Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir an sandimki $ikecilerin sayfasindayim...
    sonra baktimki harbiden ordaymisim..
    yaptiginiz elestiri degil, sizinki milleti Trabzonspordan sogutma... yok yok bu zihniyette bana yer yok...
    byby gittiğin yerde şikecilere selam söyle.

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir an sandimki $ikecilerin sayfasindayim...
      sonra baktimki harbiden ordaymisim..
      yaptiginiz elestiri degil, sizinki milleti Trabzonspordan sogutma... yok yok bu zihniyette bana yer yok...
      Son şakasını yaptı...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH=CONFIG]7449[/ATTACH]

Bu ne?
        Tribün değil ki bu. Bildiğin apartman olmuş gerçekten. Hani böyle görunmeyecekti?
        Tüm localar da bu şekilde mi olacak?
        iyide 2 senedir böyleydi,sanki bugun olmuş gibi haber yaptın
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyide 2 senedir böyleydi,sanki bugun olmuş gibi haber yaptın
          Ben dün akşam gördüm valla

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben dün akşam gördüm valla
            bende 2 sene üstüne
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• En çirkin locaya sahibimiz... Ancak Türkiye'nin en iyi stadı bizim stad...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• Valla ben stadı beğeniyorum. Biterse şayet burdaki herkeste tükürdüğünü yalayacak

Yorum

• Halbuki ne hayaller ne hayaller, oralara trabzonspor spor okulu, sporcu yetiştirme merkezi, kampusu, Trabzonspor muzesi, tenis kortları basket sahalari olimpik yuzme havuzu... Trabzonsporun futbol dışında da adından soz ettirebileceği tum amator branslar kurulur bikac yila da trabzonspor trabzonSPOR olurdu.

Ama simdi hastanemiz var. Vizyon farki iste. Hastane stad arasina otogari da taşırlar Ben size soyliyim.
                  Cilgin projeler bunlar.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halbuki ne hayaller ne hayaller, oralara trabzonspor spor okulu, sporcu yetiştirme merkezi, kampusu, Trabzonspor muzesi, tenis kortları basket sahalari olimpik yuzme havuzu... Trabzonsporun futbol dışında da adından soz ettirebileceği tum amator branslar kurulur bikac yila da trabzonspor trabzonSPOR olurdu.

Ama simdi hastanemiz var. Vizyon farki iste. Hastane stad arasina otogari da taşırlar Ben size soyliyim.
                    Cilgin projeler bunlar.
                    İnan bana o deliklerinin hepsi zaten var Trabzon'da. İki kilometre geride tenis kompleksi varken burada da kort yapmak saçmalıktan başka bir şey değil. Deliklerinin hepsi dolgunun spora ayrılan bölümünde yapılabilir. Dolgunun tamamının Trabzonspor'a verileceğini düşünmek hayalcilikten başka bir şey değil.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla ben stadı beğeniyorum. Biterse şayet burdaki herkeste tükürdüğünü yalayacak
                      hic sanmiyorum, cünkü bizim ülkede yapilan stadlar söz verilen projelerle pek alakasi olmuyor, en büyük örnekler timsah arena, tt arena, konya stadi.... bizim stadin proje hali bile bukadar elestiriliyorsa, gercek halini düsünemiyorum bile.

Yorum

• Arkadaslar bilmiyorum hani yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama akyazi dolgu alanı gerçekten cok büyük hastanenin yanına bence başka birseyler daha yapılabilir diye düşünüyorum. Abartiyoruz sanki sonuçta orası akparti teşkilat baskanligi değil merkezdeki hastaneler artık belli biryere kadar müdahale edebiliyor araştırma hastanesi merkeze uzak dağın başında nerdeyse fakultede uzak İlçeler icin de düşünmek lazım .saygilar
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnan bana o deliklerinin hepsi zaten var Trabzon'da. İki kilometre geride tenis kompleksi varken burada da kort yapmak saçmalıktan başka bir şey değil. Deliklerinin hepsi dolgunun spora ayrılan bölümünde yapılabilir. Dolgunun tamamının Trabzonspor'a verileceğini düşünmek hayalcilikten başka bir şey değil.
                          Hastane de var trabzonda. Spor merkezinin tenis kortunun cogu azı olmaz, trabzonsporu tum branslariyla karşılayabilecek bir arazi varken oraya hastane yapılması normal mi sizce? Hastanenin o karmaşasının spor musabakasiyla ayni yerde yaşanmasının ne gibi bir mantigi olabilir? Ben hasta olsam istemem mesela dibimde insanlar bagiris cagiris yeri geldiğinde havaii fişekler yeri geldiğinde kavga gürültü.

İlla sağlıkla ilgili yapılsın deniyorsa oraya sporcu sağlığı egitim merkezi kurarsin turkiyede ki topcular da avrupaya gitmez. Hatta avrupanın en büyüğünü kur avrupada sakatlanan oyuncuların trabzona tedaviye geldiğini dusunsene? Avrupa olmaz da afrikadakiler gelir. Yani orayi spor merkezi yapmamak buyuk bir firsati tepmekdir.

Boyle firsatlar bi kere gelir o da bu zamana denk geldi. Hastane yapsınlar hem hastalara zulum hem taraftara zulum.
                          Ne hastalar memnun ne taraftar memnun. Kime ne yarari var akyazidaki hastanenin Ben anlamis değilim.

Avni akerin olduğu yere yapsınlar madem yetmiyor trabzondaki hastaneler.

Yorum

• [MENTION=50287]Poor[/MENTION]

Ben hastane olayına girmedim zaten, ben de oraya hastane yapılmasını anlamsız buluyorum açıkçası. Benim söylemek istediğim spor tesislerinin aşağı yukarı yeterli olduğu. Orda spor tesisi bakımından bir iki eksik bence de var, bunların en önemlisi kapalı spor salonu, keşke yapılsa ancak yapılacak gibi duruyor. Spor salonunun olmadığı bir spor kompleksi bana oldukça anlamsız geliyor. Spor tesisinin fazla olması sporun gelişmesi ve sporcu yetişmesi demek değil bence.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [MENTION=50287]Poor[/MENTION]

Ben hastane olayına girmedim zaten, ben de oraya hastane yapılmasını anlamsız buluyorum açıkçası. Benim söylemek istediğim spor tesislerinin aşağı yukarı yeterli olduğu. Orda spor tesisi bakımından bir iki eksik bence de var, bunların en önemlisi kapalı spor salonu, keşke yapılsa ancak yapılacak gibi duruyor. Spor salonunun olmadığı bir spor kompleksi bana oldukça anlamsız geliyor. Spor tesisinin fazla olması sporun gelişmesi ve sporcu yetişmesi demek değil bence.
                              Evet mesela o hastanenin yerine basket sahasi yapilabilir. Basket takimi son yillarda gayet iyi gidiyor bazi gunler basket ve futbol maclari pespese oynanıyor insanlar ikisini birden izleyebilir mesela.

Spor tesisi sporcu yetiştirmek degil ama tesis olmadan da sporcu yetistiremezsin. Oraya tesislerle birlikte okullar da acilir. Futbol okulu olur basket okulu olur hersey olur kocaman Alan.

Cok bos Alan kalcak deniyorsa da kalanini kosu parkuru yaparsın egitim alani yaparsın.

Oraya yapılacak hastanenin trabzon sehrine yada klubune hic bir katkısı olmaz. Oraya dünyaya ses getiricek duzgun bi proje yapılırdı hem trabzona deger katardi hem de trabzonspora.

Yorum

• Localarin cok olmasi cok iyidir.. Kulübün geliri artiyor.. 20liralik kale arkasi biletiyle olmuyor bu isler..
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yükleniyor...
                                X