İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevermedigin zaman onlara vermis gibi oluyorsun.. fark yok.. anla da kardesim.
Yorum
-
en azından açık avm olmalı. çok da iyi bir fikir değil avm. kültür diyoruz sonra avm yapıyoruz. en kolay yoldan köşeyi dönme planları, halbuki spor merkezli, farklı bir konsept oluşturulsa bırak trabzon'u dünyanın her yerinden insan gelir. fikir lazım.
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamda diyer partylerde bu şike sürecinde kimin yanında olduklarını gördük benim için çizgim oydu herkes vatan millet diyip bu davayı sattı daha dogrusu onca sorun sıkıntının içinde bizim yaşadıgımız adaletsizliği ufak bir sorun olarak gördüler özellikle bunu akp li akrabalarımdan duyuyorum ben farklı çizgideyim.
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün zeki uzundurukan'ı dinledim. yeni stat dedi, sponsor dedi ve sonuna Mehmet ali yılmaz tesislerinin devri dedi. bu devirden 100 milyon Euro ya yakın para gelecek gibi bir şey dedi. o tesisler o kadar para eder mi? yoksa ben mi yanlış anladımceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
AVM işini galiba yanlış anladınız . canladırmak ne için ?
yönetimin amacı kaynak oluşturmak
avm işletmesi , kiraları ( tabiki kafeler de olacak ) maça gelecek kişi belki sabahtan gelecek orada kalacak . ayrıca oraya raylı sistem için uğraşılıyor
en önemlisi sponsorlar
reklam gelirleri
ancak burda atıp tutanlar bilssin ki istanbulda bir bina cephesi reklam ile kaplansa yılda 2-3 milyon eder mesela mecidiyeköyde
ama biz tüm alanları kaplasak akyazıda 3 milyon etmiyor
tüm çaba arayış gelir kapıları oluşturmak
her imkan fırsat fikir değerlendiriliyor
tabi avm için yatırımcı gerekiyor
cepten yapılmayacak
birisi üstlenecek ve para verecek
hemen öyle siyasete bağlamayın
kaynak para .... pamuk eller cebeceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bu adam Ronin olailir...
Yorum
-
Sahile Antalya'da yapılan Eresta AVM gibi bir alış veriş merkezinin üstü daha açık modeli uygun olabilir,hem Avm hem de açık hava kafesi işlevini çok güzel yerine getirir.erasta1.jpg- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün zeki uzundurukan'ı dinledim. yeni stat dedi, sponsor dedi ve sonuna Mehmet ali yılmaz tesislerinin devri dedi. bu devirden 100 milyon Euro ya yakın para gelecek gibi bir şey dedi. o tesisler o kadar para eder mi? yoksa ben mi yanlış anladım
istanbulda sabiha gökçen havalimanı bile tek piste sahipken trabzon havaalanına 2. pist yapılması zaten çok zor.. üstelik orgi açıldı ve rize artvin havaalanı projesi ortaya çıktı..
mevcut havaalanına yeni bir pist yapılmasındansa deniz doldurularak orgi gibi bir havaalanı yapmak daha az maliyetli emin olun.. o yüzden tesislerin istimlak edilmesi sadece bir hayal..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Stadın oldugu yerı maç gunlerının dışında canlı tutmak ıstıyorsak avm den baska bır çözum görunmuyor.Sahılı denız kenarını kullanmak ıstıyorsak bunun yolu avm den geçer.
Başka turlu maç gunlerı dışında kolay kolay kımse oraya gıtmez.
Raylı sıstem yapılacaktı ne oldu o iş.Stada ulaşımı kolaylaştırmamız lazım.Insanlar rahatlıkla ulaşabılmelı.
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın oldugu yerı maç gunlerının dışında canlı tutmak ıstıyorsak avm den baska bır çözum görunmuyor.Sahılı denız kenarını kullanmak ıstıyorsak bunun yolu avm den geçer.
Başka turlu maç gunlerı dışında kolay kolay kımse oraya gıtmez.
Raylı sıstem yapılacaktı ne oldu o iş.Stada ulaşımı kolaylaştırmamız lazım.Insanlar rahatlıkla ulaşabılmelı.
Oraya Avm Yapılması İmkansız.Eğlence Merkezi Olabilir Hareketlilik İçinTrabzonspor
Yorum
-
Bu Zeki Uzundurukan 100 milyon avroyu 100 TL zannetti herhalde. Yahu bu adamlar TV karşısında böyle sallamaları nasıl yapıyor anlamadım. La kim o araziye 300 Trilyon para verir be. Yani çok klişe olacak ama , limanı mı satıyorsun kardeşim?Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Ne açık avmsi arkadaş. 365 günün kaçı yağmurlu geçiyor haberiniz var mı? Yağmurlu günde uzun sokağa gidin bir de foruma insanlar kapalı mekan arıyor.
Eğlence merkezi vs boş işler. İnsanlar kışın maç olmadığı günlerde oraya ne gezmeye gider ne sinemaya gider ne de müzeye vs gider.. avm ile hepsini bir araya getirirsen işte o zaman gider.
Ayrıca kulüp para kazanmalı diyoruz bunun için daha fazla insan oraya gitmeli markalar daha fazla kar elde etmeli ki kulüp daha uzun süreli para kazanabilsin..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum