Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun'un stadı Vodafone Arena'ya benziyor gibi geldi bana. O değil de bizim çatı ne teferruatlı be abi.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 26.02.2016, 23:18.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Arkadaşlar bu arada bizim stat Mainz projesinden falan deniliyordu da ben bulamadım, Mainz'ın stadı farklı. Ben mi yanlış biliyorum. Haa öğrendim Mainz istememiş bu stadı, ama Mainz'a yapılan stat berbat bence
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 26.02.2016, 23:24.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar bu arada bizim stat Mainz projesinden falan deniliyordu da ben bulamadım, Mainz'ın stadı farklı. Ben mi yanlış biliyorum. Haa öğrendim Mainz istememiş bu stadı, ama Mainz'a yapılan stat berbat bence
        Kabul edilmeyen mainz projesi [emoji4]
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Arkadaşlar bu arada bizim stat Mainz projesinden falan deniliyordu da ben bulamadım, Mainz'ın stadı farklı. Ben mi yanlış biliyorum. Haa öğrendim Mainz istememiş bu stadı, ama Mainz'a yapılan stat berbat bence

Maliyeti sebebiyle kabul edilmemiş. Daha düşük bütçeli bir stadyum yaptılar

Yorum

• Bu arada Gaziantep'in yeni stadını gördünüz mü dıştan fena duruyor

Yorum

mainz sehiri bu stadi karsilayamaycagi icin vazgecildi
              taraftarin ve kulübün istedigi bu statdi, sadece 30 civari tribünlen

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burçak, Sivas iklim şartları gereği kış mevsimi çok sert ve karlı geçen bir memleket. Haliyle çatı kar yağışından dolayı ağırlığı taşıması açısından bu şekilde yapıldığını düşünüyorum...
                Sanmıyorum.Sivasın eski statı da Sivastaydı. Ama çatısı bu yeni stat gibi 1 km yükseklikte değildi. kardan dolayı da bir sıkıntı yaşamadılar
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• [QUOTE=selcuk;1920398922]mainz sehiri bu stadi karsilayamaycagi icin vazgecildi

Videoyu izleyince aslında bizim stat fena değilmiş dedim. Keşke kale arkaları ve maratonda loca olmasaymış.
                  ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                  #Ziya Doğan

Yorum

• IMG-20160226-WA0026.jpg

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burçak, Sivas iklim şartları gereği kış mevsimi çok sert ve karlı geçen bir memleket. Haliyle çatı kar yağışından dolayı ağırlığı taşıması açısından bu şekilde yapıldığını düşünüyorum...
                      abi yeni yapılan stadların çoğunda farkındaysan çatılar hep yüksek,sebebide ileride kapasite arttırmak için ..üst tribüne ek tribün yapılabilmesi için o boşluklar var...hatta üst tribünün en üst kısımlarınde 2.3 metrelik boş alanlar var,,

bu arada türkiyede yeni yapılan stadlar içerisinde kapasite arttırımı olmayacak sadece bizim ve bjk stadı var...diğerleri arttırabilir özellikte..çatılar ondan yüksek
                      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 27.02.2016, 11:21.
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• [QUOTE=Yasin Tur;1920398947]
                        İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mainz sehiri bu stadi karsilayamaycagi icin vazgecildi

Videoyu izleyince aslında bizim stat fena değilmiş dedim. Keşke kale arkaları ve maratonda loca olmasaymış.
                        nedenki
                        ben anlamiyorum bu localar neden rahatsiz ediyor

ben baskan olsam en üstüde skybox larlan döserdim 200 den fazla locam olurdu

loca= para

normal taraftara 10-20 liraya bilet satabilmek istiyorsan locasiz olmaz

avrupada basarili olmak icin tribünden yilda 10milyon avro ciro yapmalisin
                        bunun tek yolu var
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.02.2016, 11:41.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi yeni yapılan stadların çoğunda farkındaysan çatılar hep yüksek,sebebide ileride kapasite arttırmak için ..üst tribüne ek tribün yapılabilmesi için o boşluklar var...hatta üst tribünün en üst kısımlarınde 2.3 metrelik boş alanlar var,,

bu arada türkiyede yeni yapılan stadlar içerisinde kapasite arttırımı olmayacak sadece bizim ve bjk stadı var...diğerleri arttırabilir özellikte..çatılar ondan yüksek
                          fuku33bj.jpg

fuku33bj.jpg
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• fırtına dalgalı daha farklı çalışmalar olabilir...

Yorum

• bizden sonra başlayan tüm stadlar geçti bizi...baskı yapılmalı.yazık,günah..seçimden sonra çok az çalışma oldu.yine yetişmeyecek gibi.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Fikret Orman az önce bizim statla Trabzon'unkini kıyaslamayın dedi. Bizim ki lüks olacak falan dedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X