Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu camları takan akıllı mütahitler neden siyah cam daha doğrusu koyu renkli cam kullanmazlar stadın iyice içine ettiler ha bu kadarda olmaz düşman tutsan stadı batır tüm güzelliğini yok et desen bu kadar yapamaz bu ne iştir ya bu nasıl bir cezadır ya bize
    3 5 gun ceza aldin rahatlamıştık. 7/24 iç karartan kötü yorumlara kaldığın yerden devam seni tebrik ediyorum azmin için.

Yorum

• Bu da son paint çalışmam beyler hadi iyi geceler

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu da son paint çalışmam beyler hadi iyi geceler

ara kata locayı savunan arkadaşlar alın size arakata loca işte

Yorum

ara kata locayı savunan arkadaşlar alın size arakata loca işte
          first class iste
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cam rengi-ara kat vs. takılmadım da kaplama niye beyaz bende ona tutuldum ... Millet artık evinin balkonuna takmıyor bu rengi
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu da adana'da yapımı devam eden 33 bin kapasiteli stadyum maketi. (yok artık).... insanları "hiç birşeyi beğenmiyorsunuz" diye yaftalayan renktaşlar! emin olun ki bu taraftar yıldızlara ulaşmak istemedi ,yalnızca şunun gibi bir stat istedi...

hakkaten süper duruyor hoşuma gitti çatı da ki malzeme ne olur acep
              sakin olun...

Yorum

• Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı...
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hakkaten süper duruyor hoşuma gitti çatı da ki malzeme ne olur acep
                  birde abi demek ki neymiş stadın etrfaında merdiven altlarını gösteren bi stad nasıl olurda estetik olabilir
                  sakin olun...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    first class iste
                    first kalas olmasın o 1960 ların romen stadlarına benziyor hiçbir çağdaşlık yok

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      birde abi demek ki neymiş stadın etrfaında merdiven altlarını gösteren bi stad nasıl olurda estetik olabilir
                      Frankfurtun stadını gördükten sonra o konuda bir sıkıntım kalmadı. Güzel bir ışıklandırmayla ayrı bir hava da katabilir stadyuma.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Frankfurtun stadını gördükten sonra o konuda bir sıkıntım kalmadı. Güzel bir ışıklandırmayla ayrı bir hava da katabilir stadyuma.

Reklam panolari cok önemli bence (mavi renkte) bu arada bizimkiler koltuklari yerlestirebilir diye düsünüyorum... Commerzbank arena nin kapastesi 48 bin mis... Ben 60 bin derim baya heybetli duruyor
                        En son Magic61 tarafından düzenlendi; 18.02.2015, 04:55.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O öndeki duvar yıkılıp sonradan aşağı bir sıra daha sarkıtıma imkanı var mı yani? Sonradan ekleme bir sıra sıkıntı yaratır mı ki ilerde?

Edit: Dış cephedeki boş yerlerin üstündeki ilk sıra da cam olsa keşke. Çatıyla cephe farklı olmuş olur. Camlı yerkere LED ışıklandırma yap, tamamdır.
                          Kardeşim Prekastların şeklini düşün, ve o prekastların çıkarılarak üst katın en alt basamağı için +1 basamaklı prekast imal edildiğini düşün. Ne görüş açısı farkı , Ne prekastlari tutturmak için bir ek yapılmasinin zorunlu olduğunu dusunmuyorum. Suan yapmak kolay ancak ZEMİN yapıldıktan Sonra Vinçlerin stadyuma girmesi sıkıntı olabilir.

Sadece boşlukları kapatmaları bile çok hoş gözükecektir. PTFE Membranın da ışık geçirgenliği var Etfe Membran kadar olmasada . Işıklandırma ile Membranı çok farklı görebilirsin

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adapazarinin potansiyeli icin harika proje bence
                            devlet tarafindan yönetilen projelerden en gercekci olani

win win situation olarak adlandirilacak az stadyumlardan biri

hayirli olsun
                            Sakaryaspor 3. Ligde olmasına rağmen stat her maç ful çekiyor.İlerleyen yıllarda üst liglere çıktığında tatangalar grubu emin olun yeni yapılan statı doldurur. Darısı trabzonsporun başına.

Yorum

bizimkimi 40 bin onlarınkimi kırkbin karıştırdım bizim stadtan daha büyük duruyor
                              Onlarınki 33 bin kapasiteli.( gerçi toki genelde düz hesab yapabilir 35 bin gibi)

Yorum

• Önümüzdeki sezonun ilk maçını iple çekiyorum. İnşallah yetişirde o heyecanı hep beraber yaşarız. Ben stadın çok güzel olacağını düşünüyorum. Ama tabiki kendi tarihsel ve özel dokunuşlarımızı ekledikten sonra bazı arkadaşların belirttiği mabed statüsüne ulaşacaktır. Yeterki şu stad dolsun ve tiyatro izlenmesin orada.

Ayrıca önümüzdeki sene kesin yetişecekse kombine satışları şimdiden başlamalı ve çok iyi bir reklam kullanılmalı. Futbolcuların oynayacağı ve televizyonlarda yayınlanacak bir reklam filmi çok ilgi çekici olur. Hedef en az 25 bin kombine olmalı
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X