Vizyon eksik beyler Facebook'um yok diye yorum yapamıyor muyum twitterdan falan? Ayrıca böyle milletin ne dediğini toplamaktan ziyade anket şeklinde olsa daha güzel olurdu sanki. Ben 2 ile 5 arasında kaldım.
Bizden tasarım yapabilen yokmu bu konuda iyi bi tasarımla ibre dönebilir bu fırsat gelmez daha sadece mavi de koymamislar bu arada onada çok destek vardı forumda
1 halihazirdaki stadyumdaki renk bence yeni stadyum ile yeni bir renk olmali.
2-4-1 diyorum.
Ayrica alt kat maratona TRABZONSPOR yazılması şarti dışında,
Oyna dik oyna
Firtina ihtilal efsane
De tribunlere uydurulmali.
Ust kat maratona
amblem oyna amblem
Dik oyna
Olabilir mesela.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 15:59.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
5 numara güzelde üst tarafların mavi renk yani açık renk olması iyi olmadı
stadın 2/3 doluluk oranında üst taraf sırıtır
eğer üst taraftaki mavi yerine bordo olsaydı çok daha iyi olurdu.
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
5 veya 7 Elimde olsa 5in altı mavi olanı çünkü Karadenizde gün doğumunu andırıyor : ))
Ayrıca Fırtına-İhtilal-Efsane önerisini de canı gönülden destekliyorum.Ama fırtına vip olanda yazsın Trabzonspor maratonda,ihtilal-efsane kale arkalarında.
1i boş olunca koyu renk göstermez diye istiyorlar ama Avni Aker şu anda bordo boş koltuklar baya görünüyor yani.
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza. Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
5 veya 7 Elimde olsa 5in altı mavi olanı çünkü Karadenizde gün doğumunu andırıyor : ))
Ayrıca Fırtına-İhtilal-Efsane önerisini de canı gönülden destekliyorum.Ama fırtına vip olanda yazsın Trabzonspor maratonda,ihtilal-efsane kale arkalarında.
1i boş olunca koyu renk göstermez diye istiyorlar ama Avni Aker şu anda bordo boş koltuklar baya görünüyor yani.
Üst katlara büyük ihtimal sponsor firmaların ismi yazılacaktır.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum