Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk nin Bugünkü stad açılışına çarşıyı almayacaklarmış.ne korkuyorlar acaba

Yorum

• En büyük günahlardan birisi kibirdir ama ne hikmekse dünyanın en büyük kibirlileri de hep müslümanlardan çıkıyor !

Yorum

• Spora çok fazla yatırım yapıyorlar. Bana sorarsanız açılış yapmaları hakkı. Adam Cumhurbaşkanı istediği yeri iki kere açar. Gelsin iki üç konuşsun, takılmayalım bu kadar. Stadyuma alana adı madı verilmesinde açılış yapacak zaten. Bunu hepimiz biliyoruz.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Spora çok fazla yatırım yapıyorlar. Bana sorarsanız açılış yapmaları hakkı. Adam Cumhurbaşkanı istediği yeri iki kere açar. Gelsin iki üç konuşsun, takılmayalım bu kadar. Stadyuma alana adı madı verilmesinde açılış yapacak zaten. Bunu hepimiz biliyoruz.
          Sorun açılış yapması değil ki. Ülkenin Cumhurbaşkanı, tabii ki açılışı yapacak. Önemli olan bunu Bursa'daki gibi siyasi bir şova dönüştürmemek
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Bizim stadın kapasitesi sanki 32 bin kişilik gibi küçük duruyor.

Yorum

• acaba trübünlerde taraftar yerleştirmesi nasıl olucak yani.

kale arkasında üst katamı alt katamı olucak. üst kat olsa sahaya bişey filan attılarmı alt kattakilerede gelir.

alt kat olsa fanatik taraftar grubundan orda loca alan sayın loca sahipleri rahatsız olur rahat maç izleyemez.bu sorun nasıl çözülücek bakalım.

en mantıklısı galiba üst katta olmaları.

birde alt kata heralde kesin ağ çakilmesi lazım .çünkü süper yatay olduğu için vurulan şutlar seyircimize gelip yaralayabilir.
              En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 13:07.

Yorum

• boş kısımlar camlı olsaydı güzel olurdu.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Simdiden kendimizi bu görüntülere hazırlayalım derim ben.
                  Yalnız adamlar çıtayı yükseltmiş. Sanırım ilk kez stat açılışında böyle bayraklar asılıyor. Bizim Trabzon tayfası bunun altında kalmaz. Akyazı açılışında ben sağlam bi şov bekliyorum. Kaçırılmaz fırsat.

edit: o değil de biz de ilk önce sadece siyasilerin katılacağı bir yalandan açılış düzenlesek. Daha sonra başka bir gün taraftarlı gerçek açılış olsa (dünya devi takımla oynayacağımız maç günü). En azından daha iyi atlatabiliriz bence.

Yoksa Barcelona maçı öncesi Süleyman Soylu'yu dinlemek biraz şey olur
                  En son Enisc tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 13:24.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

devletin vodafone arena da bir kuruş parası yok diye biliyorum. durum böyle iken böyle ise bizi düşünemiyorum. kefenleri hazırlayın.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      devletin vodafone arena da bir kuruş parası yok diye biliyorum. durum böyle iken böyle ise bizi düşünemiyorum. kefenleri hazırlayın.
                      Stadın yer aldığı arazi Anıtlar Kuruluna aitti sanırım. Bu yüzden epey bir sorun çıkmıştı ama RTE'nin el atmasınla inşaat başlamıştı.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

Kefenleri şimdiden sipariş etmişlerdir
                        Devletin parası olmaması işine gelince;
                        Cumhurbaşkanı onay verip ilgilenmese Bjk sittin sene oraya yeni stat yapmak için izin alamazdı,ayrıca dikkat ettiyseniz tribünlerden birinde spor-toto sponsorluğu var ve sponsorluk bedeli 50 Milyon TL.
                        Daha bilmediğimiz ne kolaylıklar sağlanmıştır devlet tarafından.Bakmayın Fikret Orman'ın şekil yapmalarına.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

tarihi eserin üzerine, iskanda büyütülere inşaat izni verdiler daha ne olsun...
                          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

adamlar bu stadi yapiyor
                            itina kikina olsada yapiyorlar
                            bende olsam sov yapardim
                            bu dünyanin her yerinde öyle
                            bunu obamada, merkelde yapiyor

İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            izinlerde olsun, kredide olsun, firmalarin alcak tekliflerinde hep parmaklari vardi
                            politikasisiz
                            nou mestalla ya benzerdi bu stad
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 13:36.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fotoğrafın kırpılmamış hali
                              Cfq2iDcW8AQ1Q8C.jpg

Cumhurbaşkanı'nın açılışa gelmesi gayet doğal. Ama bunu siyasi şova çevirir ise eleştirilir.
                              Erdoğan tarafsız bir Cumhurbaşkanı olabilseydi bu kadar tepki oluşmazdı stad açılışlarında.

Hatırlarsanız TT Arena'nın açılışında Erdoğan tepki almıştı. Şimdi aynısı ile karşılaşmamak için bugünkü açılış da ''Saraydan onaylı 1.000'' kişi olacak. Mutlaka ki bu kişiler Akyazı açılışına gelecektir. Bize de Bursa' da ki gibi bir açılış yaparlarsa stadımızın açılışı geri planda kalabilir.
                              En son Se7en tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 17:03.
                              Şampiyonluk önemli değil, senin bu adaletsiz ülkede vermiş olduğun mücadele yeter.

Yorum

• o açılışı avantaja çevirmek var. cumhurbaşkan'ını gaza getirip burada hastane yapılamaz dedirtsinler, biz de işimize bakalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X