Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şöyle bir arkama yaslandım, gözlerimi de kapattım. Gözlerimi açtığımda ne göreyim Akyazı Stadyumu ile Vodafone Arenayı yer değiştirmişler Hatta çok beğendiğimiz Stadyum Maketi'ni de almışlar Stadyum Lansmanı yapıyorlar. Ben ne kadar durumdan hoşnut olmasam da. Foruma gireyim , herkes şimdi forumu bayram yerine çevirmiştir diye düşünürken forumda yazılanları görünce şimdi akyazıya yazılanlarda olduğu gibi hayrete düşüyorum.

1.) Bu kadar tribün giriş-çıkışı olur mu ya ! Bize artık her yer Trabzon demeyelim, Bize her yer kapı, Her yer merdiven boşluğu diyelum !!

2.) La bu ne biçum staddur. Kapidan değil bacadan giriyler. Kolonlarun arasına uşenup iki duvar koyamamişler; Soğuktan donacağuk hep denizun kenarina !!

3.) Olaya bak, Bir biz mi akıllıyız? Avrupada büyük kulüplerin hangisi şeffaf çatı yapmış ki şimdi biz yapıyoruz. Toki nerde bir saçmalık varsa bizim stadyumda uygulamaya karar vermiş anlaşılan ! Şimdi biz maça mı konsantre olalım yoksa çatıya konan, pisleyen kuşlara mı ?

4.) Bu kale arkalarunun biri büyuk biri küçuk mi bağa mi oyle geliy ! Bari kuçuk tarafi deniz tarafina koyun da rüzgar aldi yarisini deruk, Zaten geri kalanini da deniz alacak.

5.) Çok güzel şikeci istanbul medyasına stadımızın en güzel yerini ayırıyoruz. Bizi vatan haini ilan edenleri baş tacı edin siz ! Zaten şikeye karşı sus payı olarak yapılmış stada da bu yakışırdı.

6.) Ula Biz eski projedeki localara laf ediyduk, Burda her tarafta (Aslında 3 tribünde olduğunu biliyor ) 2 kat loca var. Ben Alt kattan üst kata Dursun dayiya bağirsam 7-8 metre var duymaz beni. Sorsan en bütun stad bizumki olacağidi !

Şimdi bu yazdıklarımın üstüne Vodafone Arena sevdalısı birçok renkdaşım bana anca ruyanızda görürsünüz öyle stadı diyebilirler. Bu benim icin pek içaçı bir rüya olmazdı onu söyleyeyim.

Ayrica Vodafone Arena da Akyazı stadı gibi güzel bir stad, Kendi olanakları doğrultusunda alan kısıtı içerisinde gayet iyi bir proje çıkarmislar. Bunu yaparken stadı kendileri yapmasının avantajını dibine kadar kullanmışlar. Daha stadyum temeli atılmadan Reklam ve pazarlama faaliyetlerine başlayip Vodafone u olayın icine soktuklar ve bir-iki aslında çok da ekstra olmayan pazarlama ve yöneticilik stratejisiyle mükemmel bir algı yarattılar.
    Bunun haricinde iyi makjaylanmis olması dışında Akyazıdan eksiği olması , artısı olmasından daha muhtemel bir stadyum.

İşini bilen bir yönetim, iyi bir Mimar'ın estetik adına yapacağı ufak rötuşları ve Sponsorla Kale arkalarına eklenebilecek çağdaş 1-2 projeyle Türkiyenin tartışmasız en iyi stadyumu olabilir ve bunu yapmak Her sene yapılan 4-5 hatalı transferin sadece 1'i maliyeti kadar kolay. Şu haliyle bile Türkiyenin En iyi 3 stadından biri olacak sıralamasi kişiden kişiye değişebilir.
    Keyifle okudum bu yazıyı...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şöyle bir arkama yaslandım, gözlerimi de kapattım. Gözlerimi açtığımda ne göreyim Akyazı Stadyumu ile Vodafone Arenayı yer değiştirmişler Hatta çok beğendiğimiz Stadyum Maketi'ni de almışlar Stadyum Lansmanı yapıyorlar. Ben ne kadar durumdan hoşnut olmasam da. Foruma gireyim , herkes şimdi forumu bayram yerine çevirmiştir diye düşünürken forumda yazılanları görünce şimdi akyazıya yazılanlarda olduğu gibi hayrete düşüyorum.

1.) Bu kadar tribün giriş-çıkışı olur mu ya ! Bize artık her yer Trabzon demeyelim, Bize her yer kapı, Her yer merdiven boşluğu diyelum !!

2.) La bu ne biçum staddur. Kapidan değil bacadan giriyler. Kolonlarun arasına uşenup iki duvar koyamamişler; Soğuktan donacağuk hep denizun kenarina !!

3.) Olaya bak, Bir biz mi akıllıyız? Avrupada büyük kulüplerin hangisi şeffaf çatı yapmış ki şimdi biz yapıyoruz. Toki nerde bir saçmalık varsa bizim stadyumda uygulamaya karar vermiş anlaşılan ! Şimdi biz maça mı konsantre olalım yoksa çatıya konan, pisleyen kuşlara mı ?

4.) Bu kale arkalarunun biri büyuk biri küçuk mi bağa mi oyle geliy ! Bari kuçuk tarafi deniz tarafina koyun da rüzgar aldi yarisini deruk, Zaten geri kalanini da deniz alacak.

5.) Çok güzel şikeci istanbul medyasına stadımızın en güzel yerini ayırıyoruz. Bizi vatan haini ilan edenleri baş tacı edin siz ! Zaten şikeye karşı sus payı olarak yapılmış stada da bu yakışırdı.

6.) Ula Biz eski projedeki localara laf ediyduk, Burda her tarafta (Aslında 3 tribünde olduğunu biliyor ) 2 kat loca var. Ben Alt kattan üst kata Dursun dayiya bağirsam 7-8 metre var duymaz beni. Sorsan en bütun stad bizumki olacağidi !

Şimdi bu yazdıklarımın üstüne Vodafone Arena sevdalısı birçok renkdaşım bana anca ruyanızda görürsünüz öyle stadı diyebilirler. Bu benim icin pek içaçı bir rüya olmazdı onu söyleyeyim.

Ayrica Vodafone Arena da Akyazı stadı gibi güzel bir stad, Kendi olanakları doğrultusunda alan kısıtı içerisinde gayet iyi bir proje çıkarmislar. Bunu yaparken stadı kendileri yapmasının avantajını dibine kadar kullanmışlar. Daha stadyum temeli atılmadan Reklam ve pazarlama faaliyetlerine başlayip Vodafone u olayın icine soktuklar ve bir-iki aslında çok da ekstra olmayan pazarlama ve yöneticilik stratejisiyle mükemmel bir algı yarattılar.
      Bunun haricinde iyi makjaylanmis olması dışında Akyazıdan eksiği olması , artısı olmasından daha muhtemel bir stadyum.

İşini bilen bir yönetim, iyi bir Mimar'ın estetik adına yapacağı ufak rötuşları ve Sponsorla Kale arkalarına eklenebilecek çağdaş 1-2 projeyle Türkiyenin tartışmasız en iyi stadyumu olabilir ve bunu yapmak Her sene yapılan 4-5 hatalı transferin sadece 1'i maliyeti kadar kolay. Şu haliyle bile Türkiyenin En iyi 3 stadından biri olacak sıralamasi kişiden kişiye değişebilir.
      eline sağlık

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avni Aker'in o ikinci dünya savaşından kalma iç mimarisinden sonra insanların keyifle zaman geçireceği bir alan burada beklenilenden çok daha fazla seyirci çekecektir.

Islanmadan maç izlenebilecek olması da cabası.
        Maça gitmemenin önemli sebeplerinden biri arasındadır.

Liverpool maçında iki saat sırılsıklam olmuştuk en son hatırladığım. Şu an düşünüyorum da, o kadar önemli bir maç olmadığı müddetçe üste para bile verseler yağmur altında dikilmek istemem.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Stadın yanında kullanılacak diğer alanlarda inşa edilecek yapılarla çok büyük önemli bir kompleks haline gelecek.
          Stadlar 24 saat yaşayan mekanlar haline gelirse aslında işlevini görmüş olur. Konserler organize edilmeli.
          Kompleksin içinde büyük bir alışveriş merkezi olmalı insanları sürekli oraya çekebilmek lazım. Büyük organizasyonlar yaptığınız zaman cevre illerden hatta ülkelerden bile insanlar gelip o organizasyonlara katılır. Şehir ekonomisine büyük katkıda bulunur. 1. aşamada havaalanı stad arasına sahilde giden hafif metro şehrin cehresi bir anda değişir.
          Stad her halükarda güzel olacak, yeni güzel olur ancak yaşatmasını bilmek lazım... Dubai güzel mi? Hayır..Neden çünkü 1-2 gün güzel gelir ama sonra şehrin, yapıların ruhunun olmadığını görürsün, bir anda herşey yapay gelir. Komplekse ruh verecekler de Trabzon halkı.
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Stadyumun kullanım hakkının halen alınamaması ve pazarlama ile ilgili sorunlar yönetimin beceriksizliğinden kaynaklanıyor, iki aydan beri ortada bir Swarovski söylentisi var ama gerisi yok.

Yorum

• Stada baya önyargıyla bakıyordum ama gidip gezince ve proje sorumlusu ile konuşunca büyük ölçüde rahatladım. Umarım sonuç da konuşulanlar gibi olur.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadyumun kullanım hakkının halen alınamaması ve pazarlama ile ilgili sorunlar yönetimin beceriksizliğinden kaynaklanıyor, iki aydan beri ortada bir Swarovski söylentisi var ama gerisi yok.
                Stadın kullanım hakkının şu an alınmamasının stratejik bir durumu var. Stad Gençlikspora devredilecek ancak ondan sonra yapılabilir. Konunun zamanlamasının maddi boyutları var...
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Stadın inşaatinin ilerleyişini sadece kameradan seyrettiğimiz prekast ilerlemesine bağlıyoruz sanki ama daha o kadar loca, ince işçilik çatı prekast çevre düzenlemesi vs. var. Bütün bunların yanında yaşanan ekonomik problemler derken bu stadın önümüzdeki senenin başına yetişmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadyumun kullanım hakkının halen alınamaması ve pazarlama ile ilgili sorunlar yönetimin beceriksizliğinden kaynaklanıyor, iki aydan beri ortada bir Swarovski söylentisi var ama gerisi yok.
                    yetki yok.. belki gayrı resmı anlasma bile yapmıslardır ama resmıyete su durumda dokemeyız. kımın malını kıme pazarlıyon derler adama. ben ısım konusunda rahatım cunku zamanı geldıgınde hak ettıgı degerı bularak pazarlanacaktır. Ama zamanı geldıgınde
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bence o Swarovski firmasıyla isim işi çoktan halledildi stadın devredilmesi bekleniyor

Yorum

• Sözde dünyanın en çalışkan, en hızlı,en çabuk milletiyiz ama ne hikmetse son yıllarda yerimizden kalkamaz olduk.. bedava bile olsa maçlara gitmiyoruz..maça gitmemek için ,akla hayale sığmayacak, evlere şenlik bahaneler uyduruyoruz..en ilginci de stadyuma uzaklık..hadi Akyazı 10 dakika mesafede biraz uzak ! sayılır..peki Avni Aker'de mi çok uzak..yada Pelitli'de ki Hayri Gür spor salonu'mu çok uzak? acaba nereye saha yapılmasını isterdiniz ?..hiç boşuna bahane aramayın,ne yazıkki sizin Trabzonspor sevginiz bitmiş.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sözde dünyanın en çalışkan, en hızlı,en çabuk milletiyiz ama ne hikmetse son yıllarda yerimizden kalkamaz olduk.. bedava bile olsa maçlara gitmiyoruz..maça gitmemek için ,akla hayale sığmayacak, evlere şenlik bahaneler uyduruyoruz..en ilginci de stadyuma uzaklık..hadi Akyazı 10 dakika mesafede biraz uzak ! sayılır..peki Avni Aker'de mi çok uzak..yada Pelitli'de ki Hayri Gür spor salonu'mu çok uzak? acaba nereye saha yapılmasını isterdiniz ?..hiç boşuna bahane aramayın,ne yazıkki sizin Trabzonspor sevginiz bitmiş.
                          "Trabzonspor sevginiz bitmiş!" demek bu kente biraz haksızlık olur.
                          Avni Aker de, Akyazı da şehre uzak falan değil açıkçası.
                          Soğuk kış akşamında, yağmurlu havada Avni Aker'de maç izlemek ciddi manada eziyet.
                          Son 6 sezondur gitmediğim maç yok gibi...
                          Ama aynı şeyleri başkasından beklemek de doğru değil.
                          Avni Aker bu açıdan problem çıkarıyor cidden.
                          Konu çok daha farklı.
                          Şike süreci, yapılan hakem hataları, federasyonun İstanbul takımlarını kollaması gibi hususlar önemli etken.
                          Kaldı ki bir de PassoLig gibi bir bela çıktı başımıza...
                          Hamiş

Yorum

• Seçim gelmeden stadyum bitmez.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• twitter da erol ağaoğlu son fotoları paylaşıyor

buradan bakabilirsiniz
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X