Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş isminin verilmesi bence de yanlış Hüseyin Avni Aker Kompleksi ..... (en çok parayı veren firma) Stadı olsun tabii ki ama Şenol Güneş efsane değildir demek abesle iştigaldir, bir Dobi Hasan, Ali Kemal, Özkan Sümer, Ahmet Suat Özyazıcı vb... isimleri neyse Şenol Güneş ismi de odur. Şenol güneş efsanemizdir ve efsanemiz olarak kalacaktır. !!
    Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Şu Stad bi yapılsın da hayırlısı ile
      sonuçta Trabzonspor'un adı ile anılacak.
      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

• Çıkış tribünlerinin üst tarafına dikkat ederseniz 4-5 basamaklık prekast standların konacağı beton kısımlar bırakılmış, şimdi olmasa da ileride mekanik sistemler oraya ilave basamak konulabilir. Stadın neresini beğenmiyor arkadaşlar ben tam anlayamadım. Bu stat için taraftar baskısı oluşturmaz deniyor. istanbul takımları harici bu stat 5.000 kişiyi geçsin kendimi ortadan ikiye bölerim.
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Senol günes paragöz biri.. Neden onun ismi verilecekmis merak ediyorum??? Ne yapti???
          Ahmet suat özyazici gibi sampiyon mu yapti??
          Yada özkan sümer gibi??
          Senol günes kendisi söyledi hic sampiyonluk görmedigini..
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çıkış tribünlerinin üst tarafına dikkat ederseniz 4-5 basamaklık prekast standların konacağı beton kısımlar bırakılmış, şimdi olmasa da ileride mekanik sistemler oraya ilave basamak konulabilir. Stadın neresini beğenmiyor arkadaşlar ben tam anlayamadım. Bu stat için taraftar baskısı oluşturmaz deniyor. istanbul takımları harici bu stat 5.000 kişiyi geçsin kendimi ortadan ikiye bölerim.
            sirasiylan
            1. stad mimarisinda , bizi simgeliyen hic bir sey yok
            mainzin projesi alindi biraz büyütülüp uygulaniyor

2. 4 tane hangar vari giris, yeni stadyumlarda bu 1-2

3. denize sifir stadyuma tribün isitmasi olmamasi (konyada bilen var, iklim farkini biliyorsunuzdur)

4. türkiyede cim sorunu bilinmesine ragmen halen hibrit cim ekme icin ok gelmemesi

5. koltuklar taraftara sorulucak denilmesine ragmen bunun yapilmamasi ve bmndeki anketin dikkate dahi alinmamasi

6. dis mimarisine biraz olsa estetik katacak ve renklerimizden olusacak bir cephe isiklandirmasi yapilmamasi, bari bu uygulamaylan biraz olsun stadda bizi simgeleyen renkler kullanilmis olurdu

ben localar ve ingiliz tribünü egimi tarafiyim, ondan eklemek istemiyorum bu noktalari
            ayrica stadin disina basit boya atilacagina ucuz bir plastik kaplamaylan duvarlar dösense san mames vari, ne maliyette büsük kayib olurdu nede estetik olarak bukadar ucuz bir görüntü sergilenirdi

deplasman tribününü ana tv kamera acisi icine planlayacak kadar ahmak toki, ayrica adamlar otobüs tünelini bilen otobüs yüksekliginden alcak yaptilar
            bunlar yikilip yeniden insa edildi simdiden

normal bir 1. kat tribün taraftarinin platforma kadar cikmasi gerektigini biliyormusunuz tuvalete gidebilmek icin

sen bu stadi yinede adam gibi pazarlasan en az ortalama 20bin oynarsin
            bunu yapacak yönetimde yok malesef

belki aralikta gelir
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Tl Ytl Tl döngüsü gibi akyazı nın ismi bir süre yeni h. avni aker olsun 2 sene sonra h. avni aker stadı olarak devam etsin.yalandan yere isim aramaya gerek yok bence bu stat ismi konusu bile başlı başına kulübü yıpratmaya yeter bu günlerde.

