bu trabzon da ne kadar zengin var lan ulan akyazı nın çıkışı, ktü nün orası ve akçabaatta ne binalar yapiyor adamlar sorsan kimse de bilete verecek para yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tamam, mavi denizin yanında karaya oturmuş gemiye benzeyen bordo bir stadımız olmayacak. Kabul.
Bi ara Karadenizin incisi dediğimiz Trabzonsporun stadyumunun dış görüntüsü pırlantayı andırıyor. İçimize gömdük kabul ettik, ona da tamam.
Ama şu içerden bile kabak gibi gözüken demirleri ne yapacağız? Duracak mı oralar öyle bi ömür?
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Neden hep ayni tarz koltuk yerlesimi calisiliyor? Bence kale arkasi alt kati mavi , ust kati bordo ve loca tarafinda bunun tersi denenebilir.2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyirci Koltuğu Sayısı: 38.001
VIP Seyirci Koltuğu Sayısı: 2.954
Protokol Koltuğu Sayısı: 196
Loca Sayısı: 122
(12 x 122=)1464 + 196 + 2954 + 38001 =42615
385 koltuk icinmi stres yapacaklar
41461 sayisi sadece bir pazalama araciEn son altuntastelfs tarafından düzenlendi; 16.06.2016, 03:51.
Yorum
-
İlk olarak altuntastelfs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaratonun en üst tarafina ilave tribün yapilarak seyirci koltuk sayisi 40 bin olmali.
bu tribün genisliginlen bu stadyum rahat 50bin kisiyi kaldirir
bunu koltuk aralarinda birakilacak araylan rahat görecegiz
normalde 1santim ara birakilir, ondan sonra her santim 3000-4000 koltuk demek
toki stadyumlarinda arastirmamda 3 santim ara birakiliyor, sanirim standartlari bu
2. kattaki huzuli cift yollarida teke indirdinmi stadyumda rahat 50bin kapasiteye geliyorsun
biz orayi tika basa dolduralim, yönetim bunu gerceklestirecektir
avni akerde ss döneminde sifira inmisti
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
alt sraya da koltuk takılacak mı?https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum