Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herhalde Başkanlık referandumu bekleniyor. Onu da kazandırırsa artık bitirilir stad.
    Böyle 100 yılı bulur Başkanlıktan sonrada belediye seçimleri var

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle 100 yılı bulur Başkanlıktan sonrada belediye seçimleri var
      Bir belediyeyi kurtardı bir de Mv. seçimlerini bi referandum kaldı yaparlar artık herhalde.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Bir belediyeyi kurtardı bir de Mv. seçimlerini bi referandum kaldı yaparlar artık herhalde.
        Sakın şu RTE ismine verilen tepkilerden dolayı olmuş olmasın bu yavaşlık

Yorum

Herhalde Başkanlık referandumu bekleniyor. Onu da kazandırırsa artık bitirilir stad.
          Stadi bitirdikten sonra : "bak stadi yaptik, onun icin oy isitiyoruz" demek daha mantikli degil mi?

Secimle alakali olacagini sanmiyorum. Sike sürecinden dahi Trabzondan yüzde 55 altina düsmeyen bir zihniyet, stadi arka elinde tutmasi icin hic bir nedeni yok..

Biraz taraftar/insan olarak farkli perspektiflerden bakmaya özen görstermemiz lazim, yoksa hep ayni bos laflar ve iftiralar idaalarla kendimizi avuturuz
          Nefsin icin sevme

Yorum

• Zemin kendi kendine iyice otursun sonra bir kaza yaşanmasın diye bekletiyordur inşaatı, bizim deha mühendislerimiz!
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadi bitirdikten sonra : "bak stadi yaptik, onun icin oy isitiyoruz" demek daha mantikli degil mi?

Secimle alakali olacagini sanmiyorum. Sike sürecinden dahi Trabzondan yüzde 55 altina düsmeyen bir zihniyet, stadi arka elinde tutmasi icin hic bir nedeni yok..

Biraz taraftar/insan olarak farkli perspektiflerden bakmaya özen görstermemiz lazim, yoksa hep ayni bos laflar ve iftiralar idaalarla kendimizi avuturuz
              Benimki ironik bir mesajdı sadece Tabiki nedeni bu olarak görmüyorum
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Şu stadta Şampiyonlar Ligi müziği duyabilcek miyiz acaba

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu stadta Şampiyonlar Ligi müziği duyabilcek miyiz acaba

önce bi statta bordomavili formaları görelim de sonrasına bakarız
                  Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu stadta Şampiyonlar Ligi müziği duyabilcek miyiz acaba
                    İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    önce bi statta bordomavili formaları görelim de sonrasına bakarız
                    Önce bi stadı görelim de gerisine sonra bakarız..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Zihniyete bakarmısınız,resmen taraftarımızın ağzına düşmüş yok seçim geçsin yapılır diye.Seçimle alakası yoktur bence lakin diyelim oldu sen oynayacağın stada bak bırak seçimi bilmem neyi.Siyasi rantlarınızı kendinize saklayın sizin gibi zihniyete Avni Aker çok bile.

Yorum

• Giriş kısmında hakemler için panic-room yapılıyor diye yazmıştı arkadaş ancak geçici çatı makaslarını taşıması için iskele olduğu bir önceki fotoğrafta gözüküyor. Panic-room gibi saçma sapan bir detay yapılacağına inanmak istemiyorum stadlara
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Giriş kısmında hakemler için panic-room yapılıyor diye yazmıştı arkadaş ancak geçici çatı makaslarını taşıması için iskele olduğu bir önceki fotoğrafta gözüküyor. Panic-room gibi saçma sapan bir detay yapılacağına inanmak istemiyorum stadlara
                          Abi o ironiydi ya
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi o ironiydi ya
                            yapma ya keklendik mi? Mühendis adamız biz. Düz adamız. İnanırız insanlara...
                            Kimdi lö beni kekleyen
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• yahu antalyada,kayseride,konyada,mersinde seçim olmuyor mu ? neden bu seçimi bi biz bekliyoruz yapacaklarsa yapsınlar

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Giriş kısmında hakemler için panic-room yapılıyor diye yazmıştı arkadaş ancak geçici çatı makaslarını taşıması için iskele olduğu bir önceki fotoğrafta gözüküyor. Panic-room gibi saçma sapan bir detay yapılacağına inanmak istemiyorum stadlara
                                Sana tamamen katılıyorum. Bende Panik odalarına inanmıyorum, ama UEFA işte.
                                En azından design olarak fazla rahatsız etmeyecekmiş, çünkü dış cephesi taman aynalar ile kaplanacak, içeri camlar ile. Ayrıca acil durumlar için bir WC de kapsıyor. Hakemler içerde oldukları halde maçın bir saniyesini bile kaçırmıyıcaklar.

Buna benzer olacak:

Ömer

Yorum

Yükleniyor...
                                X