Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte koltuk tarasarımı ve Gecenin final görüntüsü

İstediğim gibi oldu şimdi.

Önceki resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909

Bordonun canına kurban bee. Bordoya laf edenin dilleri çürür, gözleri yamulur, iç organları ters döner. Yavrum bordom bee.
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 12.07.2015, 04:20. Sebep: Alıntı
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Programda renk degistirme metodu yok mu? Otomatik olarak bütün #xxxxxx kodlu olan rengi, baska bir kod ile degistirme gibi?
      Photoshopta bu kolayca yapiliyor, eminim kullandiginiz 3D modelleme programinda da bu mevcuttur.
      Yani bir tik ile tüm koltuklarin rengi degisemez mi?

Olmuyorsa, caniniz sag olsun ama ben bu renk konusuna cok hassas birisiyim. Yillarca renk mevzusunu anlatmaya calisiyorum ve yine "yanlis" renkler secilmis.

Olsun, ne yapalim. Buna da sükür. Tekrardan tesekkürler.

Edit:

Karsilastirma:

Buradaki resim oyun içi görüntü ve gece bana attığın kapalı hava ve gerçek oyun ile gerçeği bir tuttun galiba

Yorum

Buradaki resim oyun içi görüntü ve gece bana attığın kapalı hava ve gerçek oyun ile gerçeği bir tuttun galiba
        Gercegi bir tutup tutmamam önemli degil. Dogru tonu yakalayamamissin, bu acikca görülüyor.

Ha, diyebilirsin, sizin kulüp cok mu tutturuyor da, ben tutturamadim. O ayri mesele.

Tekrar etmek gerekirse, stadyum süper olmus ve begenmeme gibi bir durum söz konusu degil.

Ama renkler olmamis, bu elestiriye acik olman lazim. West Ham'in bir stadina bak, bir de senin verdigin görüntülere. Mavi söp sönük bir mavi, bordo ise biraz pembeye kacan bir bordo, yani acik olmus.

Gerceginde yok söyle olur, yok böyle olur degil mesele. Ayrica senin verdigin renkler solduktan sonra da benim verdigim örnek gibi asla olmaz, daha sönük kalirlar. Halbuki bordosu ve mavisi canli olmalidir.
        En son cerasus tarafından düzenlendi; 12.07.2015, 04:37.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bordonun canına kurban bee. Bordoya laf edenin dilleri çürür, gözleri yamulur, iç organları ters döner. Yavrum bordom bee.
          Bordo gercekten harika hele westham bordosu murdum gibi yazilar mavi mis

Yorum

• Kale arkalari kavisli olmuyor mu normalde?
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• wow...10 numara 5 yildiz + muhtesem olmus..

Eren gardasum cok istedigim bisey var.. onu yapmazsan icime oturur vallah. Su merdivenlerin basamaklarin ucuna neon mavisi yapabilirmisin.. stada hava katacagindan eminim.. ayriyeten o loca bölümündeki köseleri maviylen birlestirebilirmisin.. bi baska eksikde o kapilar, onlari bir türlü gizlemeni istiyorum sende. Bu boyaylan olur veya örtüylen. Sen daha iyisini biliyorsundur ama.. ve son olarakta o bordunun tonu cok acik.. birazda koyu olmasi gerekiyor.. hersey icin cok sagol samsunlu
              En son Buğra Çora tarafından düzenlendi; 12.07.2015, 06:16.
              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Bunun gibi bir neon mavisi
                !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Bi bitse de rahat etsek.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bu sezona yetişmez.
                    Çok iyimser olmamak gerek.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

harika olmus
                      ellerine saglik
                      bilmiyorum bittimi diye , ama hakkini helal et
                      Super gorunuyor ins buna cok benzer bir sey cikar ortaya bitince.

Yorum

• Şu betonarmeyi de boyasalar koltukların rengine keşke koltukları takmadan önce.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İşte koltuk tarasarımı ve Gecenin final görüntüsü

İstediğim gibi oldu şimdi.

Önceki resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909
                          Ellerine sağlık çok iyi olmuş..
                          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• arkadaşlar çizimlerde basamak sayısı üst katın fazla değil mi?

Yorum

• İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar çizimlerde basamak sayısı üst katın fazla değil mi?
                              26 sıra var görebildiğim kadarıyla .

Yorum

• Umarım şu dışardaki kırmızı öylesine bir boyadır.
                                Umarım basamaklar o renge boyanmaz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X