Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konya stadındaki gibi yazı yazmaya kalkarsak TRABZONSPOR kelimesi tribüne sığmıyor. Üst tarafa TS alt tarafa 1967 gibi şeyler sığıyor ama.

Işıklandırmayı sormuş bir arkadaşımız; Aydınlatma sistemi gerçekten şık olacak. Projeyi paylaşamıyorum ama şuanki projeye uyulursa gayet modern olacak.

Bir arkadaşımızda şantiyede çalışma varmı diye sormuş. Şuan 750 kadar işçi çalışıyor. Ancak arazi çok büyük olduğu için tenha gözüküyor.
    https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Avni Aker'de ki gibi bordo olmasında koltuklar ne olursa olsun ay ben onları gördüğümde uyku basıyor daralıyorum cinsen mümkün olmamasına rağmen menapoza giriyorum sıcaklık basıyor, mavi ve tonları olmalı yada bordo ve mavi kullanılsın bordo göze bu kadar batmamış olur.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bence koltuk sistemi olmamalı. Herkes evden kendi iskemlesini getirsin.
        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Manchester Cityden açık mavi
          En son beratika tarafından düzenlendi; 08.01.2015, 12:48.
          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Tribünler açık mavi olmalı bence. Atmosferi, boğuculuğu yaratacak olan taraftardır, koltuk rengi değil. O yüzden açık mavi tercihimdir. Ayrıca umarım merdivenleri sarıya boyamazlar.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• tek tek o olsun, bu da olsun şu da olsun, olmaz. tasarım bütün olarak yapılır, ayrıntıların da bütünle aynı dili konuşuyor olması lazım.malesef tanıtım çok yetersiz, bilgi az. tam olarak değerlendirme şansımız yok. bu tip toplumu yakından ilgilendiren inşaatlar iyi mimarların eline verilmeli.bir kere yapıyorsun sonuçta. çok farklı fikirler toparlanabilirdi ama o kadar seneden sonra bir anda başlandı inşaata, ne oldu anlayamadık. nyse moral bozmayayım.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Manchester Cityden açık mavi
                Hep bu mavi tonunu hayal etmisimdir.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• * Forumu amaçların uğruna araç olarak kullan sonra eften,püften sebeplerle uğrama, ne güzel Trabzon dimi stad bitince yeniden dönersin buraya uzak kaldım felan filan
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bizim stadın Mainz'a önerilen stadın aynısı olmasına çok içerlemiştik ama şimdi ülkemizde yapılan statlara bakıyorum çoğu kopyala yapıştır en az 10 stat.Biz yine iyi yırttık bu işten.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konya stadındaki gibi yazı yazmaya kalkarsak TRABZONSPOR kelimesi tribüne sığmıyor. Üst tarafa TS alt tarafa 1967 gibi şeyler sığıyor ama.

Işıklandırmayı sormuş bir arkadaşımız; Aydınlatma sistemi gerçekten şık olacak. Projeyi paylaşamıyorum ama şuanki projeye uyulursa gayet modern olacak.

Bir arkadaşımızda şantiyede çalışma varmı diye sormuş. Şuan 750 kadar işçi çalışıyor. Ancak arazi çok büyük olduğu için tenha gözüküyor.

Bize reva mı bu ya ? Herkes bişeyler biliyor ama paylaşamıyor olab taraftara oluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• hep stad ve koltuğu konuştuk biraz da filelere değinelim duvar gibi olmasın gol attınmı azıcık

yayılsın örnek roma olimpiyat stadındaki kale filesi

Yorum

• bonanzia çimler ile ilgili bir çalışma var mı? Malum denize daha yakın olacak stad.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hep stad ve koltuğu konuştuk biraz da filelere değinelim duvar gibi olmasın gol attınmı azıcık

yayılsın örnek roma olimpiyat stadındaki kale filesi
                            ilk yarı bordo , ikinci yarı açık mavi olsun

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hadi böyle iki rengi tek olarak isteyenleri kurtardın da ya iki rengi aynı anda isteyenler ne olacak?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ))) harika bir teklif

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X