Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benimde mesajlarım silinmiş. Ama ben Fatih'i eleştirmedim ki? Fatih ne yapsın. Çoğu zaten Fatih'i eleştirmedi, kuralı eleştirdi.

Yönetmek, denetlemek zordur. Vaktinizi harcıyorsunuz yoruluyorsunuz. Ama iki yıldır forumdayım, halen hangi şartlarda mesajlar silinir, ne zaman 'temizlik' olur anlamış değilim. Ciddi rahatsızlık veren bir durum.

Benim gözlemlediğim kadarıyla bazen konu ile alakası olmayan mesajlar/şakalar silinmiyor, benzer mesajlar siliniyor. Bu ince sınır nerde göremedim, neye göre karar veriliyor anlamadım gitti.
    Sorun espri yapılması kural değil

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorun espri yapılması kural değil
      Alıntıladığın yazıda yanlışlıka senin adını kullandım. Umarım ne demek istediğim anlaşılımıştır.

Artık şaka maka yok.
      Ömer

Yorum

• yanlız çizimler çok iyi gerçekten. alt kat eğimi ve diğer tüm detaylar projedeki gibi.. paylaşıma devam eder umarım.

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alıntıladığın yazıda yanlışlıka senin adını kullandım. Umarım ne demek istediğim anlaşılımıştır.

Artık şaka maka yok.
          Bence de şaka olmasın sonra forum ne olur mazallah bütün ciddiyetini kaybeder!!

Yorum

Espri yapmakta mı bu foruma aykırı kural yoksa ?
            İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence de şaka olmasın sonra forum ne olur mazallah bütün ciddiyetini kaybeder!!
            O kadar kolay geliyor ki oturduğunuz yerden bu forumu yönetmek.

Gerçekten talip olan varsa FY yapabiliriz. Merak ederim göstereceğiniz performansları.
            En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 14:31.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Arkadaşın biri -neredeyse herkesi memnun edecek- bir paylaşım yapmak üzere üye oluyor, saniyesinde cezayı yiyor. Aynı tipte yazan (aynı üyelik olabilir, olmayabilir) 5 kişi transfer forumunu 2 haftadır oyuncak etmiş, kimse bir açıklama yapmıyor.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gerçekten talip olan varsa FY yapabiliriz. Merak ederim göstereceğiniz performansları.
                Kusura bakma admin ben bu durumda üyelerin esprilerine hayır diyemem forumun düzeni bozulur sonra !!
                Burada yapılan esprilerin üyelerin birbirleriyle şakalaşmasının hala daha nasıl bir sorun teşkil ettiğini çözemedim açıkçası.
                Bu dediğin, esprilere kim gülecek sözünün mantıklı bir izahı varmıdır. ?
                Benim düşüncemde tek kelimelik izahı mevcut ben sizin izahınızı merak ediyorum.
                Sizin izahınız nedir bu kelimeyi bir yönetici neden kullanır merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu okuyunca aklıma şu cümle geldi:

"o kadar kolay geliyor ki oturduğunuz yerden bu kulübü yönetmek."

hani yönetimin attığı her adımı eleştiriyorsunuz, demediğinizi bırakmıyorsunuz, "böyle yönetim mi olur? bunlar işi bilmiyor acil istifa" diyorsunuz, "yönetime yönelik eleştiriler" başlığında her gün kulübü kurtarıyorsunuz ya... demem o ki iho da zamanında dışardan atıp tutuyordu, şimdi her atıp-tuttuğunu bir bir yapıyor, laflarını yiyor. şimdi forumda bu yönetimin ne takımı-davayı satmadığı kaldı, ne hainliği kaldı, ne cahilliği kaldı, daha öteye gidip hakaretler edildi defalarca. "hala iho'yu destekleyen ... ler var" akımı da hala devam ediyor.

neyse amacım tartışmak filan değil, bu vesileyle tepkimi dile getirmek istedim madem konu saptı. her şey dışardan göründüğü kadar kolay değilmiş demek ki.
                  En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 15:14.
                  #

Yorum

• aslında biraz düşündüm ve yabancı takım tutan taraftar kesinlikle bmn ye üye olamaması lazım.

ayrıca o gs li arkadaşa teşekkürler ama neden böyle bir iyilik yapıyor sizce.?

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aslında biraz düşündüm ve yabancı takım tutan taraftar kesinlikle bmn ye üye olamaması lazım.

ayrıca o gs li arkadaşa teşekkürler ama neden böyle bir iyilik yapıyor sizce.?
                      Neden o böyle bir iyilik yapıyor sence ?
                      Mantığın gerçekten takdire şayan.

Yorum

aynen öyle iyilik yapmanın illa bir nedeni olmamalı bence

Yorum

kendi reklamı için tabiki düşünsene you tubeye koydumu akyazı çizimlerini kaç kişi izler.

ayırca samsunla bizi kıyaslaması niyetini belli etti .ben olsam direk çizerdim.

Yorum

kendi reklamı için tabiki düşünsene you tubeye koydumu akyazı çizimlerini kaç kişi izler.

suscaktım ama senin gibi takım düşmanları oldukça futbol ilerlemez. reklam filan değil haberiniz olsun diye. bak v.arenayı çizdim beşiktaş forumlarının haberi yok fifa 16 içi görüntü sanıp sevindi zavallılar. sizde aynı duruma düşmeyin diye ve sizin başkan Hacıosmanoğlu sevdiğim birisidir. Özellikle azizeye giydirmelerini çok severim. iyilikten karşılık beklenseydi, iyilik olmazdı.

Yorum

Ronin buraya kendi isteğiyle gelmedi anlayabiliyormusun bu durumu ?
                              Rica edildi kendisi de geldi !!

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                suscaktım ama senin gibi takım düşmanları oldukça futbol ilerlemez. reklam filan değil haberiniz olsun diye. bak v.arenayı çizdim beşiktaş forumlarının haberi yok fifa 16 içi görüntü sanıp sevindi zavallılar. sizde aynı duruma düşmeyin diye ve sizin başkan Hacıosmanoğlu sevdiğim birisidir. Özellikle azizeye giydirmelerini çok severim. iyilikten karşılık beklenseydi, iyilik olmazdı.
                                ronini siz en iyisi dikkate almayin

kendisi biraz camciya giren fil gibidir, istemeden bilmeden anlamadan herseyi eline yüzüne bulastirir

ins. ciziminiz yakin zamanda biter sabirsizlikla bekliyoruz
                                simdiden tsk ederiz
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X