Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anıl renktaş geçtiğimiz haftalarda bu fotoları ben de forumda paylaştım ( yıllar önce statın loca tribünü için de forumda uyarıda bulunmuştum)fakat duyarsızlık hat safhada idi. sanırım iş işten geçtikten sonra serzenişte bulunmak kimi taraftarlara daha zevkli geliyor.
    En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 22:50.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Antep doğru yolda..
      Çatının altını da kapatmışlar.
      bu işlem sonradan yapılabiliyormu acaba yani şuan belki yapılmaz ama sonradan yönetime baskı yapar kapattırırız(gerçi bu yönetime zor daa..)
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anıl renktaş geçtiğimiz haftalarda bu fotılatı ben de forumda paylaştım ( yıllar önce statın loca tribünü için de forumda uyarıda bulunmuştum)fakat duyarsızlık hat safhada idi.sanıtım iş işten geçtikten sonra serzenişte bulunmak kimi tataftarlara daha zevkli geliyor.
        Hem atmosfer hem de estetik açıdan daha güzel duruyor kapalı olması.
        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Burada yazilanlar burada kalmasin. Yonetime ulasanlar, fikirleri de versinler. Ama bu yonetimle bir ise kalkisilir mi orasi muamma.

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          MCMLXVII

Yorum

• keske stadın yapım suresınde bı bahane ile avnı aker yıkılsaydı.
            He Trabzonspor tum anadoluda mac yapıp bir nebze hasret gıderılırdı hemde Trabzondaki millet biraz olsun takımı ozler maca gıderdı.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antep doğru yolda..
              Çatının altını da kapatmışlar.

Harbi on numara yapmışlar bunu. Bizim stada yaparlarsa bunu efsane ambians olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• ...
                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 22:50.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Harbi on numara yapmışlar bunu. Bizim stada yaparlarsa bunu efsane ambians olur.

bu stadtaki ambinas bizim stadı katlar sebebine gelince.

1-çatı düz ve alt tarafıda düz.ses direk çarpıcak hapsolucak stadta.

2-dikkat ederseniz üst katta çatı ile üst trübünün aralarda kapatılıyor.

birde stad yapısı itibariyle alt katta locları ne güzel ayırmışlar alt kat trübününden bağımsız ayrı işte ben buna loca derim.

oysa bizim stadta noylon torba gibi geçiricikler membranı stadın üstüne üst kat aralardada mutlaka boşluk bırakırlar.

nasıl adam olucak acaba bizim stad çok merak ediyorum neresine elini atsan elinde kalıyor.
                  En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 23:37.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu işlem sonradan yapılabiliyormu acaba yani şuan belki yapılmaz ama sonradan yönetime baskı yapar kapattırırız(gerçi bu yönetime zor daa..)
                    Yönetim tamam desede zor olur gibi..
                    Kedi yolu denen (tam bilmiyorum oylemi deniyor) o yerde ışıklandırma yapacaklar büyük bir ihtimal. Oraya çekilen tesisat ses düzeni zart zurt. O!maşı zor onu tekrar cikarip yeni bir proje çizilmesi lazim..

Yorum

• Konya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu stadtaki ambinas bizim stadı katlar sebebine gelince.

1-çatı düz ve alt tarafıda düz.ses direk çarpıcak hapsolucak stadta.

2-dikkat ederseniz üst katta çatı ile üst trübünün aralarda kapatılıyor.

birde stad yapısı itibariyle alt katta locları ne güzel ayırmışlar alt kat trübününden bağımsız ayrı işte ben buna loca derim.

oysa bizim stadta noylon torba gibi geçiricikler membranı stadın üstüne üst kat aralardada mutlaka boşluk bırakırlar.

nasıl adam olucak acaba bizim stad çok merak ediyorum neresine elini atsan elinde kalıyor.
                        Burada sana katılıyorum.

Ama transfer forumu için aynısını diyemeyeceğim.
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• Antep stadı tam istediğim şekil sade ama işlevsel
                          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

biraz bir göz zevki olur
                            baska bir sey degil

ama membranin seffafligindan cime ulasan günes isinini sifira indirir

gs para tasaruf etmek icin catisini membran yerine metallen dösedi
                            simdi suni isinlandirma icin yilda 700bin avro elektrik parasi harciyorlar
                            iyi cim icin mecburlar buna

öncedende ayni konuyu yazdik
                            bunu yapmak demek yusufun maasini elektrige vermek demek
                            bunuda her sene tekrardan
                            akil kari degil

her sey göz zevkiylen ölcülmemeli
                            denize sifir stadda bu tür seyler daha önemli
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 03.09.2015, 07:08.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben bu stadın yetişeceğini sanmamaya başladım.

Yorum

• Devre arasına bitirileceğini söylemişti yetkilimiz. Bir daha ki sezona yetiştirsinler ona bile kabulüm ben.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X