda 3 santim ara birakiliyor, sanirim standartlari bu
                        2. kattaki huzuli cift yollarida teke indirdinmi stadyumda rahat 50bin kapasiteye geliyorsun
                        biz orayi tika basa dolduralim, yönetim bunu gerceklestirecektir

avni akerde ss döneminde sifira inmisti

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• tribünler bordolu mavi olmalı merdiven renkleri kesinlikle sarı olmamalı

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• alt sraya da koltuk takılacak mı?
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X