Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    üyelerde cogunlugun istegi oldugu belli
    forum yöneticilerinin cogu senin gibi düsündügünü düsünüyorum, en azindan takip ettiklerim

Türk olacaksa bencede tek aday, ama halen luceye inaniyorum
    hadi inş. luce gelirde biter bu sıkıntı

Yorum

BMN ‏@bordomavinet 1 Std.Vor 1 Stunde
      BMN bugün Muharrem Usta ile buluşuyor.. Görüşmenin detayları yarın http://BordoMavi.Net anasayfasında olacak...

umarim stad hakkinda her sey sorulur ve bütün istekler tek tek iletilir

Trabzon disi kombinelerde 1461 ve basketbolunda olmasi güzel olurdu, yani kombine kombineler
      ve buna göre uyarlanmis fikstürler
      Periscope tan niye canlı yayın yapmıyorlar ki,

forum yöneticileri?
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İktidar partisi Ak Parti'nin Trabzon'da verdiği sözleri tutmadığını ifade eden Pekşen, Akyazı stadının da sezon açılışına yetişmeyeceğini bunun koca bir yalan olduğunu ifade etti.

İşte Pekşen'in o sözleri;

''Haziran ayında Akyazı'daki stadı açacağız dediler. 1 ay var. Ben diyorum ki şimdi özür sırası sende. O gün bir Milletvekili çıkmış ''Haziran ayında Akyazı açılmazsa Haluk bey bizden özür dileyecek mi?'' demişti, ''Evet dileyeceğim'' demiştim. Nedir durum? Bunlar bu stadı sezon açılışına yetiştirsinler yine özür dileyeceğim. Bunların yalandan başka üretme meziyetleri hiçbir alanda yok. Şurada Trabzon'a yapacakları 14 yıllık iktidarlarında tırışkadan bir stadı hala yapmadılar. Bu sezona yetişeceğine dair de umudum yok, sizin var mı bilmiyorum. Koca bir yalan daha...''

Kaynak:Tayfahaber

Yorum

• herkezin stadı bir bir bitiyor bizimki pire kadar ilerliyor bu işte bi tezat var bi seçim daha gördürme derdindeler heralde !!

Yorum

• Kombineler ne zaman satışa çıkacak acaba?

Yorum

BMN ‏@bordomavinet 1 Std.Vor 1 Stunde
              BMN bugün Muharrem Usta ile buluşuyor.. Görüşmenin detayları yarın http://BordoMavi.Net anasayfasında olacak...

umarim stad hakkinda her sey sorulur ve bütün istekler tek tek iletilir

Trabzon disi kombinelerde 1461 ve basketbolunda olmasi güzel olurdu, yani kombine kombineler
              ve buna göre uyarlanmis fikstürler
              Benim de selamımı söylerseniz sevinirim
              ondan tek istediğim bize bakmasın(stad konusu hariç,onu da aklı başında taraftarları dinlesin hepimizi değil)panik ile iş yapmasın,
              şartlar ne kadar zorlaşsa da kafasındaki plan dahilinde hareket etsin.
              En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 30.04.2016, 12:45.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Akyazı'ya hiz lazim.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Başkan stad için yüz tanıma sistemi getirmeyi düşündüklerini söyledi.İnşallah yapılabilir

Yorum

• Koltuklar ve skorbord 1. Sınıf olacak dedi başkan. Ayrıca hibritle beraber drenaj çim bakim ve alttan ısıtma sistemi de tamam
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Koltuklar ve skorbord 1. Sınıf olacak dedi başkan. Ayrıca hibritle beraber drenaj çim bakim ve alttan ısıtma sistemi de tamam
                      Hadi iyi haberler gelmeye başladı hayirlisi ile
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akyazı'ya hiz lazim.
                        Bunu tuttum tag yapmalıyız
                        Trabzonspor

Yorum

• ChTzPzEWYAA8bo0.jpg

Güzel olmuş.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak baby_face_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İktidar partisi Ak Parti'nin Trabzon'da verdiği sözleri tutmadığını ifade eden Pekşen, Akyazı stadının da sezon açılışına yetişmeyeceğini bunun koca bir yalan olduğunu ifade etti.

İşte Pekşen'in o sözleri;

''Haziran ayında Akyazı'daki stadı açacağız dediler. 1 ay var. Ben diyorum ki şimdi özür sırası sende. O gün bir Milletvekili çıkmış ''Haziran ayında Akyazı açılmazsa Haluk bey bizden özür dileyecek mi?'' demişti, ''Evet dileyeceğim'' demiştim. Nedir durum? Bunlar bu stadı sezon açılışına yetiştirsinler yine özür dileyeceğim. Bunların yalandan başka üretme meziyetleri hiçbir alanda yok. Şurada Trabzon'a yapacakları 14 yıllık iktidarlarında tırışkadan bir stadı hala yapmadılar. Bu sezona yetişeceğine dair de umudum yok, sizin var mı bilmiyorum. Koca bir yalan daha...''

Kaynak:Tayfahaber
                            Hızlandı deniliyor ya sırf pekşeni haksız çıkarmak içindir olsun bizim işimize geliyor
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Açıkçası 2016 yılı içerisinde stadın bitirileceğini düşünmüyorum. Kompleksin de tam anlamıyla bitirilmesini ön gördüğüm tarih 2017 yılının sonları. Muhtemelen Muharrem Usta'da bunun farkında. Farkında olduğu için yeni sezona yetiştirilmesi için gerekli baskıyı kurmaya çalışıyor ama bana kalırsa boşa uğraş.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan stad için yüz tanıma sistemi getirmeyi düşündüklerini söyledi.İnşallah yapılabilir
                                İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koltuklar ve skorbord 1. Sınıf olacak dedi başkan. Ayrıca hibritle beraber drenaj çim bakim ve alttan ısıtma sistemi de tamam
                                helal olsun
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X