Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor da bi nevi hastalık sayılır zaten. Bi tarafta aileler ölüm haberleri ile yıkılırken, diğer tarafta maç günleri eğlencenin dibine vururuz. Yakışır...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Faik abi öncelikle foto lar için eline sağlık.Abi stadın oradan gözlemlerin neler nasıl çalışma temposu?
      Biz dar sokaklarında
      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Faik abi öncelikle foto lar için eline sağlık.Abi stadın oradan gözlemlerin neler nasıl çalışma temposu?
        En son 1 ay önce gitmiştim. Bayagi ilerleme var. Özellikle yeni sahalar ekleniyor. Stadyumda da çalışmalari güzel gördüm. Lige rahatlıkla yetisecegini düşünüyorum
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Menbran nasil gozukuyor abi?

Yorum

• Birde su baglanti yollarinda ilerleme varmi abi? Tsk

Yorum

• Bu hastane mevzusu sıkmaya başladı, istemiyoruz kardeşim oraya hastane mi olur, beyninizle düşünün artık bıktım bunlardan...
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Membran gayet sıkı duruyordu. Su yoluna ise dikkat etmedim
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Faikcan teşekkürler,
                  Adem baba ellerine sağlık.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şuanda kaçıncı üçkendeler faik kardeşim.
                    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Bende yetisecegini düsünüyorum.

Membran-Koltuk-Saha ayni anda yapilacak...Yani Cati bittigi zaman sorun kalmayacak. En gec Nisan sonu cati biter daha sonrada 5.-6.-7. ay var...yani 3 ay da saha-koltuk-membran ve kücük detayler rahat biter.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hastaneyi dert etmeyin hem akyazıya lazımdı hemde stada çokda yakın değil modern duruyor avm ler kalkmadı bu arada merak etmeyin onlarda yapılacak

Yorum

• Hastaneden ziyade farkli seyler olmali bana göre..

Ztn mac günü hastaneye giris-cikis hasta yetistirme falan nasil olacak ? Ambulansda ölür o kisi hastaneye yetisene kadar.

Daha cok mac öncesi gidip zaman gecirebilecek ve hafta icerisini orada eglenebilenecek bir ortam olmali.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Arsin’deki açılış töreninde ‘Akyazı Stadyumu yanına hastane olmaz’ diyen Trabzon Tabip Odası’nı eleştirdi. Soylu şu ifadeleri kullandı.
                            Şehir Hastanesi Akyazı Stadyumunun önüne yapılacaktır. Geçen günlerde Trabzon Tabip Odası anket yapmış, Akyazı’nın yanına hastane yapılmazmış. Ne anketi, nerede yapmışlar. Sizin anketinizi nerede yaptığınızı bilmiyorum. Biz iki kez anketlerden çıktık. Biz hizmet yapmak istiyoruz. Biz bu istemezukçu tavrı çok gördük. İstemezuk dediniz biz hep yaptık yapmaya devam ediyoruz. Bu hayırcılara rağmen biz hep yapmaya devam ettik. Bu tavırlarından vaz geçsinler. Orada bir şehir hastanesi yapılacak, bölgenin en modern hastanesi olacak. Herkes bunu böyle bilsin’ ifadelerini kullandı.

bak bak laflara bak sanki tabibler odasi trabzona hastane yapilmasina karsi hareketlere bak, ama bizim milletimiz bundan anliyor boyle posta koysun laf soksun cok hoslarina gider.

cumhurbaskani yarin ciksin oraya hastane yapilmicak desin iki gun sonra cikar biz zaten oraya hastane yapilmasina basindan beri karsiyiz der

bu ulke guclunun gucsuzu ezdigi kimsenin de sesini cikarmadigi bir ulkeye donustu. eskiden garibin yaninda dururduk simdi garibe bi tekme de biz atalim diyoruz. neyse oraya hastane yapsinlar hatta bolgenin en iyi hastanesi olsun super hizmet olur afislere falan basilir iyi olur ust gecitlere falan asarsiniz

Yorum

• Hastanenin orda olmasının tek nedeni gözüküyor; maliyet. Hatırladığım kadarıyla hükümet belediyeden hastane için yer istedi, belediye de bakılan yerler arasında en ucuz çözümü böyle buldu. Onlar için piyango gibi. Uğraşmaya gerek yok, orda. Bu iş de oyuncağa döndü. Arazinin üzerine binayı çizip şu yapılacak diyorsun geçiyorsun karşıya. Yok mu başka ressam belki başka binalar da çizer.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Abi kimse kusura bakmasın oraya hastane yapılmasının hiçbir mantığı yok, orada maç olacak gürültü patırtı olacak trafik olacak bilmem ne oraya hastane olmaz arkadaşlar olmaz. 2 kere 2 4
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X