kalsın... güzel olmuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5-10 tanesini restoran kafe yapta, hepsini nasil olacak
bos duracaklar cogu
yarisini pazarliyabilsek büyük para kazaniriz
bence hepsini satabilecek potansiyelede sahibiz, usta gibi baskanlan
hatta ilerde maratonun üstündeki bos alana sky box lar dösenirse sasirmam
Niyetim alt tribünü büyütebildiğim kadar büyütmek
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumu komple avmye çevirme tarzı bişeyden bahsediyorum, illa hepsinin restoran-kafe olmasına da gerek yok ama dediğimiz gibi bu yönetim en güzelini düşünecektir inşallah.
Niyetim alt tribünü büyütebildiğim kadar büyütmek
oraya avm bütün konsepti degistirir
avm yi disari yapsinlar, deniz manzarasi bos stad manzarasindan iyidir
alt tribün nekadar kücük kalirsa okadar dolu gözükecektir
bu konuda düsüncelerimiz zitmis bayagi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleplatform girisleri turnikeylen kapatildi
oraya avm bütün konsepti degistirir
avm yi disari yapsinlar, deniz manzarasi bos stad manzarasindan iyidir
alt tribün nekadar kücük kalirsa okadar dolu gözükecektir
bu konuda düsüncelerimiz zitmis bayagi
Alt tribünün eğimi düşük olduğu için basamak sayısı ne kadar artarsa o kadar güzel bir görüntü olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca yükseltilmiş prekastlar da bütünlüğe zarar veriyor, yekpare ve mümkün olduğunca geniş bir tribün daha güzel görünecektir.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, tamamen tersini düşünüyorum
Alt tribünün eğimi düşük olduğu için basamak sayısı ne kadar artarsa o kadar güzel bir görüntü olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca yükseltilmiş prekastlar da bütünlüğe zarar veriyor, yekpare ve mümkün olduğunca geniş bir tribün daha güzel görünecektir.
o hayalleri gömdüm
maddi maximum kazanc 1. hedef olmali bence
saka maka arkadaslarlan 1. sira loca yapilsa ,amerikan ve ikimisi alman stadlarinda oldugu gibi tribünler yukardan baslasa fikiri bile ürettim
örnek: avni akerde kale arkasi tribünün alti buna müsait
iyi para getirirdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dolu halini de sevmedim Ahmet, çatının alçak olması çok önemliymiş, yani zannettiğimden de çok önemliymiş, bunu anladım.
Bursa stadını görünce Akyazı kompleksi bi bitse de şimdi beğenmeyenler bi şaşırsa diyorum.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Trabzonda 3kez pespese sampiyon olup avrupada essek belki öyle tribünümüz olurdu
birkere dortmundun ünlü sari duvarinin maraton kösesinde bremen maci izlemisdim
inanilaz bir gün oldu
veya torinodaki macimizdaki yaptigimiz tribün
buffon saskin saskin dönüp bizi izliyordu
inanilmaz keyifli anlar
Avni akerde bu tür duygulari hic yasamadim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
usta başkan sosyal medyayı aktif kullanıyor fakat akyazı dan sorumlu yönetiçimizin ''zeki ÖZTÜRK'' sosyal medya hesabı yok bu forum daki ''faydalı'' bilgileri ulaştıracak başka merci yok mu arkadaşlar şu da var tabi bu saatten sonra yapılcak büyük değişiklikler stad açılışını iyice uzatır..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni biliyorsundur belki abi baştan beri tek kat olayına sıcak değilimdir hele bizim taraftarımızı düşünürsek çok kötü olurdu bu bakımdan iki kat daha iyidir.
Bursa stadını görünce Akyazı kompleksi bi bitse de şimdi beğenmeyenler bi şaşırsa diyorum.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ekran Alıntısı.JPG
ligtv.com.tr de su sıralar yapılan oylama bizim 4x4 lük timsah arena pek beğenilmemiş sanırım
Yorum
-
İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8061[/ATTACH]
ligtv.com.tr de su sıralar yapılan oylama bizim 4x4 lük timsah arena pek beğenilmemiş sanırım
ama hala bursa stadı en güzel stat diye sallar dururlar burda birileri...
Yorum
-
İlk olarak skndkrr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama hala bursa stadı en güzel stat diye sallar dururlar burda birileri...
2 yasindaki yigenimde ciziyor, cok begendi timsahi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum