Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• loca dediğin böyle olur..adanademirspor locası
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hangi yol ? akyazida derken stadin olduu yer mi ?
      Evet stadın hemen yanı.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stadın koltuk rengini halka soracaklarmış...

Tavan da haziran diyorlar

bakalım
        koltuklarin oylamasini yaptik bile
        tokide kabul ederse ilk 3 secenekden biri uygulanacakmis
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

loca dediğin böyle olur..adanademirspor locası
          Baba loca tamam da meze de sorun var sanki
          Viskinin yanında sadece sigara ve soda olsaydı bundan daha karizma olurdu ama adam ne yapmış elma doğramış, heralde üstüne pul biber atmış cips var,ne alaka ise zengincilik oynayım demiş kivi-muz sarmış,kınıyorum ben bu Adanalı gardaşımı
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Cem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın basit modellemesini yaptım. Zaten biliniyor stadın mimarisi. Zaman olursa daga gerçekçi bir versiyonunu yapacağım.
            Ne zaman olursa mı. işin ne yapacaksın.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlginç
              İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ronin ruhu yaşıyor,şavaşıyor.

Şu bizim stadı beğenmeyip de başka stadları gelip burda övenler ağır zevksizler bence,ciddi estetik yoksunları.

Adamların stadtan anladıkları da dışardan nasıl göründüğü ki tam komedi.
              Arkadaşım sizin meslekler nedir çok merak ettim. Ayrıca görüş belirtirken sizden cevaz mı alacam? Kimsiniz siz?

Yazdıklarımı tam okumadan kafanıza göre konuşuyosunuz anca. Benim bahsettiğim şey dıştan görünüş. Bizim stadyumun için diğerlerinden çok daha iyi bir iki tanesi hariç.

Mimar falansanız bileyim de ona göre konuşayım. Şahsen ben mühendislik öğrencisiyim.

Kişilerin görüşlerine saygılı olmayı öğreneceksiniz. Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil.
              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baba loca tamam da meze de sorun var sanki
                Viskinin yanında sadece sigara ve soda olsaydı bundan daha karizma olurdu ama adam ne yapmış elma doğramış, heralde üstüne pul biber atmış cips var,ne alaka ise zengincilik oynayım demiş kivi-muz sarmış,kınıyorum ben bu Adanalı gardaşımı
                chivasin cikolata kral mezesidir haklisin abi
                kiwi cips hic gitmez
                iyi yakaladin
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 11:08.

Ünal Karaman

Yorum

• 6 ay sonrada o villalar asagi gelir, tam temiz olur, acaba kimin villalari onlar acaba ???
                  u will need justice at the end..

Yorum

tam benim loca
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akyazıda toprak kayması olduğundan yol kapalı şuan.
                      Can kaybı olmaması sevindirici,şimdiden olması da sevindirici,
                      çünkü böyle bir şey olmasa o şekilde geçiştirilecekti,ilerde belki daha büyük facialara sebep olunacaktı,şimdi hiç olmazsa önlem alırlar belki.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        chivasin cikolata kral mezesidir haklisin abi
                        kiwi cips hic gitmez
                        iyi yakaladin
                        Yakalamam mı yaa,uzun yıllar ilk 11 oynadım o lig de,
                        şükür 9 sene oldu jübile yapalı.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Can kaybı olmaması sevindirici,şimdiden olması da sevindirici,
                          çünkü böyle bir şey olmasa o şekilde geçiştirilecekti,ilerde belki daha büyük facialara sebep olunacaktı,şimdi hiç olmazsa önlem alırlar belki.
                          Abicim, 24 senelik Trabzonluyum kendimi bildim bileli orası heyelan bölgesi. Arkası zaten sera gölü malum. 91 selinde heyelan bölgeleri ilan edilmişti bazı yerler bu yerlere geçen seçim öncesi yapı kullanım ruhsat vs çıkarıp ev dikenler oldu gayet normal bu bölgelere ev yapmak.

Yorum

Sarıkız elma varsa alıyım, buzlu viski bizi aşar

Yorum

• Konuşuyoruz konuşuyoruz ama kimse dinlemiyor.....

kimse umursamıyor...

Akyazı'da dün ufak bir göcük oldu....

Araç kuyruğu hiç abartmadan söylüyorum Akçaabata kadar uzandı.....

Maç günleri binlerce aracın buraya girmesi çıkması hep sorun olucak...

Düşünün binlerce aracın olduğu yerde kazalarda kaçınılmazdır....

Bir kaza oluca hem stadyuma giriş çıkışlar hemde devlet karayolu felç olucaktır.....

Oraya yapılan tünellerin ve döner kavşaklarında çok etkili olacağını zannetmiyorum....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konuşuyoruz konuşuyoruz ama kimse dinlemiyor.....

kimse umursamıyor...

Akyazı'da dün ufak bir göcük oldu....

Araç kuyruğu hiç abartmadan söylüyorum Akçaabata kadar uzandı.....

Maç günleri binlerce aracın buraya girmesi çıkması hep sorun olucak...

Düşünün binlerce aracın olduğu yerde kazalarda kaçınılmazdır....

Bir kaza oluca hem stadyuma giriş çıkışlar hemde devlet karayolu felç olucaktır.....

Oraya yapılan tünellerin ve döner kavşaklarında çok etkili olacağını zannetmiyorum....
                                kampüs stad arasi metro büs kurtarirmi ne dersin
                                hafif rayli sisteme yarin baslasan en az 5 yil sürer tam kapasite calismasi
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 12:40.

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X