Bu stat süreci çeşitli nedenlerle uzasa da inşallah muradımıza ereceğiz. Çok espriler yapılmıştı statla ilgili. Yapılırsa Taksim'e çıkıp eşek gibi anıracağını bile yazan olmuştu Koca koca mühendis adamlar dağa taşa stat resimleri montajlayıp akılları sıra dalga geçiyorlardı. Şimdi yok bir çoğu piyasada bir kısmı ise herkes gibi stadın bitmesini bekliyor.
Her şey böyle başlamıştı
[ATTACH=CONFIG]9306[/ATTACH]
o gemi ama nasil heycanlandirmisti
fizibilite sözcügünün Türkcemi zenginlestirdigi günler
7-8 yil olmustur
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Bu stat süreci çeşitli nedenlerle uzasa da inşallah muradımıza ereceğiz. Çok espriler yapılmıştı statla ilgili. Yapılırsa Taksim'e çıkıp eşek gibi anıracağını bile yazan olmuştu Koca koca mühendis adamlar dağa taşa stat resimleri montajlayıp akılları sıra dalga geçiyorlardı. Şimdi yok bir çoğu piyasada bir kısmı ise herkes gibi stadın bitmesini bekliyor.
Her şey böyle başlamıştı
Dünya ile Mars arası en yakın olduğu zaman 55.000.000 km....
Bu mesafeyi uzay araçları 150-300 gün arasında katetebiliyor.....
Yukarıdaki resim çekildikten sonra (2006-2016) yaklaşık 3600 gün geçmiş....
Bu sürede Mars'a bir uzay aracı 12-24 kez gidebilir..... 6-12 sefer gidip dönebilirdi....
Bu 10 yılda ülkemizde ilçeler dahi yapılan 50 'dan fazla stadyumu yüzlerce spor tesisini saymıyorum bile...
Lakin bu stadyum çok geç kaldı.... Çok değil çok çok geç kaldı....
Ha sonunda yapıldı ya diyorsanız sizde haklısınız bir açıdan.....
( Not : Bu arada saçların hala ahenkle dansediyormu Faruk )
En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 23.05.2016, 11:45.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Dünya ile Mars arası en yakın olduğu zaman 55.000.000 km....
Bu mesafeyi uzay araçları 150-300 gün arasında katetebiliyor.....
Yukarıdaki resim çekildikten sonra (2006-2016) yaklaşık 3600 gün geçmiş....
Bu sürede Mars'a bir uzay aracı 12-24 kez gidebilir..... 6-12 sefer gidip dönebilirdi....
Bu 10 yılda ülkemizde ilçeler dahi yapılan 50 'dan fazla stadyumu yüzlerce spor tesisini saymıyorum bile...
Lakin bu stadyum çok geç kaldı.... Çok değil çok çok geç kaldı....
Ha sonunda yapıldı ya diyorsanız sizde haklısınız bir açıdan.....
( Not : Bu arada saçların hala ahenkle dansediyormu Faruk )
Faikcim o dönemlerde bu stadın normal bir stat olmayacağını hepimiz biliyorduk. Malum sıfırdan deniz doldurulacak sonra kazıklanacak ve üstüne inşaat yapılacak. Zaten kafadan 2 seneye yakın Trabzon Mimarlar Odası yüzünden durdu. O zamanlar papağan gibi tekrarlıyordum bu stat için 10 sene beklenir diye. Bak 10 sene bekledik Şaka bir yana daha erken bitebilirdi tabii ki, dolgu, hem stat hem spor yerleşkesi olması, açılan davalar, yüklenici firmanın zaman zaman işi yavaşlatmak zorunda kalması. Trabzonspor'un sonradan yaptığı taleplerine karşın ödenekte çıkan sıkıntılar vs vs vs. Tabii söylemezsek olmaz her seçimde koz olarak kullanılması.
Dediğimiz gibi normal bir stat projesi değildi. Mesela Avni Aker yıkılıp yapılsa 2 senede biterdi. Akyazı dolgusu ve üstündeki yapılar için belirlenen ödeneğin çok üstüne çıkıldı. Bir aksilik çıkmazsa bu sezon kavuşacağız stada. Keşke o dönemlerde dediğim gibi altyapıya dönük genç bir kadro kurup yeni stadımıza şampiyon takım olarak veya şampiyonluğun en büyük adayı olarak gidebilseydi. Şike sürecinden sonra çok gereksiz borçlanmalar oldu kulüp panikle yönetildi. İnşallah bundan sonra iyi olacak. Temennimiz bu.
(Not: Saçlar sağdan soldan biraz gitti eski halinden eser yok )
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Başakanımız'a sesleniyorum. Allah rızası için şu taraftar grupları tek bir grup altında toplansın 524557558 tane grup var Avni Akerde maşallah. Birde şöyle bir fikrim var yönetim 1 numara bir forma belirlersin herkes aynı formadan almaya gayret göstersin tribünler full aynı renk formadan giyenlerle dolsun mükemmel bir görüntü olur. Yıllardır Hollanda milli takımı tribünlerine özenmişimdir. 😊
stad yetişir 1 hafta önce ordaydım çok fazla bir şey kalmadı ,çevreside düzenlendimi on numara beş yıldız, yusuf erdoğan çok şanslı yine Yanal gelince dört ayağının üzerine düştü, Yanal gönderilmesin dedi,umarım iyi bir yedek olur,
Her şey böyle başlamıştı
muzaffer ermiş bu adam. şu an limanın müdürü. buda mı yorum yapmış stad hakkında. bi de klüp başkan yardımcılığı. ne zaman nuri albayrak zamanında. nuri albayrak zamanında ne oldu liman özelleşti. o kadar çok paralar verilmesine rağmen limanı albayrak aldı. bu adam da oldu sana liman müdürü. hey allahım yarabbim.
[MENTION=446]Emorfo[/MENTION] (Faruk) arkadaşımızın da dediği gibi, stadın olacağına inanmayan, dalga geçenlerden biri de bendim. Doğruya doğru. (Tabi anırma vb. uçuk sözüm olmadı) Yapımının oldukça gecikmesi, bir ara bjk vodafone stadından daha önde giderken birden yavaşlaması, özellikle çevre bina ve tesislerdeki belirsizlik de halen devam ediyor.
Yönetim bu stadın planlamasını da şimdiden yapıp kalıcı adımlar atmalı. Özellikle loca konusunda bizim zenginler ayağına gidilmesini, pohpohlanmayı sever. Gerekirse en azından kulüp çalışanı seviyesinde o işler de yapılmalı. (Maalesef) Özellikle çevre binalar ve mülkiyetindeki belirsizlik de bir an önce giderilmeli. Her ne kadar önümüzdeki sezon yine, yeniden, -Allah kahretsin- bir kez daha, "toparlanma ve yeniden yapılanma" sezonu olacaksa da, bu süreçte saha başarıları da şart. Yoksa 40.000 kişilik stada giden 3.000 kişi bit gibi kalır ve maçlar seyircisiz oynanmış gibi olur.
Kompleksin ve stadyumun büyüklüğü,ve aslında fotoğrafların yanıltıcı olduğu bu fotoğraftan çok belli oluyor.Kocaman vinçlerin kale arkasında ne kadar küçük göründüğüne baksanıza.
Stadyum bitmeye yaklaştıkça ve çevre düzenlemeleriyle beraber çok daha güzel geliyor gözüme işin açığı..Avni Aker'den ayrılmanın burukluğu bir yana,bitse de güzel güzel yerleşsek şuraya diye de geçiriyorum içimden.Etrafını iyi doldurmak lazım bu dolgu alanının.
Kabuklu yiyecek girmemeli. Yönetim her seferinde koltuklara, tuvaletlere zarar verenleri tespit edip ağır cezalar vermeli ki millet babasının malı olmadığını anlasın.
Yorum