Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaten ilk 2 maç seyircisiz.. Bu maçlar Avni Aker'de oynanmalı..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Vay be şurada belli bir kaç kişi dışında şu stadyumu beğenen yoktu.

Durun yapmayın dedik. Bitirilince bu stadyumun çok güzel olacağını söyledik. Ama inanmadılar.

Bugün stadyumun, taraftarımızın yavaş yavaş hoşuna gitmesi beni mutlu ediyor.

Güzel bir stadyumumuz oluyor. Bundan sonrası biz taraftarlara düşecek.

Yorum

• renktaslar avni aker ne olacak bilen varmi ??
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Stat bana göre güzel değil. Mimari açıdan beğenmiyorum, içi de hiç hoşuma gitmedi. Taraftar da mecburen benimsemeye başladı, yapacak bir şey yok diyerekten. Bu arada Vodafone Arena'yı da beğenmiyorum ben. Ucuza kaçıldığı için mi nedir, diğer ülkelerde yapılan statların yanında çok basit geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            renktaslar avni aker ne olacak bilen varmi ??
            Suan tam bellı degıl.Yalnız stadı tokı yaptıgına gore bıze kalacagını dusunmuyorum

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stat bana göre güzel değil. Mimari açıdan beğenmiyorum, içi de hiç hoşuma gitmedi. Taraftar da mecburen benimsemeye başladı, yapacak bir şey yok diyerekten. Bu arada Vodafone Arena'yı da beğenmiyorum ben. Ucuza kaçıldığı için mi nedir, diğer ülkelerde yapılan statların yanında çok basit geliyor bana.
              Kapasiteyle alakalı birazda 60 binden fazla kapasiteli stadlar gerçekten kötü mimarisi olsa bile güzel gözüküyor.tabi stad dedim olimpiyat stadımsını kastedmiyorum.

Yorum

• M. usta isini bilir.

stad hazir hale gelirse cezamizi indirirler.

gurbetcilerden iyi bir ekonomik gelir saglanir

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birader Yaptığın Amerika güzellemesi seni bağlar, kaldı ki haklı olduğun yerler çok da olabilir lakin çok da uçma derim ben Amerika konusunda.
                  Ya da uçmadan önce istersen nüfusa oranlı okuma yazma oranına ve evsizlere (homeless) ait istatistiklere bir bak istersen.
                  Postlarından okuduğum/ edindiğim izlenime göre harika bir Hükümet/AKP/ Tayyip Erdoğan muhalifisin. Ve genelde Amerikan uşaklığı ile suçlanır bu saydıklarım muhaliflerince. Ironiye bak ki bunu yapanlar acayip bir Amerika hayranıdırlar.

Sen ABD ye gitmeden önce Avrupadaki gurbetçilerin memlekete geldiklerinde sen fındıklıklarda kan ter içindeyken onların Mercedesleriyle gezmeleri, rahat rahat para harcamaları fena ağır gelmiş sana. Bunu Memlekette kalanlara karşı bir haksızlık olarak görmüşsün sanki ( kompleks demek istemem ama dokunmuş sana bu nedense)

Benim gözlemlediğim bir şey var ki senin de doğal olarak hakkın var bazı serzenişlerinde. Bu avrupaya işçi olarak gidenler izine geldiklerin ya da buradan birileri yanlarına gittiklerinde Avrupada her şeyin accccaaiiyip güzel olduğunu Türkiye de böyle şeyler olmadığını vs anlatarak hava basarlar (el bilmem nesi ile gerdeğe girmek gibi). İyi de bu eleştirdiğin durumu memleketten kurtulup Amerikalara gider gitmez sen de aynı şekilde yapıyorsun. Eleştiri yaparken ben neyi eleştiriyorum kendim ne yapıyorum demek lazım gelmez mi sence de?
                  yazinizda kaale alinacak, cevap verilecek bir nokta bulamadim.

hayirli gunler.
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    renktaslar avni aker ne olacak bilen varmi ??
                    TOKİ'ye satıldı diye biliyorum. Yıkılacak. Artık apartman mı dikerler oraya başka bir şey mi Allah bilir.

Yorum

• Avni Aker'in arazisine kültür merkezi tarzında yeşil bir alan yapmayı düşünüyorlar.

Hatta projeyi bile hazırlamışlardı. Burada da paylaşılmıştı sanırım.

Planlar değişmezse bahsettiğim projeyi yapacaklar.

Hayırlısı diyelim.

Yorum

• Bizim statları bir Emirates'lerle falan bir tutamayız zaten, sonuçta TR'de yapılan standart bir daire ile Londra'da yapılan arasında eminim ki kalite farkı vardır. Orada harcanan paraların yanına yaklaşamaz zaten.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• sahaya bence her maç atlayalım. takımı küme düşürünceye kadar atlayalım. hatta atlayıp adam dövene plaket verelim destek olalım. sanki umrumuzdamı trabzon ceza almış maddi zarara uğramış kimin umrundaki ucuz kahramanlık yapmak kadar kolay bişey yok.

Yorum

• şuan en güzel stad hangisi derseniz gsnin stadını gösteririm. bizim stad basık oldu çatı heybetli olsun isterdim belki ses bakımından basık çatı iyi olur ancak görsellik açısından heybetli durması için konya stadı bursa stadı gibi yüksek çatı olmalıydı.inşallah dışını aşağıya kadar komple kapatırlarda görüntü kirliliği olmaz. komple tesis olarak ele aldığımızda ise en güzel derli toplu dünyanın hiçbir yerinde olmayan tesislere kavuşacağız

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vay be şurada belli bir kaç kişi dışında şu stadyumu beğenen yoktu.

Durun yapmayın dedik. Bitirilince bu stadyumun çok güzel olacağını söyledik. Ama inanmadılar.

Bugün stadyumun, taraftarımızın yavaş yavaş hoşuna gitmesi beni mutlu ediyor.

Güzel bir stadyumumuz oluyor. Bundan sonrası biz taraftarlara düşecek.
                              Hala sevmiyorum, hala beğenmiyorum, hala daha güzel yapılabilirdi diyorum, hala çatıdaki membranı yere kadar indirmeseydiler diyorum, hala dış cephenin camekan ile kapanmasını ve ışıklandırılmasını istiyorum.

Şimdi otursam sabahtan akşama kadar eleştirebilirim bu yapıyı. Yüzlerce fikir de yazabilirim. Şu aşamada bile.

Bunların dışında o zamanki bakanın dostu Mete Aratın satılamayan projesini sorgusuz sualsiz Ferrari kırmızısı rengi ile birlikte sırf zarar etmesin diye bize yamanmasını hala eleştirebilirim. Sırf birilerinin ikili ilişkileri ve egoları yüzünden alelacele bir kararla yapımına başlanan stadyum projesini benimsemeyebilir yerin dibine sokup çıkarabilirim hala.

Ama bu nalet yapı önümüzdeki 50 sene Trabzonsporumuzun yuvası olacak. Sevmesem de Trabzonsporumun hatrına alışabilirim. Eminim benim gibi düşünüyordur bugün bu stadı eleştirneyenlerin büyük bir çoğunluğu.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Membranlar takıldıkça çatı o karmaşık görüntüsünden afilli bişeye benzemeye başladı sanki..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X