İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN â€@bordomavinet 1 Std.Vor 1 Stunde
BMN bugün Muharrem Usta ile buluşuyor.. Görüşmenin detayları yarın http://BordoMavi.Net anasayfasında olacak...
umarim stad hakkinda her sey sorulur ve bütün istekler tek tek iletilir
Trabzon disi kombinelerde 1461 ve basketbolunda olmasi güzel olurdu, yani kombine kombineler
ve buna göre uyarlanmis fikstürler
forum yöneticileri?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İktidar partisi Ak Parti'nin Trabzon'da verdiği sözleri tutmadığını ifade eden Pekşen, Akyazı stadının da sezon açılışına yetişmeyeceğini bunun koca bir yalan olduğunu ifade etti.
İşte Pekşen'in o sözleri;
''Haziran ayında Akyazı'daki stadı açacağız dediler. 1 ay var. Ben diyorum ki şimdi özür sırası sende. O gün bir Milletvekili çıkmış ''Haziran ayında Akyazı açılmazsa Haluk bey bizden özür dileyecek mi?'' demişti, ''Evet dileyeceğim'' demiştim. Nedir durum? Bunlar bu stadı sezon açılışına yetiştirsinler yine özür dileyeceğim. Bunların yalandan başka üretme meziyetleri hiçbir alanda yok. Şurada Trabzon'a yapacakları 14 yıllık iktidarlarında tırışkadan bir stadı hala yapmadılar. Bu sezona yetişeceğine dair de umudum yok, sizin var mı bilmiyorum. Koca bir yalan daha...''
Kaynak:Tayfahaber
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN â€@bordomavinet 1 Std.Vor 1 Stunde
BMN bugün Muharrem Usta ile buluşuyor.. Görüşmenin detayları yarın http://BordoMavi.Net anasayfasında olacak...
umarim stad hakkinda her sey sorulur ve bütün istekler tek tek iletilir
Trabzon disi kombinelerde 1461 ve basketbolunda olmasi güzel olurdu, yani kombine kombineler
ve buna göre uyarlanmis fikstürler
ondan tek istediğim bize bakmasın(stad konusu hariç,onu da aklı başında taraftarları dinlesin hepimizi değil)panik ile iş yapmasın,
şartlar ne kadar zorlaşsa da kafasındaki plan dahilinde hareket etsin.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 30.04.2016, 12:45.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuklar ve skorbord 1. Sınıf olacak dedi başkan. Ayrıca hibritle beraber drenaj çim bakim ve alttan ısıtma sistemi de tamamTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı'ya hiz lazim.Trabzonspor
Yorum
-
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak baby_face_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİktidar partisi Ak Parti'nin Trabzon'da verdiği sözleri tutmadığını ifade eden Pekşen, Akyazı stadının da sezon açılışına yetişmeyeceğini bunun koca bir yalan olduğunu ifade etti.
İşte Pekşen'in o sözleri;
''Haziran ayında Akyazı'daki stadı açacağız dediler. 1 ay var. Ben diyorum ki şimdi özür sırası sende. O gün bir Milletvekili çıkmış ''Haziran ayında Akyazı açılmazsa Haluk bey bizden özür dileyecek mi?'' demişti, ''Evet dileyeceğim'' demiştim. Nedir durum? Bunlar bu stadı sezon açılışına yetiştirsinler yine özür dileyeceğim. Bunların yalandan başka üretme meziyetleri hiçbir alanda yok. Şurada Trabzon'a yapacakları 14 yıllık iktidarlarında tırışkadan bir stadı hala yapmadılar. Bu sezona yetişeceğine dair de umudum yok, sizin var mı bilmiyorum. Koca bir yalan daha...''
Kaynak:TayfahaberO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Açıkçası 2016 yılı içerisinde stadın bitirileceğini düşünmüyorum. Kompleksin de tam anlamıyla bitirilmesini ön gördüğüm tarih 2017 yılının sonları. Muhtemelen Muharrem Usta'da bunun farkında. Farkında olduğu için yeni sezona yetiştirilmesi için gerekli baskıyı kurmaya çalışıyor ama bana kalırsa boşa uğraş.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan stad için yüz tanıma sistemi getirmeyi düşündüklerini söyledi.İnşallah yapılabilirİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuklar ve skorbord 1. Sınıf olacak dedi başkan. Ayrıca hibritle beraber drenaj çim bakim ve alttan ısıtma sistemi de tamam...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum