İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fotoğrafta fotoşokluk bir durum yok, değil mi? Ona göre heyecan yapacam.
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fotoğrafta fotoşokluk bir durum yok, değil mi? Ona göre heyecan yapacam.
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://buzz.marca.com/10-vestuarios-...CM&t=645662683
Bizimkisi simdiden Madrid, Paris, Munchen, Milan ve Interin soyunma odalarindan cok daha iyi görünüyor. Ve daha sadece koltuklar ve dolaplar yerlesitirlmis bitince daha cirkin olmaz herhalde
Buda besiktasin yeni soyunma odasi. Mesela besiktas takimi Ikea dolaplarina bakipta mi maca hazirlanacak?
city ve psv nin kiler on numara.diğerleri vasat bence.united logoyu çok güzel kullanmış zeminde.milanınki berbere benziyor
beşiktaş renkleri güzel kullanmış ama bank koymuş.
avni akerin şimdiki halini atabilecek varmı.
Yorum
-
Yedek kulübesi koltuklarını yanlışlıkla soyunma odasına falan mı getirmişlerYarım saattir fotoğrafa bakıp acaba kaçırdığım bi yer mi var diye bakıyorum. Neyse bitmiş haline bakmak lazım. Işıklandırmalarla falan daha bir soyunma odasına benzer herhalde. Yani umarım.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]9252[/ATTACH]
Böyle bir sey düsünmüsdüm[emoji6]
Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
anahtarli dolap kötü olmus sadece, bilincaltina iyi sinyal degil
takim ici kapatilip gizlenecek bisey olmaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bayaga iyi
anahtarli dolap kötü olmus sadece, bilincaltina iyi sinyal degil
takim ici kapatilip gizlenecek bisey olmaz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum