Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Acaba Iho'yu da Masonlar alir mi arasina. Ordan da güzel para koparabiliriz. Nevzat basgan icinde Mason diyolardi zaten
    Valla benim ismim de İbrahim, onu kabul etmezseler ben talibim. Gece tapınağa girerim gündüz namaz kılar dengelerim. Ama iyi de hizmet ederim kulübe.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• [IMG][/IMG]

akyazı stadı böyle olmalı bence çevresi ve stad ...

Yorum

• İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [IMG][/IMG]

akyazı stadı böyle olmalı bence çevresi ve stad ...
        Basligin gelmis gecmis en güzel önerisi.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basligin gelmis gecmis en güzel önerisi.
          gerçekmi dalgamı

Yorum

gerçekmi dalgamı
            Gercek gercek rahat ol.

Hatta karsi tepeleri de kurtarsalar keske, yavas yavas mantar gibi gece kondular dikilmeye basladi.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gercek gercek rahat ol.

Hatta karsi tepeleri de kurtarsalar keske, yavas yavas mantar gibi gece kondular dikilmeye basladi.
              oranın kaderi belli villa veya toki ev yapar

Yorum

• Oldu olacak 5-10 tane de inek koyalım çayır çimen içine?

Hayvanlar otlar falan...

Bildiğin meraya çevirmişsin koca araziyi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oldu olacak 5-10 tane de inek koyalım çayır çimen içine?

Hayvanlar otlar falan...

hahahahahahahaaa

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oldu olacak 5-10 tane de inek koyalım çayır çimen içine?

Hayvanlar otlar falan...

stadın çeresini demek istedim tamamını demedim nasılda atlıyonuz hemen

Yorum

Uğur Mehmet'te çevresinden bahsediyor zaten
                      Yeşillik olur ama bu senin yaptığın gibi düz bir şekilde olmaz planlı bir Peyzaj çalışmasıyla olur. Çok güzel bir ağaçlandırma, yürüyüş yolları, küçük süs havuzları vs. bir bütün halinde olursa güzel olur. Yeşil yaparsan Mehmet'te mera örneği verir böyle, haksız da sayılmaz yani

Yorum

* Atlarlar kardeşim atlarlar, onlar ellerinde piposu masasında kahvesi kitap okuyan çok entel insanlardır. Onlar herşeyi bilir, stadın etrafına yeşil çim fotoşop yapılmayacağınıda bilirler. Sen beğenmezsen nankör olursun mesela, beğeneceksin illa
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğur Mehmet'te çevresinden bahsediyor zaten
                          Yeşillik olur ama bu senin yaptığın gibi düz bir şekilde olmaz planlı bir Peyzaj çalışmasıyla olur. Çok güzel bir ağaçlandırma, yürüyüş yolları, küçük süs havuzları vs. bir bütün halinde olursa güzel olur. Yeşil yaparsan Mehmet'te mera örneği verir böyle, haksız da sayılmaz yani
                          ya aslında daha neler eklenebilr diye fikir isticekdim havuz lar yürüyüş yolları falan filan

Yorum

ya aslında daha neler eklenebilr diye fikir isticekdim havuz lar yürüyüş yolları falan filan
                            Belirtmen lazım resmi koyup bu şekilde olsun dersen mera yakıştırması alması doğal Uğur. Sonrada bazı arkadaşlar ajitasyon yapmak için atlarlar böyle
                            Neler yapılabilir ?
                            Mesela ben o alana küçükte olsa bu şekilde bir ışık görseli sunan bir havuzun olmasını isterdim.

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 18.06.2015, 11:39.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belirtmen lazım resmi koyup bu şekilde olsun dersen mera yakıştırması alması doğal Uğur. Sonrada bazı arkadaşlar ajitasyon yapmak için atlarlar böyle
                              Neler yapılabilir ?
                              Mesela ben o alana küçükte olsa bu şekilde bir ışık görseli sunan bir havuzun olmasını isterdim.

bordo mavi renklendirlimeli hemde geceleri güzel gözükür

Yorum

bordo mavi renklendirlimeli hemde geceleri güzel gözükür
                                Yani insanları bu şekilde o alana çekersin ölü bir alan yerine canlı bir alan olur diye düşünüyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X