Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sponsorluğu ne zaman verebiliyoruz ?
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Muhteşem bir stadyum oldu Bursa'daki.

Yorum

• Birinci kat trbün minnacık görünüyor,loca için ayrılan koltuklar sebebiyle. Kale arkalarında loca olmasaydı bütünlük daha iyi olursu sanki.

Yorum

• Yahu beğeniler tabii ki değişiktir, değişik olacaktır ama neresinden bakarsam bakayım "vay anam vayy" lık bir durum göremiyorum ben Bursa'nın stadında hele koltuk dizaynı hepten berbat etmiş vardıysa bir güzelliği. Ayrıca tribünle çatı arasında kalan membran bana sorarsanız samanlık tahtası gibi duruyor. Estetik açıdan ( tabii ki evrensel bir estetik algısı yoktur bana göresini söylüyorum) bizim stad TT Arenadan da, timsah arenadan da güzel. Vodafone ile kafa kafaya yarışır.
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Arkadaşlar yeni resimler, tamamlanma aşaması %90 oldu çok az yeri kaldı ama biraz ara vereceğim hep aynı stadı çizmek sıkıyor çünkü.

Önceki resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909

Yorum

• @Marazeren
              Eline sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma şu koltuklu hallerini de çok merak ediyorum. Stad bir başka güzel görünmeye başladı gözüme
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @Marazeren
                Eline sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma şu koltuklu hallerini de çok merak ediyorum. Stad bir başka güzel görünmeye başladı gözüme
                Fifa 15 içinden koltuklu görüntü gelecek çünkü buradan yaparsam öyle boş durur.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu resimleri paylaşman iyi olmuş renkdaş.resimlerden de görüldüğü gibi alt kat resmi çizilen stadla bizim akyazı stadının alakası yok. 1. kat eğimi resimde dik(dikkatli bakarsak) akyazıda ise çok daha açı düşük daha eğimli yanıltıcı bir resim.ve birde localı trübün üstü bizde 5-6 sıra ama çizilen resimde göz yanılması var sanki 10-12 sıra varmış gibi çizilmiş.

alo koloncu renkdaşım=( diyorki forumun daimi üyesi olmak için neyi bekliyorsunuz.) enteresan.o sadece çizdiği resimleri paylaşmak için burada o galatasaraylı bizle hiçbir ortak noktası yok niye buranın daimi üyesi olsun ki stadı çizer iş biter dahada işi olmaz.trabzonspor yenilince bizimle berabermi üzülecek !

ağasarlı renkdaşım=(diyorki 1.kat minnacık gözüküyor keşke localar yapılmasaydı daha iyiolurdu) ah be renkdaşım bunu bende hep dedimde gerçi artık çok geç forumda bi ton laf yedik neyse taraftarımzın benim çooook önceden söylediklerimi görmesi sevindirici bir durum demek haksız değilmişim doğruları diyormuşum.

murat renkdaşım=(muhteşem oluyor bursa stadı) eeee geçmişlerden bir esinti işte ben bunu demek istiyordum neyse buda geçmişte kaldı.

son olarakta bjk stadını çizen kişi abartılı çizmiş.barcelona havası vermiş stada alakası yok.trübün basamakaları git git bitmiyor sonuç olarak bizden 3-4 basamak fazlaları var.bjk stadına bakınca ve akyazı stadına bakınca bizim stad gecekondu gibi duruyor bjk stadının yanında bu kadar fark olamaz.ama bjk stadının çizilen resimlerinde gerçekçi olan bir kale arkasındaki trübün bütünlüğü alt kat ve üst kat bütünlüğü gerçekçi onun nedenide üst katın süper sarkıtılması ve derinlik yakalanması haa birde o kale arkasında loca saçmalığının olmaması

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu resimleri paylaşman iyi olmuş renkdaş.resimlerden de görüldüğü gibi alt kat resmi çizilen stadla bizim akyazı stadının alakası yok. 1. kat eğimi resimde dik(dikkatli bakarsak) akyazıda ise çok daha açı düşük daha eğimli yanıltıcı bir resim.ve birde localı trübün üstü bizde 5-6 sıra ama çizilen resimde göz yanılması var sanki 10-12 sıra varmış gibi çizilmiş.

alo koloncu renkdaşım=( diyorki forumun daimi üyesi olmak için neyi bekliyorsunuz.) enteresan.o sadece çizdiği resimleri paylaşmak için burada o galatasaraylı bizle hiçbir ortak noktası yok niye buranın daimi üyesi olsun ki stadı çizer iş biter dahada işi olmaz.trabzonspor yenilince bizimle berabermi üzülecek !

ağasarlı renkdaşım=(diyorki 1.kat minnacık gözüküyor keşke localar yapılmasaydı daha iyiolurdu) ah be renkdaşım bunu bende hep dedimde gerçi artık çok geç forumda bi ton laf yedik neyse taraftarımzın benim çooook önceden söylediklerimi görmesi sevindirici bir durum demek haksız değilmişim doğruları diyormuşum.

murat renkdaşım=(muhteşem oluyor bursa stadı) eeee geçmişlerden bir esinti işte ben bunu demek istiyordum neyse buda geçmişte kaldı.

son olarakta bjk stadını çizen kişi abartılı çizmiş.barcelona havası vermiş stada alakası yok.trübün basamakaları git git bitmiyor sonuç olarak bizden 3-4 basamak fazlaları var.bjk stadına bakınca ve akyazı stadına bakınca bizim stad gecekondu gibi duruyor bjk stadının yanında bu kadar fark olamaz.ama bjk stadının çizilen resimlerinde gerçekçi olan bir kale arkasındaki trübün bütünlüğü alt kat ve üst kat bütünlüğü gerçekçi onun nedenide üst katın süper sarkıtılması ve derinlik yakalanması haa birde o kale arkasında loca saçmalığının olmaması
                    10-12 sıra diyorsun da gözlük kullanıyor musun? 6 sıra vardı arkadaşın attığı resim sağ olsun daha önce bulamadığım bir açı idi ve 5 basamak olduğunu fark ettim hemen düzelttim. 10 dakika içinde. Eğimden bahsetmişsin? stadım ölçüleri planlara göre yapıldığı için farklı olması imkansız. Ve son olarak dediğin doğru ama ben başka takımlıyım diye senin bu isyanın. Ben en kralını çıkarayım senin yinede hoşuna gitmeyecek ben bunu biliyorum. Sonuçta ben diğer stadyumları yaparken de bunları diyen vardı. Hepte olacak biliyorum.

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      10-12 sıra diyorsun da gözlük kullanıyor musun? 6 sıra vardı arkadaşın attığı resim sağ olsun daha önce bulamadığım bir açı idi ve 5 basamak olduğunu fark ettim hemen düzelttim. 10 dakika içinde. Eğimden bahsetmişsin? stadım ölçüleri planlara göre yapıldığı için farklı olması imkansız. Ve son olarak dediğin doğru ama ben başka takımlıyım diye senin bu isyanın. Ben en kralını çıkarayım senin yinede hoşuna gitmeyecek ben bunu biliyorum. Sonuçta ben diğer stadyumları yaparken de bunları diyen vardı. Hepte olacak biliyorum.
                      Arkadaşı fazla kaale alma, o herşeyin en iyisini biliyor çünkü
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Öncelikle eline sağlık, şuana kadar yapılmış en iyi çalışma. Benim gördüğüm tek eksik üst katla alt kat mesafesi biraz kısa kalmış.

Normalde üst katın en alt sırası, alt katın en üstündeki 4 sırayı kapatacak kadar önde. yani üst katın biraz daha öne gelmesi lazım. stada ait farklı fotoğraflar da kaç sıranın kapandığı daha net görünüyor. özellikle yağmurlu havalarda çekilmiş fotolarda daha belli. alt katın en üst 3-4 sırası kuru görünüyor, üst tirbün kapattığı için. ama bu çok önemli olmayan bi ayrıntı. şu hali bile gayet yeterli.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öncelikle eline sağlık, şuana kadar yapılmış en iyi çalışma. Benim gördüğüm tek eksik üst katla alt kat mesafesi biraz kısa kalmış.

Normalde üst katın en alt sırası, alt katın en üstündeki 4 sırayı kapatacak kadar önde. yani üst katın biraz daha öne gelmesi lazım. stada ait farklı fotoğraflar da kaç sıranın kapandığı daha net görünüyor. özellikle yağmurlu havalarda çekilmiş fotolarda daha belli. alt katın en üst 3-4 sırası kuru görünüyor, üst tirbün kapattığı için. ama bu çok önemli olmayan bi ayrıntı. şu hali bile gayet yeterli.
                          Dediğiniz kısım bu çok iyi biliyorum bir çok kişi sorun var diyor boyutlarında, ama şu var ben asla ama asla ölçüsüz çalışmam. Bunun için 3 yılımı harcadım düzgün yapabilmek için daha doğrusu 3 yıl önce yapmaya başladım toplamda 5 yılımı verdim. resimde de göre görüyorsun ki 4 basamak senin dediğin gibi umarım bir probleminiz daha kalmamıştır. Kamera açıları sizi yanıltır ama Fifa 15 içinden görüntü gelince hepiniz o inşaatın bitmiş halini göreceksiniz.

Saygılarımla Erencan ÖZKAN

Yorum

vaayyy gözlük haaa. önce bjk li taraflarlar zavallıydı şimdi gözlük.

klasik kibirli salatasaray cevapları.

ayrıca o locaların üstünü 10-12 sıra görmek için gözlüğe gerek yok gözü az gören zaten oranın 10-12 sıra gibi göründüğünü görür.düzeltmişin işte sende demek doğru görmüşüm.

senin başka takımlı olduğun için isyanım filan yok seni taktığımda yok.takıntı kibir sıfır noktasında bende .ayrıca sana ilk yazdığım (adminin sildiği mesaj) sana şimdiye kadar atılan mesajlar içinde en barışcıl dostça mesajdı hatırlıyorsan tabi.

önyargı kötü bir huydur en kralını çıkarsan beyenmiyecekmişim .güzel gerçekçi bir çizim olursa takdir etmesinide biliriz.

trabzonspor taraftarları istanbul taraftarları gibi devşirme egolu taraftar değildir herkese hakettiğini verir.haksızlık yapmaz.

neyse daha uzatmıcam sonra adminden ceza yiyorum.

Yorum

• Ronin gece gece bi sal milleti allah aşkına

Tamamdır dostum sıkıntı kalmadı, dediğin gibi açıdan yanılmış olabilirim. ellerin sağlık harika oluyor.

Yorum

Dediğiniz kısım bu çok iyi biliyorum bir çok kişi sorun var diyor boyutlarında, ama şu var ben asla ama asla ölçüsüz çalışmam. Bunun için 3 yılımı harcadım düzgün yapabilmek için daha doğrusu 3 yıl önce yapmaya başladım toplamda 5 yılımı verdim. resimde de göre görüyorsun ki 4 basamak senin dediğin gibi umarım bir probleminiz daha kalmamıştır. Kamera açıları sizi yanıltır ama Fifa 15 içinden görüntü gelince hepiniz o inşaatın bitmiş halini göreceksiniz.
                                Saygılarımla Erencan ÖZKAN
                                Eline sağlık Erencan.
                                Bu aşamadan sonra oyun içi görüntü ne zaman çıkar.?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X