Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu görüntüler 4-5 gün öncesine ait arkadaşım çünkü az önce geçtim oradan orada görünen t yi geçtiler doldurdular yani proje çok hızlı ilerliyor arkadaşlar komyaonlar o kadar hızlı geliyorki sıra oluşturuyorlar hiç boş durmuyor

Yorum

• İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu görüntüler 4-5 gün öncesine ait arkadaşım çünkü az önce geçtim oradan orada görünen t yi geçtiler doldurdular yani proje çok hızlı ilerliyor arkadaşlar komyaonlar o kadar hızlı geliyorki sıra oluşturuyorlar hiç boş durmuyor
      renktas madem egctınde soyle ustten cekılmıs net fotolar alsaydın gelseydın ya ıstanbulda oldugumuz ıcın merak edıyoruz halıyle.
      https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• eger hızlı ılerlıyorsa cok ıyı ınsallah ksı sonu bıter dolgu nısanda da ıhalesı yapılır stadaın en azından stadın porojesını gorururz o zmn farklı bır heycan olacagı kesın bence cızımden anlayan bır arkadasımız ortak gourslerle bır maket yapabılırse harıka olur.
        https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• renktaşlar bu fotolar çok yakın açıdan çekilmiş. neyin nerde olduğu belli olmuyor. en azından google earth falan yokmu , genelfotoyu görseydik??

Yorum

• haber61.nete girip daha 2 gün önce çekilen 30 küsür fotoğrafa bakabilirsiniz merak edenler için söylüyorum devamlı fotoğraf demenize gerek yok 2 sayfa geride de var zaten yeni fotoğraflar..

Yorum

• yaa ben zaten haber61 e bakıyom hergün. ama tepeden çekilmiş foto yok.

Yorum

• İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu görüntüler 4-5 gün öncesine ait arkadaşım çünkü az önce geçtim oradan orada görünen t yi geçtiler doldurdular yani proje çok hızlı ilerliyor arkadaşlar komyaonlar o kadar hızlı geliyorki sıra oluşturuyorlar hiç boş durmuyor
                Evet haklisin, facebook da gördüm resimleri ve ekleyeyim dedim. Resimler 06.01.2012 tarihine ait..

Ve su anki durum:

Yorum

• En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 13.01.2012, 19:03.

Yorum

• Fotoğrafta yarısı dolmuş gibi gözükse de daha yarısına çok var.

Yorum

• samsuna bizden önce yapılır..
                      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• şu dolgu biranönce bitsede görsek. temeller atılsa bari.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fotoğrafta yarısı dolmuş gibi gözükse de daha yarısına çok var.
                          Şu an bence %35 i doldu gibi daha çok iş var ama bu aralar çok hızlı gidiyor allah bozmasın......
                          NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Yaz mevsimine nazaran çalışma hızı bence düştü. Yazın iş makinası sayısı fazlaydı, en son gördüğümde öyle eskisi gibi bir hız yok. Nedenini merak ettim..

Yorum

• https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Trabzonun adini 35. sirada söyleyip gectiler.. Istanbul basininin bizim burdan haberi bile yok..
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X