Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar mebran çatı konusunu bir çok arkadasimiz kendine göre yorumlamis.Isme bakarsan konya, proje resmine bakarsan mersin gibi algilanabiliyor.Fakat bunun çözümü burada birbirimizi kırarak (Anlamiyorsun, Asıl sen anlamiyorsun gibisinden) cozulmez.Bence twter ve instegrami olan arkadaslar şantiye şefi ismali beye veya erol ağaoğlu na bi sorsun bakalım ne cevap verecekler. ( sorutadimizin çatısı mersin de kullanilan mebrandan mı olacak ve bir butun olarakmi giiydirilecek.Yoksa konya stadında kullanilan mebrandan mı olacak ve parça parça mi giydirilecek.) Bakalım ne cevap verecekler.Konya stadına bakarsaniz stadin kaplamasinda kısım kısım (ışık ve hava alsın diyeymiş) şeffaf mebran kullanıldı. Hatta konya taraftari tepki gösterdi görselliği bozuyor diye. ( ilk baslarda kahve-sarimtirak arası gozukuudu.Sonradan beyazlasma özelliği varmış.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stat isiklandirmasinin ucgen illumunati seklinden cikip adam gibi cati altindan aydinlatilacak olmasina cok sevindim.. bu bir stat olimpiyat stadi bilmem ne degil..
      Ne Iluminatisi Allah askina,olimpiyat stadi stat degil miymis bunu simdi ogreniyorum
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Şöyle bir bilgi buldum. Tip tip teflon membranlar. Yarı saydamlıkları %8 ile %34 arasında değişiyor
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar mebran çatı konusunu bir çok arkadasimiz kendine göre yorumlamis.Isme bakarsan konya, proje resmine bakarsan mersin gibi algilanabiliyor.Fakat bunun çözümü burada birbirimizi kırarak (Anlamiyorsun, Asıl sen anlamiyorsun gibisinden) cozulmez.Bence twter ve instegrami olan arkadaslar şantiye şefi ismali beye veya erol ağaoğlu na bi sorsun bakalım ne cevap verecekler. ( sorutadimizin çatısı mersin de kullanilan mebrandan mı olacak ve bir butun olarakmi giiydirilecek.Yoksa konya stadında kullanilan mebrandan mı olacak ve parça parça mi giydirilecek.) Bakalım ne cevap verecekler.Konya stadına bakarsaniz stadin kaplamasinda kısım kısım (ışık ve hava alsın diyeymiş) şeffaf mebran kullanıldı. Hatta konya taraftari tepki gösterdi görselliği bozuyor diye. ( ilk baslarda kahve-sarimtirak arası gozukuudu.Sonradan beyazlasma özelliği varmış.
          daha önce soruldu ve cevabı alında. konya stadı gibi tek tek giydirilecek ve malzeme görüntüsü ile kalitesi de konya gibi olacak..

Yorum

• arkadaşlar biraz mantıklı olun düzmantık kurarak membran işini çözebilirsiniz
            1 - mersin gibi olmayacak saçmalamayın
            2 - konyanınki gibi de olmayacal(kısmen) konya stadında parça parça yerleştirilen membranın bazıları şeffaf bir renkti taraftar tepkisini çekmişti hatta o şekilde olmasının nedeni ışığı geçirmesi gün ışığını. sanırım bizim membran komple bundan olacak gün ışığını geçiren. ama bu bir sorun değiş bu bir özellik şeffaf memranı eleştiren konyalılar sonrada beyaza dönüştüğünü öğrenince özür dilemişlerdi zira baya sıkıntı çıkarmışlardı firmaya. bizimkide böyle olacak fark komple şeffaf membran olması
            Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İyi haber, revize edilen projede kırmızı duvar yokmuş.
              Kötü haber, kale arkasının 2. katında eğim görülenin aksine o kadar da dik değilmiş. 5-6 derece fark ediyormuş sadece.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Membran gün ışığını geçiren bir maddedir.

Her türü geçirir mi bilmiyorum ama bu özelliği de bilinen bir özelliğidir.
                Kardeşim ''Maestro'' isimli arkadaş Mersin Stadyumu gibi ''Tül'' şeklinde olacağını iddia etti...

Ben de öyle olmayacağını izah ettim.

İlla ki ışık geçirecektir ama öyle tül falan değil, arkasını gösteren şeffaf bir şekilde olmayacak...

Bknz. Örnek; Konyaspor Stadyumu...

Aynı madde ile bizim stadyum kaplanacak...

Hani uzatmaya lüzum yok bu meseleyi.

Yorum

• Bu gökhan beyin paylaşacağı önemli bilgi hafif laylı sistem olabilir mi?

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Dış cepheyi normal Beton veya camdan yapsalar olmuyordu sanki. Membranı çatıda yap ışık geçirsin tamam, ama dış cepheyi komple membranla kapatmak nedir yahu? Bana göre basite kaçmaktır bu yapılan.

Podyumdan çıkıp stadyuma o üçgen boşluklardan birinden girdiğinizi bi hayal edin. Yukarı bakıyorsunuz bembeyaz bir ışık görüyorsunuz, dört bir yandan püfür püfür esiyor. Evden stadyuma, Avni Aker cehennemine gidiyorum diye çıkıyorsun geldiğin yer piknik çadırı gibi. Trabzonsporun büyüklüğüne yakışır devasa bir şey beklerken şapkadan bu çıktı.

Gesendet.
                    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 29.05.2014, 22:20.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Burada yok illimunati degilmis yok kirmizi duvarmis oyleymis boyleymis diyenlerin kaci mail yoluyla erol agaogluyla kaci santiye sefiyle birebir soru soru cevap aliyor.. Bol kepceden atiyor bazilari.. Ben bilmem kac bin mil oteden hergun soru soruyorum.. Burada kirmizi duvar olmucakmis, asma kat yapilacakmis, vip kati alt katin ustunu ortecekmis gibi sorularin cevaplarinin nerdeyse tamami benim sordugum ve arkadaslarin instagramdan copy paste yaptigi cevaplar.. Kullanici adim uguraltunbas61 instagram.. Marifet diye demiyorum ama azicikda siz soru sorun..
                      u will need justice at the end..

Yorum

Burada yok illimunati degilmis yok kirmizi duvarmis oyleymis boyleymis diyenlerin kaci mail yoluyla erol agaogluyla kaci santiye sefiyle birebir soru soru cevap aliyor.. Bol kepceden atiyor bazilari.. Ben bilmem kac bin mil oteden hergun soru soruyorum.. Burada kirmizi duvar olmucakmis, asma kat yapilacakmis, vip kati alt katin ustunu ortecekmis gibi sorularin cevaplarinin nerdeyse tamami benim sordugum ve arkadaslarin instagramdan copy paste yaptigi cevaplar.. Kullanici adim uguraltunbas61 instagram.. Marifet diye demiyorum ama azicikda siz soru sorun..
                        Anlamadım ama beni kastettiysen instagram hesabım yok. İnstagram'dan buraya copy-paste yapmanın nesi suç oldu anlamadım..
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlamadım ama beni kastettiysen instagram hesabım yok. İnstagram'dan buraya copy-paste yapmanın nesi suç oldu anlamadım..
                          Ben suc falan demiyorum arkadasim. Diyorumki burada bol kepceden stadin herbiseyine laf eden arkadaslar isin asil kaynagindan bilgileri alip paylassar daha faydali olur.. Ben o sorulari hepimiz icin soruyorum.. Bakiyorumda santiye sefine soru sorab 3 5 farkli kisi var.. Bir fenere bir gs ye stat yapilsaydi o santiye sefinin evine kadar giderlerdi bundan cok eminim. Santiye sefinin stat yapilmadan once 150 followers i vardi simdi 350.. Yani 200 kisi anca merak salmista bu adami takip ediyor onlarinda 180 i sadece resimlere bakmak 15 i begenmek 5 ide soru sormakla gorevli.. Biride ben.. Neyse bosa nefesimi tuketiyorum
                          u will need justice at the end..

Yorum

Ben suc falan demiyorum arkadasim. Diyorumki burada bol kepceden stadin herbiseyine laf eden arkadaslar isin asil kaynagindan bilgileri alip paylassar daha faydali olur.. Ben o sorulari hepimiz icin soruyorum.. Bakiyorumda santiye sefine soru sorab 3 5 farkli kisi var.. Bir fenere bir gs ye stat yapilsaydi o santiye sefinin evine kadar giderlerdi bundan cok eminim. Santiye sefinin stat yapilmadan once 150 followers i vardi simdi 350.. Yani 200 kisi anca merak salmista bu adami takip ediyor onlarinda 180 i sadece resimlere bakmak 15 i begenmek 5 ide soru sormakla gorevli.. Biride ben.. Neyse bosa nefesimi tuketiyorum
                            haklısın da zaten burada sürekli stadı kötüleyenler ve ya beğenmeyenler belli. bu da kendi görüşleri. gerçi buradaki özellikle bazıları aşırı derecede hem yalan konuşuyor iftira atıyor hem de yalan bilgilerle diğer kişilerin aklını karıştırmaya çalışıyor.. ben de sürekli erol beyle ve ya şefle konuşmaya çalışıyorum çoğu sefer akyazıdan geçerken stadın son durumu hakkında bişeler söylüyorum ancak bunu herkesten yapmayı beklememek lazım. hele bazılarından hiç. onların hayattaki görevleri zaten bu..

Yorum

• havadan çok güzel görünüyor konya stadı. bizim ki de böyle görünse benim için kafi..
                              En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 23:50.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.politek.com.tr/urunler/en...am-membranlar/

Şöyle bir bilgi buldum. Tip tip teflon membranlar. Yarı saydamlıkları %8 ile %34 arasında değişiyor
                                O zaman bizimkinin % 34 olmamasi icin dua etmemiz lazim.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Çalışıyor...
                                X