Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şöyle bir şey mi olacak?

muhtemelen o üstteki çizgi de direğe sıfır olacak yani direklerin olduğu kısım üçgenlerin alçak noktaları direk araları da üçgenlerin yüksek noktaları olacak muhtemelen direği dizaynına bakınca
    Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Proje kesitinden anladığım kadarıyla kale arkasındaki kolonları en üst noktası 10 metre daha yükselecek ardından saha içine doğru şimdiki kolunun üst hizasına kadar inecek. Böyle olursa da yapılmakta olan statlar içindeki en alçak çatı olacak sanırım..

Yorum

• ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Çatı bu şekilde olacak.

Yorum

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çatı bu şekilde olacak.
            Şu alttaki maviden pembe çizgiye kadar camla kaplayıp, iç kısmı bordo-mavi tonlu lambalarla ışıklandırsalar ne güzel olur ya.
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 20:35.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu alttaki maviden pembe çizgiye kadar camla kaplayıp, bordo-mavi neon veya Led ile ışıklandırsalar ne güzel olur ya.
              O dediğin Toki olduğu sürece olmayacak. Stadyumu devraldıktan sonra akıllı bir yönetimle bu dediğin olur, olursa da görsel açıdan da çok güzel olur.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu alttaki maviden pembe çizgiye kadar camla kaplayıp, iç kısmı bordo-mavi tonlu lambalarla ışıklandırsalar ne güzel olur ya.
                güzel olan suan catinin, mevcut takilan direklerin yüksekliği kadar olacağı . diğer toki stadyumlari gibi gökyüzüne cikmayacak yanin catimiz
                En son Magic61 tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 20:43.

Yorum

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O dediğin Toki olduğu sürece olmayacak. Stadyumu devraldıktan sonra akıllı bir yönetimle bu dediğin olur, olursa da görsel açıdan da çok güzel olur.
                  Armut piş, ağzıma düş mantığı olmasaydı Trabzonsporlu yöneticilerde şu aşamada bile yapılabilirdi sonradan değiştirip ekstra bir masraf yapmak yerine. Hatta daha ucuz olur membrandan. Tokinin de inşaat firmasının da işine gelirdi.
                  En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 20:45.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilk koltuğun 115 cm yükseklikte olması , köşelerin keskin olması , 1. katın fazlasıyla yatay , 2. katın dik ve tavan kısmının jilet gibi olmasının yanında , güzelce gizlenmiş localar ve oyun alanını tribünlere olabildiğince yaklaştırmak için büyütme işleri ve oturaklı bi çatı

şunların hepsi gerçekleşirse stad büyük ölçüde içimize siner

Ilk koltuk 0,50m de olacak yaklaşık zeminden
                    115 cm nerden gördünüz ?

Yorum

• çatının hep dışardan resmi var onu az çok anladık.. ama onemlı olan bnce içerden yani alt kısmının nasıl görüneceği ..akustik olarak o önemli bunun bi resmi yada ona benzer bısey çizebilecek birisi varmı yada anlatabilecek.. yani alt kısım düz olmayacak sanırım nasıl goruncek mesela

Yorum

• Şu görseli başından beri sevmedim hiç güzel değil bence stadın içi bundan çok daha güzel gözükecek diyorum

Yorum

• Çatının altı içerden nasıl olacak bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu görseli başından beri sevmedim hiç güzel değil bence stadın içi bundan çok daha güzel gözükecek diyorum

Bu görsel zaten tam bir skandal buna bakıp çok eleştirmiştim zamanında ama detaylar ortaya çıktıkça aslının bununla alakasının olmadığı ortaya çıktı.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ilk koltuk 0,50m de olacak yaklaşık zeminden
                              115 cm nerden gördünüz ?
                              İlk sıradaki taraftarın ayakları zeminden 35 cm yükseklikte olacak. Koltuk ne kadar yüksekte olur tam olarak bilemiyorum, 35 cm + oturma yüksekliği işte.

İlk sıradaki taraftarın önünde 80 cm yüksekliğinde bir duvar var. Yani sahadan tribüne doğru bakıldığında 35 + 80 = 115 cm'lik bir yükseklik görünecek.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bekir abi kolonlardan anladığım kadarıyla..tribünle catı arasında fazla aralık olmayacak herhalde..doğrumu anladım acaba
                                Arkadaşlar bunu sözle anlatmak biraz zor, biraz hayal etmeniz lazım. Çatının en dip noktası bu direklerin tepesi evet ama çatının zikzakları olduğu için en yüksek noktası daha yukarda olacak ama sahanın üzerinde oluşacak olan dikdörtgen (umarım anlatabiliyorumdur) hemen hemen bu direklerin seviyesinde olacak. Konya, Sivas gibi alıp başını yukarı doğru gitmeyecek yani çatı.

Daha önce paintte anlatmaya çalışmıştım... Keşke mimar olsaydım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X