İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Proje kesitinden anladığım kadarıyla kale arkasındaki kolonları en üst noktası 10 metre daha yükselecek ardından saha içine doğru şimdiki kolunun üst hizasına kadar inecek. Böyle olursa da yapılmakta olan statlar içindeki en alçak çatı olacak sanırım..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 20:35.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu alttaki maviden pembe çizgiye kadar camla kaplayıp, bordo-mavi neon veya Led ile ışıklandırsalar ne güzel olur ya.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu alttaki maviden pembe çizgiye kadar camla kaplayıp, iç kısmı bordo-mavi tonlu lambalarla ışıklandırsalar ne güzel olur ya.En son Magic61 tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 20:43.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO dediğin Toki olduğu sürece olmayacak. Stadyumu devraldıktan sonra akıllı bir yönetimle bu dediğin olur, olursa da görsel açıdan da çok güzel olur.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 20:45.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk koltuğun 115 cm yükseklikte olması , köşelerin keskin olması , 1. katın fazlasıyla yatay , 2. katın dik ve tavan kısmının jilet gibi olmasının yanında , güzelce gizlenmiş localar ve oyun alanını tribünlere olabildiğince yaklaştırmak için büyütme işleri ve oturaklı bi çatı
şunların hepsi gerçekleşirse stad büyük ölçüde içimize siner
Ilk koltuk 0,50m de olacak yaklaşık zeminden
115 cm nerden gördünüz ?
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu görseli başından beri sevmedim hiç güzel değil bence stadın içi bundan çok daha güzel gözükecek diyorum
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk koltuk 0,50m de olacak yaklaşık zeminden
115 cm nerden gördünüz ?
İlk sıradaki taraftarın önünde 80 cm yüksekliğinde bir duvar var. Yani sahadan tribüne doğru bakıldığında 35 + 80 = 115 cm'lik bir yükseklik görünecek.
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekir abi kolonlardan anladığım kadarıyla..tribünle catı arasında fazla aralık olmayacak herhalde..doğrumu anladım acaba
Daha önce paintte anlatmaya çalışmıştım... Keşke mimar olsaydım...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum