Baba loca tamam da meze de sorun var sanki
Viskinin yanında sadece sigara ve soda olsaydı bundan daha karizma olurdu ama adam ne yapmış elma doğramış, heralde üstüne pul biber atmış cips var,ne alaka ise zengincilik oynayım demiş kivi-muz sarmış,kınıyorum ben bu Adanalı gardaşımı
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Şu bizim stadı beğenmeyip de başka stadları gelip burda övenler ağır zevksizler bence,ciddi estetik yoksunları.
Adamların stadtan anladıkları da dışardan nasıl göründüğü ki tam komedi.
Arkadaşım sizin meslekler nedir çok merak ettim. Ayrıca görüş belirtirken sizden cevaz mı alacam? Kimsiniz siz?
Yazdıklarımı tam okumadan kafanıza göre konuşuyosunuz anca. Benim bahsettiğim şey dıştan görünüş. Bizim stadyumun için diğerlerinden çok daha iyi bir iki tanesi hariç.
Mimar falansanız bileyim de ona göre konuşayım. Şahsen ben mühendislik öğrencisiyim.
Kişilerin görüşlerine saygılı olmayı öğreneceksiniz. Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil.
Baba loca tamam da meze de sorun var sanki
Viskinin yanında sadece sigara ve soda olsaydı bundan daha karizma olurdu ama adam ne yapmış elma doğramış, heralde üstüne pul biber atmış cips var,ne alaka ise zengincilik oynayım demiş kivi-muz sarmış,kınıyorum ben bu Adanalı gardaşımı
chivasin cikolata kral mezesidir haklisin abi
kiwi cips hic gitmez
iyi yakaladin
En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 11:08.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Akyazıda toprak kayması olduğundan yol kapalı şuan.
Can kaybı olmaması sevindirici,şimdiden olması da sevindirici,
çünkü böyle bir şey olmasa o şekilde geçiştirilecekti,ilerde belki daha büyük facialara sebep olunacaktı,şimdi hiç olmazsa önlem alırlar belki.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Can kaybı olmaması sevindirici,şimdiden olması da sevindirici,
çünkü böyle bir şey olmasa o şekilde geçiştirilecekti,ilerde belki daha büyük facialara sebep olunacaktı,şimdi hiç olmazsa önlem alırlar belki.
Abicim, 24 senelik Trabzonluyum kendimi bildim bileli orası heyelan bölgesi. Arkası zaten sera gölü malum. 91 selinde heyelan bölgeleri ilan edilmişti bazı yerler bu yerlere geçen seçim öncesi yapı kullanım ruhsat vs çıkarıp ev dikenler oldu gayet normal bu bölgelere ev yapmak.
Yorum