Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 ve 5 diyorum.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Sadece bordo çok klasik, Avni Aker'de de yıllardır bu kullanıldı, ben her iki rengin de kullanılması lazım, o yüzden 5 ya da 6.

Bu arada biz daha önce buna benzer bir anket yapmıştık galiba, mobilde olduğum için bulamıyorum.
      En son B61 tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 18:38.

Yorum

• 6 çok iyi olur..

Yorum

• Ne güzel bir yönetim. Taraftarın fikrini önemsiyor. Bunun için uğraşıyor. Fikre göre olumsuz gelince 'vizyon' adı altında eleştiriyorlar ya işte 'vizyon' budur. Her birimizin fikrini önemsiyorlar. Değerli kılıyorlar.

Tekrar ediyorum;
          Çok iyi yoldayız.

Küs olduğumuz futbola(2010-2011) yönetim sayesinde tekrar adapte oluyoruz.

Bordo olsun istiyorum sadece fakat bordo deyince ne yapayım mavi demeyen sevgiliyi sözü geliyor aklıma. Sanki bordo; mavisiz eksikmiş gibi geliyor. O yüzden oyumu 5'e verdim.

Yorum

• En iyisi 1 numara bence farklı renklerle stadı dolu gibi göstermeye çalışmak yerine gerçekten dolduralım böyle oyunlara gerek kalmasın stadın tamamen bordo olması daha boğuk bir hava oluşturacağından atmosfer olarak en yoğun his 1 numaralı koltuklarda yaşanır bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bir yorumda benden 5 numara güzel yalnız alt kat mavi üst kat bordo olmalı diye düşünüyorum nedeni stadın alt katı daha dolu olur gibi geliyor bide stad ışıkları yandığı zaman zaten üst kat daha karanlıkta kalır alt kat daha çok ışık alır böylece üst kat bordo olunca boşluklar fazla göze çarpmaz bide afs abinin dediği gibi bencede üst kata doğtu çıkarken deglare şeklinde olmalı

Yorum

• Klasik mi? Yeöeyin neni ya.. Bizim apartmam tribününe nasıl bir görüntü verecek tahmin edebiliyor musunuz? Berbat!!

Yorum

• 2 ve5 çok hoş duruyor
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• bence 6 ve 7 numaralar fena değil ama daha güzel tasarımlar bu başlıkta payaşılmıştı.. bir de o kenarlıklar ve merdiven çıkışlarının ayarlanması şart.. bence oraya odaklanılmalı..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• saha kenarındaki mavi renk yanıltıyor biraz.onu kaldırmak lazım.

Yorum

• 5 numarayi cok begendi taraftar.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 1 ve 5 arasında kaldım oyum 5 numaraya tek renk Bordocuydum ama sıkıcı geliyor artık tek renk hem bizim renklerimiz çok güzel mavi de kullanılmalı.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bencede 5, komple bordo tt arena görüntüsü yaratabilir diye çekincelerim var.
                            t @Selim_Turan

Yorum

• Ben 7 numaraya verdim...

Nedeni de şudur, stad boşken, dolu gözükmüş, boş gözükmüş... Bana pek mantıklı gelmiyor, boşsa güzel gözüksün yeter, boşsa zaten kasmaya gerek yok...

7 numara güzel olduğundan değil, kafamdakine en yakın olduğundan

Ben City tarzı düz mavi olmasından yanayım...

Yorum

• Yalnız, tecavüze uğramışız gibi, hala İHO gelecek, şu takımın içine edecek korkusu var, inanılır gibi değil, sadece ben de değil bir çok kişide var...

Aslında yapılan şey, çok basit... Bir anket ve taraftara fikir sormak... Çok basit bir şey...

Ama o tipsizden sonra, insan şunu demek istiyor:

HELAL OLSUN YÖNETİME İŞTE BUDUR YA!!

Bu yüzden 1 olsun 5 olsun şu olsun bu olsun hiç fark etmez...

Taraftar ne isterse o olsun!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X