Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayır kardeşim biz topyekün bizim stada çamur atıp onları övmüyoruz ki . Ha velev ki öyle yaptık kime ne ? Ben öğrenci halimle istanbuldan kalkıp trabzona maça gidiyorum ama bunlara kalsa sırf bjk nin stadı güzel dedik diye özentiyiz trabzonsporlu değiliz.

E kardeşim göz var izan var adamların stadı bizden daha kaliteli işte ne zorluyosun ?

Adamlar her türlü taraftarını mutlu edecek şeyler yaptı biz yaptık mı ? Çoğu insanın bize stad yapıldığından haberi bile yok.

Tanıtım filmimiz resmimiz bile yok ya hala baktığımız proje resimlerinin üstünde coface arena yazıyor . Bu size koymuyosa gerçekten diycek bişeyim yok.

Tek övündükleri şey neymiş stad denizin üstüne yapılan bi stadmış . Zaten Trabzonda heryerde dümdüz ovalar varda bunlar dünyada tek olsun diye denizin üstüne yaptılar.

Çivi çakarken bile maliyet diyen tokiden izin isteyenler denizin üstüne stad yaptı gerçekten komik.

Bizim isyanımız zihniyete bunu hala anlamadılar. Günü birlik kararla araç çıkış boyutları iki katına çıkarılıyor ama bizim bundan o staddaki tek kamera sayesinde haberimiz oluyor .

Vallahi bitane takımımız var ondanda bu zihniyet soğutuyor ne yalan söyliyim

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Güzel diyorsun iyi diyorsun da..Toki'den başka stad yapacak her hangi bir kurum yada kişi varmı ? Koskoca Trabzon'dan stad yapacak bir babayiğit iş adamı çıktımı? yok ...Devlet Avniaker'in yerini size vereyim gidin kendi stadınızı yapın dedi..ama bir allahın kulu çıkmadı...ne yazıkki devlete elimiz mahkum.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yetişir yetişir, Konya'nın stadı yetiştiyse her şey mümkün..
      stad ve cevre yetissede cimin yetismesi zor
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çim 3 ayda oturur, Haziranda çim eklenemeyecekse bence diğerlerininde yetişmesi zor..
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Bekir ellerine sağlık resimler süper. Bu arada merdivenli prekastlar neresi için yapılmış bilgi alabildin mi? Ve tabi bide çatı ne zaman başlayacakmış?
          --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Kısa ve net. BUNLAR NE AGA?

Yorum

• bekir abi resimler için ellerine sağlık.tüm resimler çok güzel olmuş.yeni bir bilgi var mı abi?
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kısa ve net. BUNLAR NE AGA?
                Seyirci giriş kapılarına iç taraftan çıkan merdivenler sanırım bunlar.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kısa ve net. BUNLAR NE AGA?
                  Merdiven
                  MCMLXVII

Yorum

• O prekastlar mehmetin dediği gibi. Çatı için son aldığım tarih 15 ocak ama benim için tarihin bi önemi yok artık. Çok tarih duyduk çünkü.

Yorum

• Yeni fotoğraflar yine çok güzel Bekir, çok sağol.

Yorum

• Bekir öncelikle geçmiş olsun inşallah halanızla ilgili güzel gelişmeler olmuştur. Fotoğraflar içinde çok teşekkürler.emeğine sağlık
                        “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Localarımız gerçekten çok sıradanmış, TT Arena'dakileri görme fırsatım olmuştu, gerçekten onlarınki çok iyi. Gerçi bunu localarıalacak olanlar düşünsün.

Yorum

• deplsaman tribünü o dev çıkış kapısının olduğu yerde olsun tam tribünün ortasında o koca kapıyla bi bütünlük oluşturamazlar ve çok dağınık dururlar harika olur
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Arkadaslar yeni fotolar icin link atarmisiniz tskler

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O prekastlar mehmetin dediği gibi. Çatı için son aldığım tarih 15 ocak ama benim için tarihin bi önemi yok artık. Çok tarih duyduk çünkü.
                                bekirde canından bezmiş belli isteğide kalmamış heralde sadece başladığı bir işi bitirmek istiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X