Anıl renktaş geçtiğimiz haftalarda bu fotoları ben de forumda paylaştım ( yıllar önce statın loca tribünü için de forumda uyarıda bulunmuştum)fakat duyarsızlık hat safhada idi. sanırım iş işten geçtikten sonra serzenişte bulunmak kimi taraftarlara daha zevkli geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep doğru yolda..
Çatının altını da kapatmışlar.
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnıl renktaş geçtiğimiz haftalarda bu fotılatı ben de forumda paylaştım ( yıllar önce statın loca tribünü için de forumda uyarıda bulunmuştum)fakat duyarsızlık hat safhada idi.sanıtım iş işten geçtikten sonra serzenişte bulunmak kimi tataftarlara daha zevkli geliyor.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep doğru yolda..
Çatının altını da kapatmışlar.
Harbi on numara yapmışlar bunu. Bizim stada yaparlarsa bunu efsane ambians olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbi on numara yapmışlar bunu. Bizim stada yaparlarsa bunu efsane ambians olur.
1-çatı düz ve alt tarafıda düz.ses direk çarpıcak hapsolucak stadta.
2-dikkat ederseniz üst katta çatı ile üst trübünün aralarda kapatılıyor.
birde stad yapısı itibariyle alt katta locları ne güzel ayırmışlar alt kat trübününden bağımsız ayrı işte ben buna loca derim.
oysa bizim stadta noylon torba gibi geçiricikler membranı stadın üstüne üst kat aralardada mutlaka boşluk bırakırlar.
nasıl adam olucak acaba bizim stad çok merak ediyorum neresine elini atsan elinde kalıyor.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 23:37.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu işlem sonradan yapılabiliyormu acaba yani şuan belki yapılmaz ama sonradan yönetime baskı yapar kapattırırız(gerçi bu yönetime zor daa..)
Kedi yolu denen (tam bilmiyorum oylemi deniyor) o yerde ışıklandırma yapacaklar büyük bir ihtimal. Oraya çekilen tesisat ses düzeni zart zurt. O!maşı zor onu tekrar cikarip yeni bir proje çizilmesi lazim..
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stadtaki ambinas bizim stadı katlar sebebine gelince.
1-çatı düz ve alt tarafıda düz.ses direk çarpıcak hapsolucak stadta.
2-dikkat ederseniz üst katta çatı ile üst trübünün aralarda kapatılıyor.
birde stad yapısı itibariyle alt katta locları ne güzel ayırmışlar alt kat trübününden bağımsız ayrı işte ben buna loca derim.
oysa bizim stadta noylon torba gibi geçiricikler membranı stadın üstüne üst kat aralardada mutlaka boşluk bırakırlar.
nasıl adam olucak acaba bizim stad çok merak ediyorum neresine elini atsan elinde kalıyor.
Ama transfer forumu için aynısını diyemeyeceğim.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbi on numara yapmışlar bunu. Bizim stada yaparlarsa bunu efsane ambians olur.
baska bir sey degil
ama membranin seffafligindan cime ulasan günes isinini sifira indirir
gs para tasaruf etmek icin catisini membran yerine metallen dösedi
simdi suni isinlandirma icin yilda 700bin avro elektrik parasi harciyorlar
iyi cim icin mecburlar buna
öncedende ayni konuyu yazdik
bunu yapmak demek yusufun maasini elektrige vermek demek
bunuda her sene tekrardan
akil kari degil
her sey göz zevkiylen ölcülmemeli
denize sifir stadda bu tür seyler daha önemliEn son selcuk tarafından düzenlendi; 03.09.2015, 07:08."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum