Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    EMiRHAN61, verdiğin stat Avni Aker arazisine sığmıyor.

trabzonlucocuk, Haluk Ulusoy tesislerinin bulunduğu araziye şu anki Avni Aker Stadı bile zor sığıyor.
    birebir olarak sığmasa da mevcut stad çeşitli düzenlemelerle bu stadı anımsatacak görüntüye dönüştürülebilir kanımca.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Avni Aker asla o stada benzeyemez EMiRHAN61. Çünkü tribün eğimleri köşelerin birleşmesine müsade etmez. Tabii bunu bu yazki modernizasyon için söylüyorum. Örneğin maraton tribünlerden biri yeniden yaplır ve eğimi kale arkalarına göre ayarlanırsa en azından ilk aşamada 4'te üçlük kısmı bir bütünlük arz edebilir. Yine de reel bakmaktan vazgeçmeyelim. Sezon sonu yapılacak çalışmalarda maraton tribünler ile ilgili bir projelendirme olmayacak. Elbette bir sezon önceki Avni Aker bronzsa bu sezonki gümüştür. Sezon sonu yapılacak çalışmalar neticesinde ise altın olacaktır. Yine de Akyazı'ya yenisi ya da Avni Aker arazisinde bölüm bölüm inşa edilebilecek bir stat ne bronz, ne gümüş, ne de altın sınıfına girecektir. Eğer bu gerçekleşirse doğrudan elmas mertebesine yükselecektir.

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avni Aker asla o stada benzeyemez EMiRHAN61. Çünkü tribün eğimleri köşelerin birleşmesine müsade etmez. Tabii bunu bu yazki modernizasyon için söylüyorum. Örneğin maraton tribünlerden biri yeniden yaplır ve eğimi kale arkalarına göre ayarlanırsa en azından ilk aşamada 4'te üçlük kısmı bir bütünlük arz edebilir. Yine de reel bakmaktan vazgeçmeyelim. Sezon sonu yapılacak çalışmalarda maraton tribünler ile ilgili bir projelendirme olmayacak. Elbette bir sezon önceki Avni Aker bronzsa bu sezonki gümüştür. Sezon sonu yapılacak çalışmalar neticesinde ise altın olacaktır. Yine de Akyazı'ya yenisi ya da Avni Aker arazisinde bölüm bölüm inşa edilebilecek bir stat ne bronz, ne gümüş, ne de altın sınıfına girecektir. Eğer bu gerçekleşirse doğrudan elmas mertebesine yükselecektir.
        daha önce de biri tribünlerin eğiminin aynı olmadığını söyledi bende nerden biliyorsun diye sordum cevap gelmedi.size de sormak istiyorum tribünlerin eğiminin aynı olmadığını nerden biliyorsunuz

Yorum

• ben almanyada ikamet ediyorum burda ikincilikteki
          stadlar bile türkiyede yok . akyazi projesi yapilacagina ben inanmiyorum bunlar hep skora
          göre konusuyorlar. sampiyonlukta gitti yazik

Yorum

• Sivasa girişte arama yapılırken Trabzon belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arabasıyla durdu. bizimle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Çok sevimli ve mütevazi birisi. İlk kez gördüm. Orada ayaküstü konuşmamız da bizlere dedi ki: "Avni Aker'in yenilenmesi için eski parayla 40 trilyon ödenek bu hafta çıktı. En kısa sürede Avniaker yenilenecek. Yeni bir stad içinde çalışmalara başlayacaz. Akyazı tarafında denizi doldurup stad yapacaz. Ayrıca olimpiyat oyunlarına kadar yeni stad yetişmez" dedi. Zaten olimpiyat oyunlarında futbol yok dedi. Yeni stadın yapılması ve bitmesi en az 2-3 yıl sürer dedi. Daha ortada net bişey yok. Ama kesin olan bişey varki Avniaker yenilenecek. Ödenek çıkmış bu hafta.
            En son İskender66 tarafından düzenlendi; 26.04.2009, 22:52. Sebep: para miktarını yanlış yazmışım.

Yorum

• Hayırlı olsun inşallah
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sivasa girişte arama yapılırken Trabzon belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arabasıyla durdu. bizimle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Çok sevimli ve mütevazi birisi. İlk kez gördüm. Orada ayaküstü konuşmamız da bizlere dedi ki: "Avni Aker'in yenilenmesi için 40000 ytl ödenek bu hafta çıktı. En kısa sürede Avniaker yenilenecek. Yeni bir stad içinde çalışmalara başlayacaz. Akyazı tarafında denizi doldurup stad yapacaz. Ayrıca olimpiyat oyunlarına kadar yeni stad yetişmez" dedi. Zaten olimpiyat oyunlarında futbol yok dedi. Yeni stadın yapılması ve bitmesi en az 2-3 yıl sürer dedi. Daha ortada net bişey yok. Ama kesin olan bişey varki Avniaker yenilenecek. Ödenek çıkmış bu hafta.
                40.000 YTL? Bu paraya proje bile çizilmez. projeyi ktü çiziyormuş bedavaya ama inşallah bu ödeneğin devamı vardır. bu parayla stadı boyatayım desen boyatamazsın.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  40.000 YTL? Bu paraya proje bile çizilmez. projeyi ktü çiziyormuş bedavaya ama inşallah bu ödeneğin devamı vardır. bu parayla stadı boyatayım desen boyatamazsın.
                  Pardon ya eski parayla 40 trilyon dedi. yeni paraya çevirirken sıfırları eksik yazmışım. Şimdi önceki mesajımı düzelttim.
                  En son İskender66 tarafından düzenlendi; 26.04.2009, 22:53.

Yorum

Pardon ya eski parayla 40 trilyon dedi. yeni paraya çevirirken sıfırları eksik yazmışım..
                    40 trilyon da çok para be

olimpiyat oyunları için ayrılan toplam ödenek 40 trilyondu zaten. içinde kapalı spor salonu, yüzme havuzu ve söğütlüdeki atletizm sahasına yapılacak tribünler de bu paraya dahildi.

yalnızca stad yenilemesi için bu kadar para ayrıldığını düşünmüyorum. muhtemelen bahsettiğim projeler de dahil olmak üzere olimpiyatların tamamı için ayrılan para budur. inşallah bütün projelere yeter bu para.

Yorum

Pardon ya eski parayla 40 trilyon dedi. yeni paraya çevirirken sıfırları eksik yazmışım. Şimdi önceki mesajımı düzelttim.
                      40 Trilyon mu iyi yahu güzel bi yenileme yapılır bu parayla tabi doğruysa ( doğruysa derken başkan doğru söylediyse yanlış anlaşımasın)

Yorum

• Ben öyle hatırlıyorum. Yoksa bütün proje için mi bu ödenek ayrıldı şimdi bende şüpheye düştüm Belediye Başkanımız konuşurken BMN'den birçok kişi daha vardı orada. Belki olayı daha net hatırlayan vardır.

Yorum

• 40 trilyona komple stadı yıkıp baştan bile yapabiliriz.Bu para gerçekse gerçekten stad çok iyi bir şekilde yenilenebilir.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• 40 trilyonu akyazıyı yapmayı düşünen firmaya versek (tabi avni aker, yavuz selim ve spor salonunun üstüne) bize yeni stad yapardı heralde. stad yenilemesi için 40 trilyon ödenek ayırmazlar. kesine yakın büyüklükte bir ihtimalle olimpiyat oyunlarının tamamı için ayrılan para 40 trilyondur.

Yorum

Sivasa girişte arama yapılırken Trabzon belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arabasıyla durdu. bizimle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Çok sevimli ve mütevazi birisi. İlk kez gördüm. Orada ayaküstü konuşmamız da bizlere dedi ki: "Avni Aker'in yenilenmesi için eski parayla 40 trilyon ödenek bu hafta çıktı. En kısa sürede Avniaker yenilenecek. Yeni bir stad içinde çalışmalara başlayacaz. Akyazı tarafında denizi doldurup stad yapacaz. Ayrıca olimpiyat oyunlarına kadar yeni stad yetişmez" dedi. Zaten olimpiyat oyunlarında futbol yok dedi. Yeni stadın yapılması ve bitmesi en az 2-3 yıl sürer dedi. Daha ortada net bişey yok. Ama kesin olan bişey varki Avniaker yenilenecek. Ödenek çıkmış bu hafta.
                              resim cektirdi herkesle demek, vay be ne is yapmis

sormaymisya neden arama yapiyorsunuz diye sivaslilara.
                              bence gümrükcüoglunun yaptigi reklamdan baska bisey degil

Yorum

• arkadaşlar eğer 40lıbi rakamsa mantıken 400 bindir burda neyi tartışıyonuz onuda anlamadım=) akyazıyı yapsınlar akere para akıtmasınlar artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X