Samsun'un stadı Vodafone Arena'ya benziyor gibi geldi bana. O değil de bizim çatı ne teferruatlı be abi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar bu arada bizim stat Mainz projesinden falan deniliyordu da ben bulamadım, Mainz'ın stadı farklı. Ben mi yanlış biliyorum. Haa öğrendim Mainz istememiş bu stadı, ama Mainz'a yapılan stat berbat benceEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 26.02.2016, 23:24.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu arada bizim stat Mainz projesinden falan deniliyordu da ben bulamadım, Mainz'ın stadı farklı. Ben mi yanlış biliyorum. Haa öğrendim Mainz istememiş bu stadı, ama Mainz'a yapılan stat berbat benceBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu arada bizim stat Mainz projesinden falan deniliyordu da ben bulamadım, Mainz'ın stadı farklı. Ben mi yanlış biliyorum. Haa öğrendim Mainz istememiş bu stadı, ama Mainz'a yapılan stat berbat bence
Maliyeti sebebiyle kabul edilmemiş. Daha düşük bütçeli bir stadyum yaptılar
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu arada bizim stat Mainz projesinden falan deniliyordu da ben bulamadım, Mainz'ın stadı farklı. Ben mi yanlış biliyorum. Haa öğrendim Mainz istememiş bu stadı, ama Mainz'a yapılan stat berbat bence
taraftarin ve kulübün istedigi bu statdi, sadece 30 civari tribünlen
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurçak, Sivas iklim şartları gereği kış mevsimi çok sert ve karlı geçen bir memleket. Haliyle çatı kar yağışından dolayı ağırlığı taşıması açısından bu şekilde yapıldığını düşünüyorum...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
[QUOTE=selcuk;1920398922]mainz sehiri bu stadi karsilayamaycagi icin vazgecildi
Videoyu izleyince aslında bizim stat fena değilmiş dedim. Keşke kale arkaları ve maratonda loca olmasaymış.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurçak, Sivas iklim şartları gereği kış mevsimi çok sert ve karlı geçen bir memleket. Haliyle çatı kar yağışından dolayı ağırlığı taşıması açısından bu şekilde yapıldığını düşünüyorum...
bu arada türkiyede yeni yapılan stadlar içerisinde kapasite arttırımı olmayacak sadece bizim ve bjk stadı var...diğerleri arttırabilir özellikte..çatılar ondan yüksekEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 27.02.2016, 11:21.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
[QUOTE=Yasin Tur;1920398947]İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemainz sehiri bu stadi karsilayamaycagi icin vazgecildi
Videoyu izleyince aslında bizim stat fena değilmiş dedim. Keşke kale arkaları ve maratonda loca olmasaymış.
ben anlamiyorum bu localar neden rahatsiz ediyor
ben baskan olsam en üstüde skybox larlan döserdim 200 den fazla locam olurdu
loca= para
normal taraftara 10-20 liraya bilet satabilmek istiyorsan locasiz olmaz
avrupada basarili olmak icin tribünden yilda 10milyon avro ciro yapmalisin
bunun tek yolu varEn son selcuk tarafından düzenlendi; 27.02.2016, 11:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi yeni yapılan stadların çoğunda farkındaysan çatılar hep yüksek,sebebide ileride kapasite arttırmak için ..üst tribüne ek tribün yapılabilmesi için o boşluklar var...hatta üst tribünün en üst kısımlarınde 2.3 metrelik boş alanlar var,,
bu arada türkiyede yeni yapılan stadlar içerisinde kapasite arttırımı olmayacak sadece bizim ve bjk stadı var...diğerleri arttırabilir özellikte..çatılar ondan yüksek
fuku33bj.jpgNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum