İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
61ronin61
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da son paint çalışmam beyler hadi iyi geceler
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleara kata locayı savunan arkadaşlar alın size arakata loca işte"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakkaten süper duruyor hoşuma gitti çatı da ki malzeme ne olur acepsakin olun...
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefirst class iste
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde abi demek ki neymiş stadın etrfaında merdiven altlarını gösteren bi stad nasıl olurda estetik olabilirMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrankfurtun stadını gördükten sonra o konuda bir sıkıntım kalmadı. Güzel bir ışıklandırmayla ayrı bir hava da katabilir stadyuma.
Reklam panolari cok önemli bence (mavi renkte) bu arada bizimkiler koltuklari yerlestirebilir diye düsünüyorum... Commerzbank arena nin kapastesi 48 bin mis... Ben 60 bin derim baya heybetli duruyorEn son Magic61 tarafından düzenlendi; 18.02.2015, 04:55.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO öndeki duvar yıkılıp sonradan aşağı bir sıra daha sarkıtıma imkanı var mı yani? Sonradan ekleme bir sıra sıkıntı yaratır mı ki ilerde?
Edit: Dış cephedeki boş yerlerin üstündeki ilk sıra da cam olsa keşke. Çatıyla cephe farklı olmuş olur. Camlı yerkere LED ışıklandırma yap, tamamdır.
Sadece boşlukları kapatmaları bile çok hoş gözükecektir. PTFE Membranın da ışık geçirgenliği var Etfe Membran kadar olmasada . Işıklandırma ile Membranı çok farklı görebilirsin
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadapazarinin potansiyeli icin harika proje bence
devlet tarafindan yönetilen projelerden en gercekci olani
win win situation olarak adlandirilacak az stadyumlardan biri
hayirli olsun
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkimi 40 bin onlarınkimi kırkbin karıştırdım bizim stadtan daha büyük duruyor
Yorum
-
Önümüzdeki sezonun ilk maçını iple çekiyorum. İnşallah yetişirde o heyecanı hep beraber yaşarız. Ben stadın çok güzel olacağını düşünüyorum. Ama tabiki kendi tarihsel ve özel dokunuşlarımızı ekledikten sonra bazı arkadaşların belirttiği mabed statüsüne ulaşacaktır. Yeterki şu stad dolsun ve tiyatro izlenmesin orada.
Ayrıca önümüzdeki sene kesin yetişecekse kombine satışları şimdiden başlamalı ve çok iyi bir reklam kullanılmalı. Futbolcuların oynayacağı ve televizyonlarda yayınlanacak bir reklam filmi çok ilgi çekici olur. Hedef en az 25 bin kombine olmalı#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum