bu görüntüler 4-5 gün öncesine ait arkadaşım çünkü az önce geçtim oradan orada görünen t yi geçtiler doldurdular yani proje çok hızlı ilerliyor arkadaşlar komyaonlar o kadar hızlı geliyorki sıra oluşturuyorlar hiç boş durmuyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu görüntüler 4-5 gün öncesine ait arkadaşım çünkü az önce geçtim oradan orada görünen t yi geçtiler doldurdular yani proje çok hızlı ilerliyor arkadaşlar komyaonlar o kadar hızlı geliyorki sıra oluşturuyorlar hiç boş durmuyor
Yorum
-
eger hızlı ılerlıyorsa cok ıyı ınsallah ksı sonu bıter dolgu nısanda da ıhalesı yapılır stadaın en azından stadın porojesını gorururz o zmn farklı bır heycan olacagı kesın bence cızımden anlayan bır arkadasımız ortak gourslerle bır maket yapabılırse harıka olur.
Yorum
-
İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu görüntüler 4-5 gün öncesine ait arkadaşım çünkü az önce geçtim oradan orada görünen t yi geçtiler doldurdular yani proje çok hızlı ilerliyor arkadaşlar komyaonlar o kadar hızlı geliyorki sıra oluşturuyorlar hiç boş durmuyor
Ve su anki durum:
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğrafta yarısı dolmuş gibi gözükse de daha yarısına çok var.NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
Trabzonun adini 35. sirada söyleyip gectiler.. Istanbul basininin bizim burdan haberi bile yok..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum