Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kalsın... güzel olmuş

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5-10 tanesini restoran kafe yapta, hepsini nasil olacak
      bos duracaklar cogu

yarisini pazarliyabilsek büyük para kazaniriz
      bence hepsini satabilecek potansiyelede sahibiz, usta gibi baskanlan
      hatta ilerde maratonun üstündeki bos alana sky box lar dösenirse sasirmam
      Stadyumu komple avmye çevirme tarzı bişeyden bahsediyorum, illa hepsinin restoran-kafe olmasına da gerek yok ama dediğimiz gibi bu yönetim en güzelini düşünecektir inşallah.

Niyetim alt tribünü büyütebildiğim kadar büyütmek

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadyumu komple avmye çevirme tarzı bişeyden bahsediyorum, illa hepsinin restoran-kafe olmasına da gerek yok ama dediğimiz gibi bu yönetim en güzelini düşünecektir inşallah.

Niyetim alt tribünü büyütebildiğim kadar büyütmek
        platform girisleri turnikeylen kapatildi
        oraya avm bütün konsepti degistirir
        avm yi disari yapsinlar, deniz manzarasi bos stad manzarasindan iyidir
        alt tribün nekadar kücük kalirsa okadar dolu gözükecektir

bu konuda düsüncelerimiz zitmis bayagi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hayırdır... yarana tuz mu bastım yazdıklarımla ???
          gerçekler sadece gerçekler kafam gayet yerinde....
          isterseniz atın beni formdan ama ben yine sizin karsınızda sizin gibi geri kafalıların karşısında duracağım...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            platform girisleri turnikeylen kapatildi
            oraya avm bütün konsepti degistirir
            avm yi disari yapsinlar, deniz manzarasi bos stad manzarasindan iyidir
            alt tribün nekadar kücük kalirsa okadar dolu gözükecektir

bu konuda düsüncelerimiz zitmis bayagi
            Evet, tamamen tersini düşünüyorum

Alt tribünün eğimi düşük olduğu için basamak sayısı ne kadar artarsa o kadar güzel bir görüntü olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca yükseltilmiş prekastlar da bütünlüğe zarar veriyor, yekpare ve mümkün olduğunca geniş bir tribün daha güzel görünecektir.

Yorum

Evet, tamamen tersini düşünüyorum

Alt tribünün eğimi düşük olduğu için basamak sayısı ne kadar artarsa o kadar güzel bir görüntü olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca yükseltilmiş prekastlar da bütünlüğe zarar veriyor, yekpare ve mümkün olduğunca geniş bir tribün daha güzel görünecektir.
              ben tribünlerimizde bütünlük aramiyorum
              o hayalleri gömdüm
              maddi maximum kazanc 1. hedef olmali bence
              saka maka arkadaslarlan 1. sira loca yapilsa ,amerikan ve ikimisi alman stadlarinda oldugu gibi tribünler yukardan baslasa fikiri bile ürettim
              örnek: avni akerde kale arkasi tribünün alti buna müsait

iyi para getirirdi

Ünal Karaman

Yorum

• Yok be Selçuk, herşey de para değil

Tribünün saha ile bütünleşmesi lazım. Stamford Bridge style

Yorum

Ben dolu halini de sevmedim Ahmet, çatının alçak olması çok önemliymiş, yani zannettiğimden de çok önemliymiş, bunu anladım.
                  Beni biliyorsundur belki abi baştan beri tek kat olayına sıcak değilimdir hele bizim taraftarımızı düşünürsek çok kötü olurdu bu bakımdan iki kat daha iyidir.

Bursa stadını görünce Akyazı kompleksi bi bitse de şimdi beğenmeyenler bi şaşırsa diyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonda 3kez pespese sampiyon olup avrupada essek belki öyle tribünümüz olurdu

birkere dortmundun ünlü sari duvarinin maraton kösesinde bremen maci izlemisdim
                    inanilaz bir gün oldu
                    veya torinodaki macimizdaki yaptigimiz tribün
                    buffon saskin saskin dönüp bizi izliyordu
                    inanilmaz keyifli anlar
                    Avni akerde bu tür duygulari hic yasamadim

Ünal Karaman

Yorum

• usta başkan sosyal medyayı aktif kullanıyor fakat akyazı dan sorumlu yönetiçimizin ''zeki ÖZTÜRK'' sosyal medya hesabı yok bu forum daki ''faydalı'' bilgileri ulaştıracak başka merci yok mu arkadaşlar şu da var tabi bu saatten sonra yapılcak büyük değişiklikler stad açılışını iyice uzatır..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beni biliyorsundur belki abi baştan beri tek kat olayına sıcak değilimdir hele bizim taraftarımızı düşünürsek çok kötü olurdu bu bakımdan iki kat daha iyidir.

Bursa stadını görünce Akyazı kompleksi bi bitse de şimdi beğenmeyenler bi şaşırsa diyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Hislerime tercüman oldun hay Allah rağzı olsun senden

Yorum

• Ekran Alıntısı.JPG
                          ligtv.com.tr de su sıralar yapılan oylama bizim 4x4 lük timsah arena pek beğenilmemiş sanırım

Yorum

• Çok enteresan adamlar var,sanki güzel olursa burun kıvıracağız sanıyorlar, tek dertleri hırtlık çıkarmak.

Arkadaşım sen beğenirsin ben beğenmem, nedenleri de koyarım ortaya sen de koy geç karşıya neyin tartışmasını yaşıyorsunuz anlamıyorum...

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH=CONFIG]8061[/ATTACH]
                              ligtv.com.tr de su sıralar yapılan oylama bizim 4x4 lük timsah arena pek beğenilmemiş sanırım

ama hala bursa stadı en güzel stat diye sallar dururlar burda birileri...

Yorum

• İlk olarak skndkrr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ama hala bursa stadı en güzel stat diye sallar dururlar burda birileri...
                                ne güzel timsah kafasi var
                                2 yasindaki yigenimde ciziyor, cok begendi timsahi

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X