Yorum

• İlgili firmanın daha önceki sabıkalı inşaatlarını göz önünde bulundurduğumuzda çok geç kalınmış bir karardır diye düşünüyorum.....

ayrıca stadyumun şartnameye tam uyumlu şekilde yapıldığınada inanmıyorum....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlgili firmanın daha önceki sabıkalı inşaatlarını göz önünde bulundurduğumuzda çok geç kalınmış bir karardır diye düşünüyorum.....

ayrıca stadyumun şartnameye tam uyumlu şekilde yapıldığınada inanmıyorum....
                  abi bence firmanin bir günahi yok

isi batiran hep toki

erzurum olsun konya olsun
                  hatta bu sirket olmasaydi konya halen bitmemisdi

bence toki

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi bence firmanin bir günahi yok

isi batiran hep toki

erzurum olsun konya olsun
                    hatta bu sirket olmasaydi konya halen bitmemisdi

bence toki
                    erzurumda 10 metre derine inmeleri gerekirken 2 metre derine inmişler kazık çakarken.....

100 milyon tl zararı oldu herpimize....

korkarım bizim projedede aynısını yapacaklar.....

zaten hiç iyi şeyler duymadım

Yorum

erzurumda 10 metre derine inmeleri gerekirken 2 metre derine inmişler kazık çakarken.....

bunlar sonradan kendini aklama gayretleri
                      dogru olsa dava acilir o sirketin bütün insaatlari tedbirli durdurulur

bugün sirke yalan diyorlar dese toki bidaha ihalelere almaz

ama bu derece agir hata isledi denilen sirket halen tokinin en prestj projelerini bu sirket insa etmesi bence manidar

Ünal Karaman

Yorum

• Firma eline verilen projeyi uygulamak idare de kontrol etmekle yukumludur. Ben 10 metre yerine 2 metre kazık kısmına ınanmıyorum. TOKI de boyle bir sey olmaz. Proje yanlıs hesap uzerıne yapılmıstır denılırse ınanırım ama 10 metre kazık varken uygulamada 2 metre yapıldı kısmı ınandırıcı degıl.
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İş ve işçi güvenliğinden dolayı inşaatın durdurulması kısmına fazla takılmayın. Bir inşaatı güvenlikten dolayı durdurmak çok kolay. Geçenlerde vodafone arenada çatı ıskelesi çökmüştü. Dün harıl harıl çalışma vardı stadyumda. Sahi o işçiler ne oldu ?
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Firma eline verilen projeyi uygulamak idare de kontrol etmekle yukumludur. Ben 10 metre yerine 2 metre kazık kısmına ınanmıyorum. TOKI de boyle bir sey olmaz. Proje yanlıs hesap uzerıne yapılmıstır denılırse ınanırım ama 10 metre kazık varken uygulamada 2 metre yapıldı kısmı ınandırıcı degıl.
                            Neden yapılmasın ki.....

Sümelanın restorasyonu da bildiğin çimento ile beton ile yapıldı....

yani şartnamede böylemi yazıyordu..

burası Türkiye abi.... burada her şey olur.... olmaz diye hiç bir şey yok.....

Yorum

Neden yapılmasın ki.....

Sümelanın restorasyonu da bildiğin çimento ile beton ile yapıldı....

yani şartnamede böylemi yazıyordu..

burası Türkiye abi.... burada her şey olur.... olmaz diye hiç bir şey yok.....

Aslında ben her şey 4/4 lük yürüyor demek istemedim. Bahsedilen rakamlar üzerinden örnekledim. Yani uygunluğu 10 metre olan kazık yerine 2 metre kazık imalatı yaparsan oranın çökeceği yüksek ihtimaldir onun altına kimse girmeye cüret etmez. Yoksa işler evet maalesef ki kamuda çok kalitesiz ve uygunsuz. Malum ihale şartları ve fiyatlandırma ile yüklenici firmalar daima nereden kaliteyi düşürüp ucuza mal ederiz hesabında olacaklardır. En başından ihale aşamasında bu fiyata bu firmaya bu iş verilmemeliydi ama maalesef işte.
                              ...6 Aralık 2015...

Yorum

Dikkat ediyorum sen buraya her seferinde girip hiç bir dayanağı olmayan şeyler yazıp çizip çıkıyorsun sonrasında yazılanlara da cevap vermiyorsun. Ne biliyorsan açıkla bizde bilelim burası

kimsenin birilerine leke atıp gittiği bir yer olamaz. Kişisel yada hükümetle alakalı hesaplaşmalarınızı burada ne herhangi bir firma üzerinden nede Trabzon için bu kadar önemli projeden çıkarmaya çalışmayın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X